Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2006
Мислења
9
Поени од реакции
0
Florent Sinama Pongolle e pozajmen do krajot na sezonata vo Blackburn, nekoj komentar? Btw od utre 01 (vs Birmingham) pa se do 18 (vs Manchester United - FA Cup) Liverpool igra 6 natprevari pa se nadevam site fanovi kje mozime da gi sledime nivnite natprevari, da uzivame i DA SLAVIME! :)

Warrior

Born to laugh
Член од
15 декември 2005
Мислења
375
Поени од реакции
3
betogrozdanov45 напиша:
АБЕ ЛУЃЕ!!!На СИсе му се деси она од кој секој спортист се плаши!!!Скрши нога , ви текнува???Не е исто да се вратиш на терен после 8 месеца пауза!!!
Да, ама кога?
За со Манчестер, Уф, ќе биде тешко но сепак мислам дека пак ќе ве акнеме:icon_mad: .

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Lиверпул само што одиграа 1-1 со Бирмингем.За Ливерпул стрелец Жерард 62-ра минута, за Бирмингем авто гол на Алонсо во 88ма.

ЗАШТО СИСЕ НЕ БЕШЕ НИ ВО СОСТАВОТ???

Член од
24 јануари 2006
Мислења
57
Поени од реакции
0
betogrozdanov45 напиша:
Lиверпул само што одиграа 1-1 со Бирмингем.За Ливерпул стрелец Жерард 62-ра минута, за Бирмингем авто гол на Алонсо во 88ма.

ЗАШТО СИСЕ НЕ БЕШЕ НИ ВО СОСТАВОТ???
Izgleda zosto go cekaat da raspali:))) i togas ni Matthew Upson ni nikoj nema da moze da go cuva

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
хахах ахах ааха хаха хаах аха хаха ха ха ме насмеа ахаха ах аха хаха ахаха

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
BRAVO ZA LIVERPOOL! 1-1 SO BIRMINGEM!DRVA NEDODELKANI!JES DA I MAN UTD KIKSNA AMA BAR U GOSTI I SO CRVEN KARTON!ALI TOA E I ARSENAL ZAEBA I CELZI I BARSA NEMA DA IDE PONATAMU U KUP NAJVEROJATNO(1-1 SO ZARAGOZA MOMENTALNO) A PRVATA UTAKMICA IZGUBI BARSA 4-2(STO MI PRICINUVA POSEBNO ZADOVOLSTVO)+RONALDINHO DOBI CRVEN...

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.554
M.C. напиша:
BRAVO ZA LIVERPOOL! 1-1 SO BIRMINGEM!DRVA NEDODELKANI!JES DA I MAN UTD KIKSNA AMA BAR U GOSTI I SO CRVEN KARTON!ALI TOA E I ARSENAL ZAEBA I CELZI I BARSA NEMA DA IDE PONATAMU U KUP NAJVEROJATNO(1-1 SO ZARAGOZA MOMENTALNO) A PRVATA UTAKMICA IZGUBI BARSA 4-2(STO MI PRICINUVA POSEBNO ZADOVOLSTVO)+RONALDINHO DOBI CRVEN...
ne se vadi so crveniot zaso 4:3 veke bese vo 69 min, a crven dobivte vo 90

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
М.С . ке видиме кои ќе бидат втори на крај на сезона Манчестер или Ливерпул!

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
JA CEKAM LIVERPOOL X ZA 3530 DENARI!AKO NE IZRAMNAT DO KRAJ KE POCNAM DA GI KOLNAM:kajg:

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Ај бе у пичку матер нека идат, премногу дефанзивно пристапуваат на утакмиците!Сисе ако влезе, ќе даде гол.Слушајте ме :)

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
betogrozdanov45 напиша:
Ај бе у пичку матер нека идат, премногу дефанзивно пристапуваат на утакмиците!Сисе ако влезе, ќе даде гол.Слушајте ме :)
jas mislam deka poprvo morientes ili robi fauler ke go pustat otkolku sise ama aj da go docekame krajot pa ke vidime.

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
betogrozdanov45 напиша:
CUL TE GOSPOD!OD TVOJA USTA VO BOZJI USI:cuc: :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom