Па кај има желба да игра Џерард сон му е да освои титула се дава од себе последниве неколку години го бараат тимови како Реал М и Челзи нејкеше да оди па и него му е више преку кур... И мене да ме стаиш до Лукас да играм ќе ми се плаче. Мислам дека и они изгубија верба во Бенитез. Сеа кога го глеав Инсуа како се резилеше против Портсмут ми текна дека Бенитез го продаде Рисе а ништо не му фалеше да поигра уште некоја година брз, продорен со добар шут. Сеа пак ли ќе чекаме уште 5 месеци да го видиме Аквилани на терен????Ако е за така, да ставам и клип од 100те гола на Кујт во Фејеноорд или Квик Бојс. Или на бабел, или на Вороњин лани што истури во Херта.
Ако гледаш така, никој не е лош.
Не велам да се продаде Ѓерард. треба малку да се искритикува и тој. Нека одмори две три утакмици. Што дека игра?
Камен ...
Само за ова знам да ти одговорам, а одговорот е дека е повреден, т.е. некоја помала повреда, не тренирал ден пред натпреварот, за со Волвс ќе биди спремен.Значи вака да се разбереме..............
ВО ОВОЈ СРАМ СИТЕ СЕ КРИВИ!
Но Бенитез е предводник на срамот заедно со Газдите.
Значи ти да си во незавидна ситуација во која бодовите се битни како кислородот шо го дишеме, тој си прави експерименти со Досена, Инсуа, Спеаринг и некои други.
Сеуште не ми е јасно зошто Аквилани го немаше ни на клупата?
Сеуште не ми е јасно зошто Досена играше лево крило?
Сеуште не ми е јасно зошто спеаринг влегува во игра?
Сеуште не ми е јасно зошто Лукас воопшто игра?
.........
Ако продолжам ке ми требаат 30 мин за да прашувам само за глупостите во тактиката на Бенитез.
За играта и залагањето на Џерард мислам дека од авион се гледа дека веке му е скурчено од неуспесите на тимот и го чекам моментот кога ке каже дека е доста.
Значи со еден збор сакам да кажам:
БЕНИТЕЗ ОДИ СИ
Иако комплетно цел тим ја носи одговорноста за овие срамови, мислам дека ако Бенитез си отиде можеби, велам МОЖЕБИ работите ке се мрднат од мртва точка!
Руд ќе дојди 80%, друго нема шанса.По неспремен играч од Аквилани не сум видел... уствари Харгривс од Манчестер е ко него нешо. Ич не изигра а требаше да биде трансфер на сезоната за нас... Што може да се донесе у јануари ме интересира?
Лукас лани ја одигра цела сезона. Никој не плукна по него. За Досена...сите купувавте постери кога им по збрца на манчестер и Реал. Сега не чини...
Нгог е одеднаш канта (има повеќе голови од Жерард - каде е тој?)
Инсуа, можеби најперспективниот бек на денешницата не чини. Вороњин бил камен, а нема играно ич. Сперинг исто, а детето за ништо не е криво
Бенитез е крив..
Како не...
Пак ќе прашам.....каде е Жерард. И чекам конкретен одговор
И пак ќе прашам...колку гола примивме заради Џејми Карагер...и черкам конкретен одговор....
Jabe im objasuvas , sve si znaat oni . Se iznacitav gluposti na temava , Mascherano bil kamen , johnson nemalo da igra rezerva u Totenham ... I dosta kukate , u sranje situacija sme ama toa e . Zatoa poznatata pesna vikaЛукас лани ја одигра цела сезона. Никој не плукна по него. За Досена...сите купувавте постери кога им по збрца на манчестер и Реал. Сега не чини...
Нгог е одеднаш канта (има повеќе голови од Жерард - каде е тој?)
Инсуа, можеби најперспективниот бек на денешницата не чини. Вороњин бил камен, а нема играно ич. Сперинг исто, а детето за ништо не е криво
Бенитез е крив..
Како не...
Пак ќе прашам.....каде е Жерард. И чекам конкретен одговор
И пак ќе прашам...колку гола примивме заради Џејми Карагер...и черкам конкретен одговор....
До некаде се слагам за Чаби ама до поразот со Арсенал му верував на Бенитез али сега веќе ми пукна филмот али кој кур фактор сум јас па мене да ме слушаат.25 малку се?
Во тие 25, знаеш дека направи пенал против Виган во 89 и мечот заврши 1:1. Ама сите ќутеа, пошо и после тоа Ливерпул беше прв.
25 меча не се малку, за играч кој е дрво и што ли уште не. Па и Жерард (што би се рекло) немаше толку мечеви лани.
Лукас лани беше стандарден, па никому ништо беше
Да се разбериме. ЧАби не напушти и засега нема замена, па кој сака нека е тренер
ИСТО КЕ Е!