Фан Клуб: Лацио

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Zarate posle povredata ima i problem so formata , nikako da se vrati vo onaa od minatata sezona... to e dopolnitelen minus Lazio... Ne mozes ni da ocekuvas nesto poveke od ekipa na koja organizator na igrata mu e Baronio... ako ne se smeni nesto za brzo realno e deka ke se borat za opstanok godinava...

Lottito od heroj poleka stanuva najomrazen covek kaj navivacite... Fakt e deka da ne bese Lottito Lazio sega nema da postoese (nesto slicno ko Fiorentina) , ama kolku so mu pomogna na klubot tolku sega mu odmaga i go upropastuva...
Ова е само ГОЛЕМ пад на форма, не верувам дека Лацио ке падне толку ниско, сепак ке се бори за 10тата позиција на табелата, не е некој тим што може да отпадне, ама сепак ништо не се знае, може да добијат уште 1-2 повреди и крај.

Ама мислам дека во Јануари треба да се земе некој играч кој би помогнал и би внесол свежина во тимот.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Ова е само ГОЛЕМ пад на форма, не верувам дека Лацио ке падне толку ниско, сепак ке се бори за 10тата позиција на табелата, не е некој тим што може да отпадне, ама сепак ништо не се знае, може да добијат уште 1-2 повреди и крај.

Ама мислам дека во Јануари треба да се земе некој играч кој би помогнал и би внесол свежина во тимот.
Katastrofa se drugar... a i spored momentalnava ekipa ne zaostanuvaat mnogu zad ekipite koi se kandidati za ispaganje... Edinstveno Zarate moze da gi spasi , ako ja vrati formata od lani... A gledav nekolku natprevari na Lazio sezonava i Zarate deluva indisponirano , premnogu dribla , na momenti e i sebicen i skoro na sekoj natprevar promasuva po nekoja 100% sansa... mu treba uste nekoj kvaliteten igrac pokraj sebe...

A ima vo Lazio dosta igraci koi moze da go podignat klubot (Foggia , Megni) samo so Ballardini ne znae da gi iskoristi... Foggia na primer na posledniov natprevar igrase kako poluspic i doslovno se gubi coekov tuka...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Katastrofa se drugar... a i spored momentalnava ekipa ne zaostanuvaat mnogu zad ekipite koi se kandidati za ispaganje... Edinstveno Zarate moze da gi spasi , ako ja vrati formata od lani... A gledav nekolku natprevari na Lazio sezonava i Zarate deluva indisponirano , premnogu dribla , na momenti e i sebicen i skoro na sekoj natprevar promasuva po nekoja 100% sansa... mu treba uste nekoj kvaliteten igrac pokraj sebe...

A ima vo Lazio dosta igraci koi moze da go podignat klubot (Foggia , Megni) samo so Ballardini ne znae da gi iskoristi... Foggia na primer na posledniov natprevar igrase kako poluspic i doslovno se gubi coekov tuka...
Па јас од кога го знам е таков ....Иако го почитувам Лацио него не го сметам за играч зашто многупати лани место да подаде себичеше и Лацио губеше бодови! Тој е типна играч што на 28 години нема да се интересира за фудбал!...Ептен треба некој трењер како Ферги Гвардиола Мурињо па да го опамети!

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Катастрофално излегоа вечерва на терен, ко на пазар да тргнале, уште во втора минута примија гол при прв контакт со топка на Виљареал ебаго!
Во четврта минута апсолутно никаков контакт од Баронио директен црвен картон и уште 2 гола набрзина примени...
3-0 со Зарате на клупа, Фоџа промаши и пенал, од лошо полошо.
Второ полувреме кога влезе Зарате имаше една иницијатива пред голот
20 тина минути и уште 2 убави шанси после него за конечно да ги закопа судијата со вториот пенал за Виљареал, Роси елегантно си заврши работа.
Како капак на се, Салзбург во 90 и некоја минута му даде гол на Левски со што е убедливо прв на табела со 12 бода.
Сега како што стојат работите Лацио ќе мора да ги тепа Салзбург на гости и Левски дома под услов да чека кикс на Виљареал или пак подобра гол разлика/меѓусебен дуел со Салзбург.
Секој момент очекувам смена на Балардини (тој е може најмалу крив во ситуацијава) така да мечот со миљанче викендов ако во случај остане сигурно ќе му биде последен со оглед на ситуацијава во моментов...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Катастрофално излегоа вечерва на терен, ко на пазар да тргнале, уште во втора минута примија гол при прв контакт со топка на Виљареал ебаго!
Во четврта минута апсолутно никаков контакт од Баронио директен црвен картон и уште 2 гола набрзина примени...
3-0 со Зарате на клупа, Фоџа промаши и пенал, од лошо полошо.
Второ полувреме кога влезе Зарате имаше една иницијатива пред голот
20 тина минути и уште 2 убави шанси после него за конечно да ги закопа судијата со вториот пенал за Виљареал, Роси елегантно си заврши работа.
Како капак на се, Салзбург во 90 и некоја минута му даде гол на Левски со што е убедливо прв на табела со 12 бода.
Сега како што стојат работите Лацио ќе мора да ги тепа Салзбург на гости и Левски дома под услов да чека кикс на Виљареал или пак подобра гол разлика/меѓусебен дуел со Салзбург.
Секој момент очекувам смена на Балардини (тој е може најмалу крив во ситуацијава) така да мечот со миљанче викендов ако во случај остане сигурно ќе му биде последен со оглед на ситуацијава во моментов...

Не верувам да некој друг тренер се согласи да Газда Лотито му ги бира играчите, така да тешко дека ке има смена!!!:toe:

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Зарате можеби е добар играч(повеќе просечен), али за у Бирмингем и Лацио. И не вреди приближно 20 милиони, ни цент повеќе од 10 не би дал за него. Минатата сезона даваше голови септември-ноември и мај-јуни, така нешто, па видете вие сеа.

А оној Лотито треба да се стрела на плоштад. :smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.831
'' Слабo '' пее публикава против Лотито . :tv:

Греота се, овие Милан веќе ко тренинг ги гледаат мечевите со Лацио .

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38

1998 година последен пат победиле на Олимпико против Милан:turn:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308

Истото го коментирав. Цел стадион се слуша. :) Ја мислев Брацо у Вардар е педерче, или Хари у ФФМ, имало бетер.
Зига зага Лотито педер напред Лацио але але... :eek:lee:

P

PewDiePie

Гостин
Моравме бе за ваше добро беше поразов :helou: и за оној ропакон Лолито што мисли дека има теоретски шанси да не од испадне од лига без Пандев и Ледесма :tapp: :toe:

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
Зарате можеби е добар играч(повеќе просечен), али за у Бирмингем и Лацио. И не вреди приближно 20 милиони, ни цент повеќе од 10 не би дал за него. Минатата сезона даваше голови септември-ноември и мај-јуни, така нешто, па видете вие сеа.

А оној Лотито треба да се стрела на плоштад. :smir:
Edinstvena svetla tocka vo lazio realno e Zarate a mozebi i Kolarov i sekako Muslera, ne mozes da kazes deka e prosecen igrac koga ifra so palagrajderi vo timot povekje od drva duri i zal mi padna za nego koga igraa so Milan se sam prai covekot ne mozat da mu podadat topka ni na 30 metri od golot od kade realno so eden dribling bi bil mn opasen a on mora da ja zeme topkata od negovata polovina pa sam da izdribla cel tim sto ptotiv milan i recisi mu uspevase. Realno gledano klasa igrac so mozebi najdobar dribling

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Конечно добри вести, најверојатно Ледесма се враќа во тимот. Стендардо исто така се врати во прва постава уште на мечот со Наполи, па да очекуваме дека и Ледесма ќе го направи истото викендов кога Лацио игра дома со Болоња. Верувам дека конечно е време за победа :vozbud:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Edinstvena svetla tocka vo lazio realno e Zarate a mozebi i Kolarov i sekako Muslera, ne mozes da kazes deka e prosecen igrac koga ifra so palagrajderi vo timot povekje od drva duri i zal mi padna za nego koga igraa so Milan se sam prai covekot ne mozat da mu podadat topka ni na 30 metri od golot od kade realno so eden dribling bi bil mn opasen a on mora da ja zeme topkata od negovata polovina pa sam da izdribla cel tim sto ptotiv milan i recisi mu uspevase. Realno gledano klasa igrac so mozebi najdobar dribling
Само за една работа и симињам на Рома капа. За тоа што го има проценето Зарате правилно и избркано од екипа. Ја не би го пуштил ни за ФК Мршевци да игра, себично копиле едно, да подава 20% повеќе, Лацио ќе дава и 20% повеќе голови.

п.с. Што значи “палаграјдери“??? :toe:
Crashoveride напиша:
Конечно добри вести, најверојатно Ледесма се враќа во тимот.
Тоа не се добри вести, напротив. Ледесма е Epic Fail. Одма би го продал, тој сељакот Лотито само од инат не го пушта. :)

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Само за една работа и симињам на Рома капа. За тоа што го има проценето Зарате правилно и избркано од екипа. Ја не би го пуштил ни за ФК Мршевци да игра, себично копиле едно, да подава 20% повеќе, Лацио ќе дава и 20% повеќе голови.

п.с. Што значи “палаграјдери“??? :toe:

Тоа не се добри вести, напротив. Ледесма е Epic Fail. Одма би го продал, тој сељакот Лотито само од инат не го пушта. :)
Во споредба со Баронио, Ледесма е Кока Кола :):)

Kajgana Shop

На врв Bottom