- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.921
- Поени од реакции
- 41.893
Го критикуваат Балотели а да не беше тој ќе немаа победа.
Маркизио? па душата ја остај ако ме прашаш мене играч на првенството за Италија беше, секој потег кој го напрај беше на место сите удари, шанси створени што не.Играчот што најмногу ме разочара првенствово и што требаше да биде столб на одбраната е Киелини...незнам зашто толку лошо играше... ај со англија лев бек играше....ама со костарика и уругвај беше прилично лош...не дека другите нешто подобри беа...средината освен Пирло никој ништо не изигра и немаше никаква поврзаност со нападот...тоа е она што им фалеше некој да поврзе средина и напад... неможе со Пароло и Касано да очекува нешто повеќе... шала на страна ама тоти ако го земеа стварно подруго ќе беше..
Не ми е да го бранам Балотели, но да се плукнам на италијанска репрезентација, ако создала само една шанса против Коста Рика, и од тоа и зависел понатамошниот пласман.Него, да беше Балотели малце поприсебен, може и вчера ќе ја гледавме Италија. Лобот кој го промаши, можеше многу да значи. Доста работи би биле различни. Но, ако беше вака, ќе беше така. Јбг
Е да, но секогаш сите ја спомнуваат онаа која е најзрела, најдобра или што ти ја знам.Не ми е да го бранам Балотели, но да се плукнам на италијанска репрезентација, ако создала само една шанса против Коста Рика, и од тоа и зависел понатамошниот пласман.