Ni go zatvorija shankleys be apasГолов на Џерард беше баш во негов стил, а Торес е ненормален.
Уште тоа фали, кај до сеа еднаш не даваа па и у дерби да не не има, више никад нема Сител да глеам а решението лесно е, сите шо сме за Ливерпул овде можеме у некој паб да се збереме.
Ni go zatvorija shankleys be apas. Inace ne uspeav da ja gledam denes utakmicava ali ova bilo klasicno gazenje , baska konecno kiksnaa i Chelsea . Pak sme u igra
![]()
Breaking news!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://eurosport.yahoo.com/27092009/58/premier-league-saudi-prince-makes-bid-liverpool.html
Леле ако го земе ќе рокаме:pos2:
do sega imase dve ponudi za kupuvanje ama amerikancive gi odbija malku pari im bile premierot na Dubai ponudi okolu 400 mil vo 2007 a isto i tie naftasite od Kuvajt davaa 500 mil a amerikancive pak malku im bile more sve da im ebam da go prodadea togas do sega ke bevmeBreaking news!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://eurosport.yahoo.com/27092009/58/premier-league-saudi-prince-makes-bid-liverpool.html
Леле ако го земе ќе рокаме:pos2:
Абе нема грешка за тоа забранетите термини, ќе се казнувало па незнам уште што. Сите си даваат фудбал кога ќе им текне, а ако имаше казни досега требаше на Телма да и се забрани да пренесуе фудбал во живо:salut:100 пати вакви информации имаат кажано, не верувам ни ова дека е вистина.
Него дечки нели кога има домашно првенство нема странски фудбал, глеам сеа Вардар го даваат а Телма си ја дава Јуве, нели и за нив важи забраната или само англиски фудбал не смее?![]()
![]()
Еве го Жилет со тој Арапотна утакмицата со Хул. Се очекува овај да купи од 25-50% од акциите, онај педерот амерички Хикс не ги продавал акциите ... Yanks OUT!?!
После лошиот старт, се надевам дека Ливерпул конечно ќе се врати на победничката патека. Победивме со 5-1, што е многу, кога сите го отпишаа Ливерпул како еден од тимовите кои ќе атакува на титула во Премиер лигата. Иако овој арапинот ми изгледа како педерска фаца, се надевам дека ќе успее да даде доволно пари и да купиме некој асален фудбалер, а не само да продаваме и да купуваме „таленти„ за бедни суми од 1-2 милиони.