Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ми ја донесе женската за роденден и ја пратиле од Германија мислам дека со автобус преку роднини. Ми објаснуваше не ја пратев баш ама ако те интересира можам да се распрашам
Не нека е. Мислев да не ја има тука некаде или на интернет у .pdf или некој торент ама не е битно.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не нека е. Мислев да не ја има тука некаде или на интернет у .pdf или некој торент ама не е битно.
Ако си во тие Амазонците шо пазаруваат ја има таму можеш да си ја порачаш, зашо искрено не верувам дека ке се донесе некогаш таква книга во Македонија.:toe:

City duo to miss Reds clash
19th Feb 2010 - Latest News
1 CommentEmailPrintShare With News Archive
Manchester City will be without Carlos Tevez and Patrick Vieira for Sunday's clash with Liverpool at Eastlands.

Roberto Mancini's side go into the game one point ahead of the Reds in the race for fourth - but without two of their most influential stars.

Tevez is still on compassionate leave in Argentina where his wife has just given birth to their daughter, while Vieira will serve the first game of a three match ban after admitting a charge of violent conduct in an incident with Stoke City's Glenn Whelan in midweek.

However, Mancini insisted former Liverpool striker Craig Bellamy could be available for selection if he proves his fitness, despite reports of a bust-up between the pair at the City training ground.

"I read that I have a problem with him, that I shouted at him. Craig trained on Wednesday, yesterday and he will train today. I have spoken to him, face to face, but as a manager speaks to a player," he said.

"I have not shouted at him, never. I am happy to resolve things, face to face, in a room but I do not have a problem with him. If his knee is OK today and tomorrow, he will be available for Sunday."

Со душа го чекам денов кога дечково ке се врати.

ПС. Секако дека на прво место ми е да се врати Ел Нињо!:smir:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ајде малку да ве развеселам со сликите, сега веке кога сме во завидна бројка тука на Фан Клубот Ливерпул која пријатно ме изненади, со оглед на тоа шо некои членови одамна не пишале тука!:smir:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ме интересира, дали некој од тука бил на утакмица на Енфилд, поточно ме интересира колку отприлика би чинело нешо такво?

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ме интересира, дали некој од тука бил на утакмица на Енфилд, поточно ме интересира колку отприлика би чинело нешо такво?
Преку агенции не бива или барем досега не сум сретнал да организира некој.
Додека да отидеш на жими мајка треба да рачунаш да ти ја земен некој таму картата едно 2 месеци порано, за кога ке отидеш да имаш карта сигурно.

Еве ти инфо за картите....

Latest Ticket News

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Aко си од Скoпje, во Центар спроти Мекдоналдс книжарницата ја има, 100%.
Не не јас ја барав таму и ја немаат. Ми рече дека можат да ми ја нарачаат ако сакам, требало да пратам меил таму негде па ке ми кажеле што како ама ништо не испадна од тоа.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Ja bev ednas pred Anfield , i ni nudea 2 karti po 30 funti za na "KOP" , ama problemot bese sto togas bevme otideni cela grupa kako navivaci na Rabotnicki( bevme tamu poradi utakmicata so Bolton ) i nemase smisla da se delime od grupata. Karti moze da se najdat , tesko e da ama ne nevozmozno ( dodusa na utakmicite protiv Chelea , Man.Utd , Everton i Arsenal nema sansi da najdes )

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
ajde deckicki moi neka ni e so sreka posle.....i nereseno ne bi bilo loso ako veke ne moze pobeda.....i da dade GOSPOD eden den site na Anfield da pojdime( po moznost za proslavata na titulata vo premier ligata) :D:D:D:D

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Какво нерешено, мора победа.
Според мене клучна утакмица. Мора да ги победиме за потоа да има некоја си надеж. Ако не победат ќе се одвојат на 4 предност и плус натпревар помалку ... тоа веќе во оваа фаза од сезоната е погубно.

Y

Young J

Гостин
COME ON LIVERPOOL!!!!!! :eek:lee:

Steve Gerrard, Gerrard
he'll pass the ball 40 yards
he's big and he's fucking hard
Steve Gerrard, Gerrard

Steve Gerrard, Gerrard
he'll pass the ball 40 yards
he's better than Frank Lampard
Steve Gerrard, Gerrard

СТИВИ ЏИ МОРА ДА БЛЕСНЕ ДЕНЕС! ПОЛЕКА СЕ ВРАЌА У ФОРМА:vozbud::vozbud:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Со срека нека ни е денес на натпреварот кој ке ни го одреди патот оваа сезона, за тоа дали ке бидеме мегу топ 4 или ке бидеме под нив.
Значи очекувам денес Бенитез да не калкулира како шо и знае да прави, туку уште од првата минута со најдобриот состав без калкулација да тргне по 3 боди кои и те како ни се потребни.

Според мене потребниот состав за овој меч е следниов:

Реина

Карагер--------Шкртел-----Агер-----Инсуа

Маскерано

Џерард--------Аквилани

Кујт--------------------------------Макси

Бабел​

Со тоа што Џерард нема да биде напред како и на претходните натпревари туку Аквилани ке биде човекот кој ке ја врши таа работа.
Доколку тргне нешто наопаку со Бабел и Кујт тогаш на десната позиција да биде Пачеко а еден од Кујт и Бабел да биде во шпицот.

ПС. Повеке би сакал да се видиме со двајца напагачи во составот односно 442 формација но знам дека тоа е незамисливо кај Бенитез со кој не сме ја смениле формацијата веке 5 години.

Но доколку би било можно такво нешто мислам дека вака би било најидеалната формација.

Реина

Карагер--------Шкртел-------Агер------Инсуа

Маскерано

Џерард------------Аквилани-----------Макси

Кујт------------Бабел​

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Liverpool: Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Insua, Kuyt, Lucas, Mascherano, Maxi, Gerrard, Babel. Subs: Cavalieri, Torres, Benayoun, Aquilani, Riera, Aurelio, Kelly.

Ми се бендисва то шо Бабел е стартер, ама пак Аквилани на клупа. Торес и Бенајун :vozbud:

Y

Young J

Гостин
Fernando Torres and Yossi Benayoun have been named on the substitutes' bench for Liverpool's Barclays Premier League clash at Manchester City this afternoon - listen live online from 2.30pm.

The pair are included in the matchday squad for the first time since the FA Cup third round replay with Reading in January.

Meanwhile, Ryan Babel, Lucas Leiva, Maxi Rodriguez and Emiliano Insua are restored to the starting line-up.

Liverpool: Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Insua, Kuyt, Lucas, Mascherano, Maxi, Gerrard, Babel. Subs: Cavalieri, Torres, Benayoun, Aquilani, Riera, Aurelio, Kelly.

ОДЛИЧНИ ВЕСТИИИИ!!!!!!!!!!!!!! ТОРЕС, БЕНАЈУН И КЕЛИ СЕ ВРАЌААТ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Fernando Torres and Yossi Benayoun have been named on the substitutes' bench for Liverpool's Barclays Premier League clash at Manchester City this afternoon - listen live online from 2.30pm.

The pair are included in the matchday squad for the first time since the FA Cup third round replay with Reading in January.

Meanwhile, Ryan Babel, Lucas Leiva, Maxi Rodriguez and Emiliano Insua are restored to the starting line-up.

ОДЛИЧНИ ВЕСТИИИИ!!!!!!!!!!!!!! ТОРЕС, БЕНАЈУН И КЕЛИ СЕ ВРАЌААТ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Добро е конечно добри вести и за нас.

Само ме зачудува тоа шо го нема Џонсон!

Го очекувам Торес после 60 мионута, исто така и Бенајун!ligi

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66

Ми се бендисва то шо Бабел е стартер, ама пак Аквилани на клупа. Торес и Бенајун :vozbud:
До сега бев песимист.Но со овој состав одиме на победа дефинитивно.Walk on

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom