Колку е вистина не знам, ама ова го прочитав на официјалниот форум на Ливерпул во еден топик.
Gillett landed in Saudi Arabia this morning to meet with Prince Faisal bin Fahd. 3 days of planned negotiations to go.
![]()
Тоа се шпекулациите од пред некој ден дека Џилет овие дена ќе патува во Саудиска Арабија за да преговара да го продаде својот дел од акции...![]()
Без навреда, нo мoрам да Ве прашам нешто.Најдобро за Ливерпул ќе биде Жилет да си отиде а арапот да го купи тогаш мислам ќе има повеќе пари за засилувања какви што ни се потребни и Ливерпул да се врати онаму каде што му е местото,на врвот од премиер лигата бидејќи ако продолжи вака тешко дека ќе успее нешто повеќе да направи.
Без навреда, нo мoрам да Ве прашам нешто.
Што сте запнале по нови сопсвеници, нели педери се оние кои што купуваат скапи играчи (Манчестеровци и двата клуба, Челзи, итн)? Нели за титула е потребен тим, а не скапи играчи (Ваше мислење е ова)?
А сега околу сегашниве сопственици. Па тие си даваат доволно пари, а тоа што Бенитез не знае како да ги искористи е веќе друга работа. Не е проблемот во жилет, туку во Бенитез!
Едит: Годинава имавте 2 засилувања вредни 40 милини фунти пред да си замине Чаби. Зарем тоа е малку?
Другар, мене ич таквото не ме боли дали вие имате или не пари, само до пред некој ден мрчевте како не е морално да се трошат огромни пари на засилувања, а сега вие го барате истото. Впрочем, никој не го присили Бенитез да си заминат двете „отсилувања“!Имавме и две ОДзасилувања!
А тоа шо бараме за да си заминат Доновите не бараме САМО ради тоа шо немало пари, туку ради тоа шо ствараат хаос во клубот.
Но заборавив, пошто вие сте заслепени ради парите, па истиот проблем го видовте кај нас!:helou:
Другар, мене ич таквото не ме боли дали вие имате или не пари, само до пред некој ден мрчевте како не е морално да се трошат огромни пари на засилувања, а сега вие го барате истото. Впрочем, никој не го присили Бенитез да си заминат двете „отсилувања“!
Другар, мене ич таквото не ме боли дали вие имате или не пари, само до пред некој ден мрчевте како не е морално да се трошат огромни пари на засилувања, а сега вие го барате истото. Впрочем, никој не го присили Бенитез да си заминат двете „отсилувања“!
Добро ама се гледа дека овие газди не се многу по фудбалот туку по бизнисот. Заразлика од нив Роман си ја прати секоја утакмица на Челзи си вложува пари во тимот си тера по негово.Овие кај ништо не праат( нели демек и стадион ќе се градеше и тоа го усраа) па уште сега нашле да критикуваат за Бенитез. Ако не им чини дај отказ таму донеси друг и готово. А они сеа ќе нарушуваат атмосфера у екипа и така не цветаат розиДругар, мене ич таквото не ме боли дали вие имате или не пари, само до пред некој ден мрчевте како не е морално да се трошат огромни пари на засилувања, а сега вие го барате истото. Впрочем, никој не го присили Бенитез да си заминат двете „отсилувања“!