Фан Клуб: Лацио

Член од
11 јануари 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
Avanti Lazio . ogromen fan na Lazio uste od moja 10 godisna vozrast , treta liga da ispadni ke bidam fan nema somnevanje tuka . Lazio e vistinskata Rimska ekipa , Roma e kao nekoja ekipa na visokata klasa sekoas vestacki odrzuvana vo zivot , teski voskarista .Navijackata grupa im e mnogu bezvezna . Curva nord , Irreducibili se zakon . Povik do site tifozi na Lazio vo Makedonija . A Balota , da taman ko za Milan ekipata na penzionerite . Starski dom AC Milan:pos2:

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
У италјанска лига сум за Лацио зш таму игра нашиот Горан Пандев и нека си остане таму барем прва постава ќе игра не му треба да менја екипа:smir:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Знам дека има фанови на Лацио што се регистрирани на форумов , ги чекам со постови за најјакиот клуб!!!!!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Знам дека има фанови на Лацио што се регистрирани на форумов , ги чекам со постови за најјакиот клуб!!!!!
Шо ги чекаш, 54 страни има темава, почни од прва стана и уживај 5 дена у читање...

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
1:0 Lacio vodi protiv Genova strelec na golot mauri 23 min a sega e 31 min od prvoto poluvreme

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Бориело ги уби....а оној Пандев е најголемиот морон што некогаш играл во Италија.
Иде мочкото на соло продор у шеснаесетник помину играч и кога е сам со голманот овој решава да изглуми пенал БЕЗ никаков контакт и фино лепо си попи жутко!

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Бориело ги уби....а оној Пандев е најголемиот морон што некогаш играл во Италија.
Иде мочкото на соло продор у шеснаесетник помину играч и кога е сам со голманот овој решава да изглуми пенал БЕЗ никаков контакт и фино лепо си попи жутко!
уште еден пример шо прај дрогата. единствена ѕвезда ни е во моменто а тој пцуе по него ко кузнај шо да напрајл. отвори си тема Фан клуб: Анти Пандев и Фан клуб: Анти Лацио и таму сери

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Мислам дека натпреваров значеше: Чао, чао Делио Роси...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Нека си оди Пандев што е можно побрзо зошто тимот е катастрофа. Оваа година се плашам и од тоа дека може да испаднат од лигата како што тргнале работите.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Нека си оди Пандев што е можно побрзо зошто тимот е катастрофа. Оваа година се плашам и од тоа дека може да испаднат од лигата како што тргнале работите.
Пандев ако замине, верувај ќе испаднат.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Sudijava normalen li e be, picka mu mater?! Cist penal ne dosudi za nas a za ovie seljacive dosudi nesto sto nemase in P od penal! Neke umre be, gomno edno skapano! Ovolku los sudija u zivot ne sum videl! Kojznae kolku pari zemal... A i onoj glumecon ziv bo go zapalil, mamicata u picka da mu ja ebam!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ај тие селски коментари задржи си ги за тебе...:helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Епа сега не се нервирајте оваа сезона требаше да сте ептен подобри...со среќа поразот!

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Ја глеав цела утакмица од прва до последна минута.Најбоље и тоа УБЕДЛИВО изигра Валон Бехрами,у ниеден момент не забушаваше ко останативе од екипава.Инаку за судијата нема да коментирам зошто треба да му опцујам се по список ако почнам.Тоа што го досуди ако беше пенал незнам за што треба да даде некому црвен картон????Нека им падне првут на рамото на било кој играч на Џенова и нека досуди фаул или пенал без размислување.АЛАЛ ДА МУ Е,МНОГУ ДОБРО ЈА ВОДЕШЕ СРЕДБАТА!!!!ИДИ УМРИ БЕ МАМЕТО ТВОЕ А!!!

Ова првпат и последен нека ти биде.Горе пишува ФАН КЛУБ ЛАЦИО,а не анти Лацио или анти Пандев.Уосталом не се брукај да коментираш лошо против Феноменот Македонски.Срам да ти е преиспитај се бе алооооо!!!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Аман бе... е сега непријатно ме изненади. Еден лош потег или еден лош натпревар на дечкото и одма ваков бил, онаков бил... Секој може да има лош ден. Еве заради вакво навивање нашите играат лошо во Скопје. Првата грешка и одма ги пцујат.

Секако дека Пандев направи грешка ама според мене веројатно очекуваше судијата да направи компензација за глупоста од предходно кога само тој виде пенал за Џенова. А се виде дека судијата е свесен дека погреши затоа што веднаш потоа направи компензација и не го исклучи Мутарели кој отиде директно на нога на противнички играч а веќе имаше еден жолт.

Како и да е, многу слаби поединци денес кај Лацио и со ваква игра ќе се борат за опстанок оваа година. Се надевам дека ќе им тргне на подобро и дека Пандев пак ќе влезе во гол-серија.

Kajgana Shop

На врв Bottom