Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
и за крај нгог 4-0 :vozbud::vozbud: ај честито и да ни се множат

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Абе на почеток на сезона и вас и Арсенал ве отпишаа од трката за титула. Али ако продолжете вака, тешко дека тоа ќе биде така.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
по по по, никогаш не планирам да им се сладам на поразите унапред на овие педериве ... ама морав да вратам за гомната шо ги јадеа викендов. и што да видам, детски плач :vozbud::vozbud::vozbud:

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
по по по, никогаш не планирам да им се сладам на поразите унапред на овие педериве ... ама морав да вратам за гомната шо ги јадеа викендов. и што да видам, детски плач :vozbud::vozbud::vozbud:
шо викате да и дадеме малку марамчиња да има со шо да си избришат с`зите :kesa::kesa:

L

LFC 4 LIFE

Гостин
Ми го направија ќефот 4 - 0 :vozbud:... Johnson ги масакрираше по десната страна :vozbud:...

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
овие педерите пишале тамо да ме банираат оти сум ги заебавал :pos2: не можат да поднесат пораз :uvo:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Чисто онака овој Ајала што ви играше во одбрана од каде го земавте ми упадна во очи играше солидно!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Шо има тоа везе??Се гледат поените,а не против кој си победил/.загубил/ремизирал...
Мали, пред да почнеш да ќенјаш и да кукаш, порасни едно 3-4 години, почни да ги разбираш постовите на другите, па после расправај се. Ми мешаш баби и жаби, а пред 3 дена скокавте сите од среќа и не убивте од провокации, на кои ние можеби одговоривме, АМА ВИЕ ... немам зборови.
Па и леташ право во провокации ... Провоцирате, ОК е, ќе ве пецнат вас малце и право во темата за провокации ... жалосно. :tapp::tapp:

Чисто онака овој Ајала што ви играше во одбрана од каде го земавте ми упадна во очи играше солидно!
Веза неам, колку шо знам беше во младинскиот состав, а Бенитез најверојатно го прибрал од шпанија.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Честито победа.

Само да ве потсетам, и вие изгубивте од Барнли:salut:

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
od Sevilla dojde koga imase 17 god ne e los ima potencijal

Шо има тоа везе??Се гледат поените,а не против кој си победил/.загубил/ремизирал...
pa vie skokate nie ko ke izgubime od nekoj toa e rabotata a mene na primer ic ne mi e gajle dali eve deneska ste izgubile

I

Intex

Гостин
Се сеќавам какви изгубени беа на почетокот на претходната сезона без Роналдо. Од 3-4 утакмици, една победа мислам дека имаа. Изгледа и оваа сезона ќе е така, само што сега Роналдо не се враќа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom