Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Добро прво полувреме... Слабо почнавме ама накрај ептен ги стегнавме... Ме изненади M.Kelly, солиден во одбрана исто и во напад, само каква топка му даде на Aurelio... Да не го поништеа голот (регуларен) на Kuyt сеа мирно ќе си гледав... Задоволен колку толку од прво полувреме во целост...

Задоволен од играта задоволен од се и без Џерард покажуваме дека сме тим за респект.:kez:
Mnogu menuva mascherano u forma da e .. Inace mislam deka dokolku Lyon im bese kompletna odbranata ke bese malce potesko. Inace Kelly isto taka prilicno dobro igra. Zadovolen sum od site manje vise

Mislam deka N'gog ke uspee gol da dade denes , mene edinstveno nesto sto me zagrizuva e deka Kelly ke kiksira , trebase vaka

REINA
Caragher Agger Skrtel Insua
Caragher бек да игра :vozbud:
Добро изигравме имавме уште две добри шанси кои не ги искористивме, но важно е дека имаме игра :wink:

Caragher бек да игра :vozbud:
Добро изигравме имавме уште две добри шанси кои не ги искористивме, но важно е дека имаме игра :wink:

Caragher lani izgira 4,5 utakmici na taa pozicija . Inace me raduva toa sto Kelly pokaza deka gresam . Mnogu sakam vakvi gresni konstatacii koga kazuvam :)

Mnogu menuva mascherano u forma da e .. Inace mislam deka dokolku Lyon im bese kompletna odbranata ke bese malce potesko. Inace Kelly isto taka prilicno dobro igra. Zadovolen sum od site manje vise
Pa i nie da bevme kompletni vo napadot ke bese drugo.Dosega e dobro samo da ne popustime vo vtorovo tuku da zapnat i uste eden brz gol i dokraj samo skoncentrirano.

Caragher lani izgira 4,5 utakmici na taa pozicija . Inace me raduva toa sto Kelly pokaza deka gresam . Mnogu sakam vakvi gresni konstatacii koga kazuvam :)
Те има прочитано па сеа си вика ќе видиш ти на кого глуп.(се работи за Кели)
Инаку и карагер може да играна на позиција десен бек не му е проблем ама Бенитез пушта млади за да набиваат искуство и да се докажат.

Epa toa se slucuva koga celo vtoro poluvreme se branis .
A i ne mi e jasno kako moze sekoj golman sto ke brani protiv liverpool da ima zivotna partija .
p.s Sledniot pat bolje Samy Lee nego N'gog u napad . Glupa crncuga . BRAVO BE VORONIN KE GO STAVI .. ODLICNO , NEMOZE KUTRIOT DA ODI

i toa benayoun go izvadi bravo bravo.. Sega akcija preku lucas , voronin dava gol .. :tapp:

ц ц ц како можеше!
стварно ми е жал, ај се надевам ќе извадат барем икс

1-2 Ова не е можно.Како можеа да си дозволат вакво нешто.Изгубија...

ми мириса на лш без ливерпул и ливерпул без рафа, срамота за поразов :(

Karager pod hitno na klupa i nikogas da ne vlezi nemozi edna topka so glava da fatit i pas da presecit.Ako ne pobedime so Mancester i na Benitez da mu se manat klocite i da se donesit nov trener.Ova vaka na arno ne odi.

Како е можно????,да ти еб*м Рафа,Глупак,како можеше да го продадеш Чаби Алсонсо???????Не е можно.Торпеди ма иди у пи*ку ма*ер

Дефинитивно, смена на Рафа, смена на управа! Нетолерантно е ова.

Инаку мисалм дека е редно наредната утакмица да победиме и да ставиме крај на оваа црна серија и тоа ќе му се издишиме на Гејчестер има да му се ебе све живо и диво, на РАфа ќе му биде последен тест против Гејчестер а и ме интересира каде е Џонсон?:salut:

Ne pratev rezultati. Sto Liverpool izgubi li ?:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom