Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Не ја гледав утакмицата али сепак нека ни е честито победата немам зборови за Торес и Џерард.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Голов на Џерард беше баш во негов стил, а Торес е ненормален. :)

Уште тоа фали, кај до сеа еднаш не даваа па и у дерби да не не има, више никад нема Сител да глеам а решението лесно е, сите шо сме за Ливерпул овде можеме у некој паб да се збереме.
Ni go zatvorija shankleys be apas ;) . Inace ne uspeav da ja gledam denes utakmicava ali ova bilo klasicno gazenje , baska konecno kiksnaa i Chelsea . Pak sme u igra :)

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Оваа сезона немам гледано натпревар само од ливескоре и јутуб гледам резултатите и голојте(нормално не дека не сакам туку дека сителовци толку даваат). Ако се збирате кажете кога, каде, би требало да дојдам.

bongo

ЛИВЕРПУЛ
Член од
14 октомври 2008
Мислења
87
Поени од реакции
8
Нека ни е честито победа и само така да продолжат да се надеваме дека помина кризата а со Челзи ке биде тешко но одиме на победа :bravo:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Breaking news!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://eurosport.yahoo.com/27092009/58/premier-league-saudi-prince-makes-bid-liverpool.html
Леле ако го земе ќе рокаме:pos2:

100 пати вакви информации имаат кажано, не верувам ни ова дека е вистина.:toe:

Него дечки нели кога има домашно првенство нема странски фудбал, глеам сеа Вардар го даваат а Телма си ја дава Јуве, нели и за нив важи забраната или само англиски фудбал не смее? :)

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
Breaking news!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://eurosport.yahoo.com/27092009/58/premier-league-saudi-prince-makes-bid-liverpool.html
Леле ако го земе ќе рокаме:pos2:
do sega imase dve ponudi za kupuvanje ama amerikancive gi odbija malku pari im bile premierot na Dubai ponudi okolu 400 mil vo 2007 a isto i tie naftasite od Kuvajt davaa 500 mil a amerikancive pak malku im bile more sve da im ebam da go prodadea togas do sega ke bevme :vozbud:

С

сашенко

Гостин
Јас искрено се надевам дека Ливерпул конечно ке падне во раце на луѓе кои планираат да вложуваат пари во него и дека конечно ке се оттарасиме од проклетине американци кои освен за земање пари друго ништо не знаат.Дај боже ова со Принцов да е вистина зашто со новиот спонзор и нов газда Ливерпул ке може да прикупи нешто квалитетно и да го подобри составот и тогаш да атакуваме на Лига на шампиони и КОНЕЧНО ДА ПАДНЕ ПРЕМИЕР ЛИГА ТИТУЛА.

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Секаде е оваа вест, на сите интернет страници.. чим Еуроспорт и СкајСпортс ја пренесуваат, има некоја вистина.. само дај Боже да се оствари :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Шо не им беше од работа на тиа Хул гол да даат!:kesa:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266

Еве го Жилет со тој Арапот :) на утакмицата со Хул. Се очекува овај да купи од 25-50% од акциите, онај педерот амерички Хикс не ги продавал акциите ... Yanks OUT!?!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
100 пати вакви информации имаат кажано, не верувам ни ова дека е вистина.:toe:

Него дечки нели кога има домашно првенство нема странски фудбал, глеам сеа Вардар го даваат а Телма си ја дава Јуве, нели и за нив важи забраната или само англиски фудбал не смее? :)
Абе нема грешка за тоа забранетите термини, ќе се казнувало па незнам уште што. Сите си даваат фудбал кога ќе им текне, а ако имаше казни досега требаше на Телма да и се забрани да пренесуе фудбал во живо:salut:

I

Intex

Гостин
После лошиот старт, се надевам дека Ливерпул конечно ќе се врати на победничката патека. Победивме со 5-1, што е многу, кога сите го отпишаа Ливерпул како еден од тимовите кои ќе атакува на титула во Премиер лигата. Иако овој арапинот ми изгледа како педерска фаца, се надевам дека ќе успее да даде доволно пари и да купиме некој асален фудбалер, а не само да продаваме и да купуваме „таленти„ за бедни суми од 1-2 милиони.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Еве го Жилет со тој Арапот :) на утакмицата со Хул. Се очекува овај да купи од 25-50% од акциите, онај педерот амерички Хикс не ги продавал акциите ... Yanks OUT!?!
После лошиот старт, се надевам дека Ливерпул конечно ќе се врати на победничката патека. Победивме со 5-1, што е многу, кога сите го отпишаа Ливерпул како еден од тимовите кои ќе атакува на титула во Премиер лигата. Иако овој арапинот ми изгледа како педерска фаца, се надевам дека ќе успее да даде доволно пари и да купиме некој асален фудбалер, а не само да продаваме и да купуваме „таленти„ за бедни суми од 1-2 милиони.

Педер не педер ако оди со примерот на Газдата на “Граѓаните“, и травестит ако сака нека биде ке биде одлично за нас!:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom