Фан Клуб: Италија

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Пирло:cuc::cuc:..каков играч човече со секој нов натпревар ме имресионира со енговите игри..додуша се знае за него дека е доктор на науки за фудбал и елеганција во движење..ајде сега и Германците да се скинат и хејтерите повторно да хејтаат:D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
^Супер утакмица изигра Монтоливо сеа јбг го утна пеналот но го поправија другите.

Пирло:cuc::cuc::cuc:
Цела Италија денес беше супер и заслужено пројдоа,е сега следната утакмица е вистинскиот тест,нема да имаат толкава надмоќ но се надевам ќе дадат се од себе за да пројдат.

Денеска пофални зборови за сите :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
А знаев дека ќе ја пуцне така,му се гледаше во очите тоа,ама како ладнокрвно ја пуцна секоја чест !:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
супер изиграно од страна на италија од страна на сите ! дали доагале од јуве милан палермо наполи сити .. .супер сосема заслужено!

F

FuckYouAll

Гостин
Прв пат во животов да скокам за гол шо не го дадол играч шо играт во Јуве, абе ќе се истепав а знаев дека е офсајд.:cuc:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.773
Поени од реакции
3.848

Rio Ferdinand ‏@rioferdy5
On a pure footballing note Pirlo just put on a pure footballing master class + the penalty was too much

Kwadwo Asamoah ‏@Asabob20
Pirlo! Mama mia!! Buonanotte!!

Xavi Hernandez ‏@XavierH6
Que gran penalty de Pirlo.. fenomeno!

Radja Nainggolan ‏@OfficialRadja
Cmq pirlo il giocatorw cn piu classe al mondo!!!!

Edin Džeko ‏@EdDzeko
Andrea Pirlo-RESPECT!

Majestic

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Uste ne mi e jasno kako moze Milan vaka da se otkazat od nego, i nikad ni nema da mi se razjasni ova, pogotovo zasto go dadoa u Juve, tolku izgleda gi koshtashe redenkata na mecot so Juve pred dve sezoni u Torino, koga bez potenje so gol na Gatuzo tepaa. :icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не знам дали приметивте како ги провоцираше Харт фудбалериве на Италија со оние фаци негови и на моменти им се кривеше ама Пирло му скрши ќичма на тој начиш што ни 10 космодикса нема да го оправат.Го избра најдобриот начин за да затне еден копиљ што вчера почна со бранење.

Играта на Италија и играчите ги пратам со посебно внимание зошто најмногу гледам Серија А и денес сите 14 играчи заслужуваат честитки за прикажаната борбеност и игра.Не сум некој фан на репрезентацииве но моментално Италија и Германија се државите што ги привлекуваат моите симпатии.Прандели направи одличен чекор со тоа што игра со 4 дефанзивци и со тоа што им даде шанса на Абате и Балзарети.Се осеќа една далеку поголема цврстина за разлика од почетокот кога играше со 3 играчи позади.Отсуството на Киелини е голем недостаток но Барзаљи и Бонучи денес одлично изиграа позади иако немаа многу работа.Сигурно дека со Киелини ќе се добие на цврстина и сигурност но и вака може да се скрпат Итаљаниве.За во средина мислам дека треба да му се даде предност на Ночерино пред Маркизио заради подобрата игра во дефанзива и одличните уфрлања од втор план но и Маркизио има некои предности кои веројатно го ставаат пред Ночерино во стартни единаесет на Прандели.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Неможам да го најдам пеналот на Пирло , Милан-Јуве финалето на ЛШ во манчестер, мислам дека го лобуваше Буфон, еве уште еден ист во Супер Купот на Италија 2003.. каков Босс

Kajgana Shop

На врв Bottom