- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 2.409
- Поени од реакции
- 428
:pos2::pos2::pos2:Maнчестер 3 поени
Ливерпул 3 поени
Ајсеа...
Whatever lets you sleep at night lad.
Тотенхем .... Барнли
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
:pos2::pos2::pos2:Maнчестер 3 поени
Ливерпул 3 поени
Ајсеа...
Шо има тоа везе??Се гледат поените,а не против кој си победил/.загубил/ремизирал...:pos2::pos2::pos2:
Whatever lets you sleep at night lad.
Тотенхем .... Барнли![]()
шо викате да и дадеме малку марамчиња да има со шо да си избришат с`зите :kesa::kesa:по по по, никогаш не планирам да им се сладам на поразите унапред на овие педериве ... ама морав да вратам за гомната шо ги јадеа викендов. и што да видам, детски плач![]()
Мали, пред да почнеш да ќенјаш и да кукаш, порасни едно 3-4 години, почни да ги разбираш постовите на другите, па после расправај се. Ми мешаш баби и жаби, а пред 3 дена скокавте сите од среќа и не убивте од провокации, на кои ние можеби одговоривме, АМА ВИЕ ... немам зборови.Шо има тоа везе??Се гледат поените,а не против кој си победил/.загубил/ремизирал...
Веза неам, колку шо знам беше во младинскиот состав, а Бенитез најверојатно го прибрал од шпанија.Чисто онака овој Ајала што ви играше во одбрана од каде го земавте ми упадна во очи играше солидно!
aj ko ke porasnes vrati se da praime muabet aj idi seaMaнчестер 3 поени
Ливерпул 3 поени
Ајсеа...
od Sevilla dojde koga imase 17 god ne e los ima potencijalЧисто онака овој Ајала што ви играше во одбрана од каде го земавте ми упадна во очи играше солидно!
pa vie skokate nie ko ke izgubime od nekoj toa e rabotata a mene na primer ic ne mi e gajle dali eve deneska ste izgubileШо има тоа везе??Се гледат поените,а не против кој си победил/.загубил/ремизирал...