Фан Клуб: Лацио

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Рома ?:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::kesa:
Да го наведеше Јуве или Милан, ај и така, некако ќе те сфатев, али зашо Рома. Можда тие не ја стартуваа оваа сезона најдобро, али не заборавај лани беа во трка за Скудетото до последното коло во Серија А, така да, кај и да е Рома ќе влезе во форма ... :wink:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Да го наведеше Јуве или Милан, ај и така, некако ќе те сфатев, али зашо Рома. Можда тие не ја стартуваа оваа сезона најдобро, али не заборавај лани беа во трка за Скудетото до последното коло во Серија А, така да, кај и да е Рома ќе влезе во форма ... :wink:
Не зборувам за моменталната форма...и Виљареал лани заврши на второ место во Шпанија па неможам да кажам дека се во "Големата четворка"...пред неколку години и Реал Сосиедад беа шампиони во Шпанија па колку што знам играат во втора лига:smir:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Pandev Says Life Is Beautiful At Lazio

Lazio's Macedonian striker Goran Pandev insists that things at Lazio are better this year and that he's enjoying himself at the club...

The Biancocelesti have had a blistering start to the season, winning three of their four matches and only dropping points away at the San Siro against Milan. A major factor in the capital club's success so far has been the youth and quality in their squad, with Argentinian Mauro Zarate particularly standing out as a major player.

Lazio are the top scorers in Serie A, with Zarate on four goals and Goran Pandev on three after his goal in the 3-0 demolition of Fiorentina in midweek.

Pandev, who joined Lazio in 2004, has become a great success and firm fans' favourite since his arrival from rivals Inter Milan. The Macedonian star has settled in well with the Biancocelesti and his partnership with Tomasso Rocchi up front has produced the goods for the capital club. He is now developing a good understanding with new starlet Zarate as well and is finding his time at the club more enjoyable than ever.

“We enjoy ourselves and we fear no one,” said Pandev. “For me this is a beautiful period, but I must still work very hard, especially on my headers.

“Shortly Rocchi will return from injury. It is a great group of players and the new arrivals have integrated well.”

The striker concluded with a thought on the league standings, saying, “I’m not going to speak about the Scudetto, but I hope Roma stay behind us!”

:zver::zver::zver::zver::zver::cuc::cuc:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
The striker concluded with a thought on the league standings, saying, “I’m not going to speak about the Scudetto, but I hope Roma stay behind us!”
Тоа е тоа! Браво! Размислување на вистински Лацијал! Ова е најголем доказ дека на Пандев му е убаво во Лацио и со срце игра за тимот.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Пандев мајстореееееееееееееееееееееееее !!!!!

0-1 !

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ПАНДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВ

0-1

ГАЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Пак Пандев ејјј секоја чест за него :je::je::je::je::je::bravo::bravo:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе Горане,не си интересен веќе...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Барво ЦАРЕ,МАКЕДОНИЈА СЕ ГОРДЕЕ НА ТЕБЕ...5 утакмици,4 гола.:nesum::nesum:

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
БРАВО МАЈСТОРЕ само така продолжи цела Македонија е горда на тебе

N

n/a

Гостин
Гоооооооррррррааааааанннннн ПААААННННННДДДДЕЕЕЕЕВВВВВ !!!!
ГОООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛ!

Kajgana Shop

На врв Bottom