Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
abe ovoj lud li e??? so ke ni e raul sega??? pa ostare covekot a i ova e premier liga....nemoze da go izdrzi tempoto...i kaj go vidovte ova???moze izvor??? poso ja samo na sportal vidov...na nikoja angliska nemase(barem kolku sto vidov) a za raul...bi trebalo vo milan da odi...vo tinejgerski godini e...po meriloto na milan

Y

Young J

Гостин
abe ovoj lud li e??? so ke ni e raul sega??? pa ostare covekot a i ova e premier liga....nemoze da go izdrzi tempoto...i kaj go vidovte ova???moze izvor??? poso ja samo na sportal vidov...na nikoja angliska nemase(barem kolku sto vidov) a za raul...bi trebalo vo milan da odi...vo tinejgerski godini e...po meriloto na milan
Да да таман е за у Милан, пред некој ден се засилија со младиот надежен Јепес (34 години) :)))))) ахахахахахха

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Од каде таа информација уствари?

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Liverpool line up summer bid for Spanish star
30th Mar 2010 - Media Watch
16 CommentsEmailPrintShare With News Archive
Liverpool boss Rafa Benitez has stepped up the chase for Athletic Bilbao midfielder Javi Martinez.

Martinez, 21, has been on Liverpool's radar for the past two seasons but Benitez is putting together his hit-list for next season.

Liverpool sent a scout to watch Martinez at Atletico Madrid last Thursday and Bilbao are well aware of Benitez's interest.

Bilbao coach Joaquin Caparros said: "Javier is a monster of a player and can go very far."

This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Уфф конечно го видовме вистинскиот Ливерпул.Се е во наши раце имаме супер распоред за да стигниме до тоа ебано 4 то место

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
po gjavolite so ova.....do koga vaka ....do koga ke go gledam onoj kreten leiva!!!!!!!!! oti toj ne se povredi ednas plemeto negovo....:zid::zid::zid:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Па кој ќе се согласи да игра резерва во ваков лузерски тим како вас ако не Раул.:smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Па кој ќе се согласи да игра резерва во ваков лузерски тим како вас ако не Раул.:smir:
Ах од ова кладилнициве не замразија луѓето.Што е брат и тебе те издуби Ливерпул сезонава?Ако ако тоа не е толку важно.Фан си на Барса?Супер тим супер игра но немојте да заборавите која мизерија бевте пред 5 години.Уствари што ти објаснувам кога сигурно си од вчера фан на Барса од кога Меси даде хет трик.Бидејќи не си ја знаеш историјата сопствена ќе ти кажам дека Барса е редовно дупена од Ливерпул.И немој да се заносите многу се врти овааа...Можеби го немаме Белами и Рисе :pos2: но го имаме Торес

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
hahaha naviva4ite na barcelona go narekuvaat liverpool luzerski tim :pos2::pos2: a ne znaat deka treba uste leb da jadat za da go stignat liverpool

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.567
Ах од ова кладилнициве не замразија луѓето.Што е брат и тебе те издуби Ливерпул сезонава?Ако ако тоа не е толку важно.Фан си на Барса?Супер тим супер игра но немојте да заборавите која мизерија бевте пред 5 години.Уствари што ти објаснувам кога сигурно си од вчера фан на Барса од кога Меси даде хет трик.Бидејќи не си ја знаеш историјата сопствена ќе ти кажам дека Барса е редовно дупена од Ливерпул.И немој да се заносите многу се врти овааа...Можеби го немаме Белами и Рисе :pos2: но го имаме Торес
Еданаес години има го бркаат од кладилница да не се зарази уште од мал. :toe:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Еданаес години има го бркаат од кладилница да не се зарази уште од мал. :toe:
Не сумљам у тоа...Го осетив по реченицата а и од искуство знам дека годинава Ливерпул е многу пати проколнат сезонава од комарџиите.Имам среќа што никгоаш не го играм пошто навивам за него.Но затоа тука е Јувентус :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom