Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Дали видовте како Лукас му ја зема топката на Бенајун како да е дефанзивец на Болтон.ццц

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
нека ни е со среќа тешката победа.Мислев мече дека ќе родам од нервоза

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Добро е некако се протнавме победивме 2-3 едвај. Ама нема да иде вака уште долго. Мора нешто да се менува. Најбитно е да се среди работата со нафрлените топки несмее толку голови да се примаат од такви ситуации. И дефинитивно да се замени Лукас со друг играч затоа што стварно незнам што гледа во него Бенитез.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Брее се истеливме. Па ги гледавте ли како играа на крајот. Демек закон сме ние, Ливерпул, па мајтап ќе тераме. Кога беше оној последниот корнер околу 87мин душата ми застана. Ебате шмокљовците.
Дечки, играта тиња ама некако победивме. Не ќе да е така ако Бенитез не менува тактики.

ja ke ti go objasnam.....benitez se zali za sudiite kao portiv nas sudele....ne e taka....i ne moze da bide taka..........ama deka sudat nekogas vo korist na Man utd definitvno e taka!!!!pogtovo nekoi sumnjivi penali....
Чекај сеа. Ти за Ливерпул навиваш или ... :toe:

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
Брее се истеливме. Па ги гледавте ли како играа на крајот. Демек закон сме ние, Ливерпул, па мајтап ќе тераме. Кога беше оној последниот корнер околу 87мин душата ми застана. Ебате шмокљовците.
Дечки, играта тиња ама некако победивме. Не ќе да е така ако Бенитез не менува тактики.

Чекај сеа. Ти за Ливерпул навиваш или ... :toe:

Jas u dusa sum za liverpool !!! samo treba da bideme realni....sudiite ne sudat protiv nas definitvno!!! nie si go imame problemot vo sreden red!!! a na toj za man utd samo mu kazav deka ima sudii so so merak cekaat da sudat penal vo korist na Man utd!!!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Некако извадивме победа но она шшто загрижува е играта. Лукас леива мора на клупа, има едно младо црнче у младинците Дамиен Плесис, јас него би го играл . ИЛи Џерард назад а бенајун у средина позади Торес. Како и да е, Лукас изгуби премногу топки на средината што создаваше опасни акции и го правеше целиот тим несигурен.
Тимот дефинитивно ќе почне да игра , имињата го гарантираат тоа, само да не биде предоцна.

L

LFC 4 LIFE

Гостин
Имавме среќа, играта ни беше тиња посебно у прво полувреме... Незнам што е проблемот со одбраната, дали слаба комуникација помеѓу играчите или проблемот е во зонското маркирање (во кое исто така сме тиња... obviously), важно Бенитез мора да смени нешто. Carrager ми делува недоволно сконцентриран кога се во прашање нафрлените топки, додека Кyrgiakos на деби настапот имаше некој испад ама сепак беше солиден во воздух и во нападот и во одбраната ќе ни биде од големо значење со оглед на повредите на Agger. Johnson man of the match... Again. Нема што да се каже за него ЅВЕР :). Gerrard и Torres (иако има 3 гола у 4 изиграни) мора да се разбудат малце, убави голови и добра асистенција на Kuyt за голот на Torres... За Voronin може некој ќе ме критикува ама мислам дека иако не даде гол изигра солидно и со A.Villa (со што имаше голема улога во голот на Torres) а и денеска (откако влезе направи повеќе простор за Torres и Benayoun у напад) направи и по некоја грешка ама за разлика од Lucas изигра солидно... Како и да е важни се 3-те поени, само тие се гледаат на табелата а не начинот на кој се земени :)...

PS Имам една забелешка за Gerrard, мислам дека подобро некој друг да ги изведува корнерите зошто тој е по корисен во 16-никот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom