Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Тоа се шпекулациите од пред некој ден дека Џилет овие дена ќе патува во Саудиска Арабија за да преговара да го продаде својот дел од акции... :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Мислам дека нема навивач на Ливерпул кој не би навивал за такво нешто!:vozbud:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Колку е вистина не знам, ама ова го прочитав на официјалниот форум на Ливерпул во еден топик.

Gillett landed in Saudi Arabia this morning to meet with Prince Faisal bin Fahd. 3 days of planned negotiations to go.

:vozbud::vozbud::vozbud:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Колку е вистина не знам, ама ова го прочитав на официјалниот форум на Ливерпул во еден топик.

Gillett landed in Saudi Arabia this morning to meet with Prince Faisal bin Fahd. 3 days of planned negotiations to go.

:vozbud::vozbud::vozbud:

Ај со среќа Џилетка ти пуштаме среќичка!:smir::vozbud:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Тоа се шпекулациите од пред некој ден дека Џилет овие дена ќе патува во Саудиска Арабија за да преговара да го продаде својот дел од акции... :)

Многу имав за учење и не сум у тек, дали ако Џилет продаде 50 % и Хикс ќе го напраи истото или Хикс и ѓуптинов ќе го делат клубот, ако е второто не ми се свиѓа ич, пошто секој ќе си тера на своја страна.

Член од
5 јуни 2009
Мислења
185
Поени од реакции
2
Абе нека ги продаи Жилет својот дел па кај да е и овај другиот ке го дајт.
Ќе си заминат еден по еден ама најубо е да си заминат двајцата ко што дојдоа.

bongo

ЛИВЕРПУЛ
Член од
14 октомври 2008
Мислења
87
Поени од реакции
8
Најдобро за Ливерпул ќе биде Жилет да си отиде а арапот да го купи тогаш мислам ќе има повеќе пари за засилувања какви што ни се потребни и Ливерпул да се врати онаму каде што му е местото,на врвот од премиер лигата бидејќи ако продолжи вака тешко дека ќе успее нешто повеќе да направи.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Белким ке се склопи договорот, макар тоа било и само со Џилетката, па да видиме некое асално засилување во Јануари..... пр. Пандев wow

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Најдобро за Ливерпул ќе биде Жилет да си отиде а арапот да го купи тогаш мислам ќе има повеќе пари за засилувања какви што ни се потребни и Ливерпул да се врати онаму каде што му е местото,на врвот од премиер лигата бидејќи ако продолжи вака тешко дека ќе успее нешто повеќе да направи.
Без навреда, нo мoрам да Ве прашам нешто.

Што сте запнале по нови сопсвеници, нели педери се оние кои што купуваат скапи играчи (Манчестеровци и двата клуба, Челзи, итн)? Нели за титула е потребен тим, а не скапи играчи (Ваше мислење е ова)?

А сега околу сегашниве сопственици. Па тие си даваат доволно пари, а тоа што Бенитез не знае како да ги искористи е веќе друга работа. Не е проблемот во жилет, туку во Бенитез!

Едит: Годинава имавте 2 засилувања вредни 40 милини фунти пред да си замине Чаби. Зарем тоа е малку?

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Без навреда, нo мoрам да Ве прашам нешто.

Што сте запнале по нови сопсвеници, нели педери се оние кои што купуваат скапи играчи (Манчестеровци и двата клуба, Челзи, итн)? Нели за титула е потребен тим, а не скапи играчи (Ваше мислење е ова)?

А сега околу сегашниве сопственици. Па тие си даваат доволно пари, а тоа што Бенитез не знае како да ги искористи е веќе друга работа. Не е проблемот во жилет, туку во Бенитез!

Едит: Годинава имавте 2 засилувања вредни 40 милини фунти пред да си замине Чаби. Зарем тоа е малку?

Имавме и две ОДзасилувања!:toe:

А тоа шо бараме за да си заминат Доновите не бараме САМО ради тоа шо немало пари, туку ради тоа шо ствараат хаос во клубот.

Но заборавив, пошто вие сте заслепени ради парите, па истиот проблем го видовте кај нас!:helou:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Имавме и две ОДзасилувања!:toe:

А тоа шо бараме за да си заминат Доновите не бараме САМО ради тоа шо немало пари, туку ради тоа шо ствараат хаос во клубот.

Но заборавив, пошто вие сте заслепени ради парите, па истиот проблем го видовте кај нас!:helou:
Другар, мене ич таквото не ме боли дали вие имате или не пари, само до пред некој ден мрчевте како не е морално да се трошат огромни пари на засилувања, а сега вие го барате истото. Впрочем, никој не го присили Бенитез да си заминат двете „отсилувања“!

С

сашенко

Гостин
Другар, мене ич таквото не ме боли дали вие имате или не пари, само до пред некој ден мрчевте како не е морално да се трошат огромни пари на засилувања, а сега вие го барате истото. Впрочем, никој не го присили Бенитез да си заминат двете „отсилувања“!

Никој не бара ливерпул да направи како манчестер сити ама барем клубот да има сопственик кој би давал пари колку толку а не како овие газдиве до сеа.Ливерпул има најлоши газди у цела премиер лига.Не дека немаат пари туу дека не сакаат да купуваат играчи.Ливерпул нема да купи цела екипа за една година како сити ако дојдат нови газди туку ке направат неколку засилувања кои ке го подобрат тимот.Како и секој тим од класата на ливерпул што би направил.Тоа е тоа што бараме ништо повеќе и ништо неморално нема во тоа.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Никој не побара, газди кои ке ни донесат ОГРОМНИ ЗАСИЛУВАЊА!

Ти кажав зошто највеке се бара промена кај газдите, поради тоа шо направија хаос во клубот, и поради тоа шо почнаа да прават раздор помеѓу навивачите и клубот.
Засилувањата се неизбежни за секој клуб, но не како шо тоа го прават некои клубови за кој нема потреба овде да им ги спомнуваме имињата!:toe:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Добро ама се гледа дека овие газди не се многу по фудбалот туку по бизнисот. Заразлика од нив Роман си ја прати секоја утакмица на Челзи си вложува пари во тимот си тера по негово.Овие кај ништо не праат( нели демек и стадион ќе се градеше и тоа го усраа) па уште сега нашле да критикуваат за Бенитез. Ако не им чини дај отказ таму донеси друг и готово. А они сеа ќе нарушуваат атмосфера у екипа и така не цветаат рози

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom