Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Warrior

Born to laugh
Член од
15 декември 2005
Мислења
375
Поени од реакции
3
@Бето
Ајде, ајде почнувам да верувам!

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Жерард: Тргнуваме во лов на "Црвените ѓаволи"

Капитенот на Ливерпул не реализираше пенал во првото полувреме од големата пресметка на Енфилд и сигурно беше меѓу најсреќните кога Луис Гарсија во самиот финиш ја затресе мрежата на Јенс Леман.

"Луис е мојот херој вечерва. Кога го утнав пеналот помислив дека ова нема да биде наша вечер. Одигравме одличен натпревар, создадовме многу шанси за гол, но Леман бранеше одлично. За среќа, дојдовме до победата во самиот финиш, што одлично ќе влијае врз нашата самодоверба во пресрет на следните натпревари. Сега заостануваме само три бода во однос на Манчестер Јунајтед и убеден сум дека можеме да ги стигнеме 'Црвените ѓаволи' и да се пласираме на второто место на табелата", изјави капитенот на Ливерпул.

И Рафа Бенитез беше пресреќен откако неговите фудбалери конечно успеаја да слават победа на еден дерби-меч во оваа сезона.

"Со играта што ја прикажавме целосно заслуживме да го добиеме овој натпревар. И по нереализираниот пенал продолживме со целосна доминација на теренот и беше огромно олеснување кога Луис, конечно, успеа да го совлада Леман. Покажавме одличен карактер, што е одлика на големите тимови", истакна менаџерот на "Црвените".

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Ливерпул ќе носи "Адидас"

Челниците на Ливерпул објавија дека потпишале договор со германската компанија Адидас, која ќе биде спонзор на актуелниот европски првак од јули 2006 година.

"Имавме прекрасна соработка со Адидас во осумдесеттите години и не се сомневаме дека сите повторно ќе бидат презадоволни. Сигурно ќе создадеме огромен асортиман на производи кои нашите навивачи со гордост ќе ги носат", изјави генералниот менаџер на Ливерпул, Рик Пери.

Член од
9 септември 2005
Мислења
14
Поени од реакции
0
значи да си купувам патики од Адидас....за да се познаваме кои сме фановите...а и да си носиме поквалитетни обувки воедно:eek:)))

L

Liberation

Гостин
Прво се изналутив, па се изнасмеав ептен слатко... Видете:

Стварно, добро напревено...

Член од
27 февруари 2006
Мислења
74
Поени од реакции
1
Me raduva sto potpisale dogovor so Adidas..sea odma ke si poracam eden dres od Anglija..Inace so Liverpool ne moze nieden klub vo Svet...najbolji se..

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Адидас а :) Јес да и со Шутекс дресови и Борово копачки сме број 1 :pos:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
A be so bidna so Liverpul, na poslednava?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Јебига, видов, страмота, се нервирам, 2-0 дома беее!!

Нејсе, идната година пак, да не ни се слоши две по ред, нема смисла, ова е намерно, таклтика - Рече и се посра. Маматааааа!!
Ај, јебига. барем да не е Милан.
Лион или Барса.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Мене ми бесе криво шо манчестер изгуби една утакмица од Бенфика ама сеа можам мирно да спијам Ливерпул Двапати изгуби

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
CopyOfDeath напиша:
Мене ми бесе криво шо манчестер изгуби една утакмица од Бенфика ама сеа можам мирно да спијам Ливерпул Двапати изгуби
taka e be majstore!manchester united forever:pehar:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Маме че вибам, припиздеци едни низаедни.
Имате тема да кукате за смрдениот Манлчестер, тука само славопојки за Ливерпул. А мамата.

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
Garfield напиша:
Јебига, видов, страмота, се нервирам, 2-0 дома беее!!

Нејсе, идната година пак, да не ни се слоши две по ред, нема смисла, ова е намерно, таклтика - Рече и се посра. Маматааааа!!
Ај, јебига. барем да не е Милан.
Лион или Барса.
te poddrzuvam!samo da ne e milan ama i barca!lion ili benfica ama mislam deka juve ke zeme!samo juve moze da ja tepa barca godinava

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom