bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
нема везе бе, ќе се вратат црвените како што од секогаш знаеле, ќе влезат како втори во осмина-финале
Е ова да си го објасниш прееска коа разговаравме за Бенитез и неговите тактики. Прво го вади Џерард за на негово место да го стаи Аурелио. после место да го извади Лукас, Рафа се решава да го вади Бенајун. Немам више коментар само чекам да го сменат затоа што вака не иде. Нека се донесе Мансини како тренер овој Бенитез марш у ШпанијаEpa toa se slucuva koga celo vtoro poluvreme se branis .
A i ne mi e jasno kako moze sekoj golman sto ke brani protiv liverpool da ima zivotna partija .
p.s Sledniot pat bolje Samy Lee nego N'gog u napad . Glupa crncuga . BRAVO BE VORONIN KE GO STAVI .. ODLICNO , NEMOZE KUTRIOT DA ODI
i toa benayoun go izvadi bravo bravo.. Sega akcija preku lucas , voronin dava gol ..![]()
не знам баш колку е паметно управата да се одлучи да го избрка Рафа во оваа фаза од сезоната... кој ќе го донесат Спалети,Донадони,Шустер?Не доагам да провоцирам...туку гледајте позитивно после овој пораз,бидејки може ке се сетат конечно од управата за да го сменат Бенитез...вакво нешто не ми се верува,има време уште сепак е трето коло ова е лш и се може да се случи...
:smir:
А што мислиш ти вакви никакви резултати со Бенитез или нов тренер кој може да воведе нешто ново,(што е подобро)остај ти фаза на сезона...и Челзи лани го смени Сколари во ова фаза па пак беше до крај со Јунајтед во трка со титула.не знам баш колку е паметно управата да се одлучи да го избрка Рафа во оваа фаза од сезоната... кој ќе го донесат Спалети,Донадони,Шустер?
со заминување на рафа можни се радикални промени во екипата, пола од управата и од стручниот штаб ке замине и ке ја остави на цедило екипата, а што е најстрашно можно е и Торес да се реши да ја напушти екипата и да замине во Барса(и онака Анри е стар а и најавува враќање во Англија) така да ова би можело лесно да се реализира.
Не се согласувам баш со тебе. Торес има многу пати изјавено дека го обожава градот и навивачите и дека ако си оди од тука би идел во Атлетико Мадрид. А за стручниот штаб би требало да си заминат пошо не делуваат многу стручно. 4 порази по ред на почеток на сезона? Кој ли помислуваше вакво нешто после крајот на предходната сезона. 8 место во премиер лига, 3то во лига на шампионине знам баш колку е паметно управата да се одлучи да го избрка Рафа во оваа фаза од сезоната... кој ќе го донесат Спалети,Донадони,Шустер?
со заминување на рафа можни се радикални промени во екипата, пола од управата и од стручниот штаб ке замине и ке ја остави на цедило екипата, а што е најстрашно можно е и Торес да се реши да ја напушти екипата и да замине во Барса(и онака Анри е стар а и најавува враќање во Англија) така да ова би можело лесно да се реализира.
не сум ја за Ливерпул иначе туку само си дискутирам, можеби мал симпатизер сум на Стиви ЏиА размисли дали е подобро да се разочарувате од вакви резултати под кормилото на Бенитез или е подобро нов тренер...подобро сега него подоцна...
Ne go branam veke .... Posledna sansa neka mu e duelot so Manchester , inace za Steve - G , morase da go izvadi .. Ne bese dovolno spremen da ja izdrzi utakmicataЕ ова да си го објасниш прееска коа разговаравме за Бенитез и неговите тактики. Прво го вади Џерард за на негово место да го стаи Аурелио. после место да го извади Лукас, Рафа се решава да го вади Бенајун. Немам више коментар само чекам да го сменат затоа што вака не иде. Нека се донесе Мансини како тренер овој Бенитез марш у Шпанија