Фан Клуб: Италија

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Ајде бе, не ги знаете жабарите...
на крај пак ќе пројдат група ка и секогаш, на жими мајка :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.905
Поени од реакции
23.310
Не е нивна вина што Прандели стана жртва на своите идеи.

Eбем ти идејата да се браниш против Манџукиќ и никица факинг Јелавиќ, фантастични беа прво полувреме, газеа, ја сигурно не сум отишол на полувреме да им речем, дечки смирите и повлечите се ...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Нападот денеска голема 0 .. Касано никаде го немаше цела утакмица, за разлика од Балотели кој барем се мачеше низ одбраната на Хрватите. Џовинко внесе малку свежина, но мислам дека требаше порано да добие шанса. Најголема грешка е што не нападнаа за втор гол.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.211
Поени од реакции
14.475
Дај бе веќе нека престанат фановите на Јувентус да бидат досадни. Мака ми е да ја отворам темава, си имаат тема Јувентус, па таму нека си го фалат Бонучи, а нека плукаат по сите други.

Јас разбирам да критикуваш играчи, но ова е досадно со тупење за секој играч кој не игра за Јувентус. Бар да имаше некаква логика тоа, но апла бе нелогични коментари.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Немање среќа само така можам ова да го објаснам.... мислам дека само таа шанса ја имаа Хрватска и дадоа гол....
После тоа сите застанаа и како да се задоволија со тоа што го имаат после примениот гол. Тоа ич не ме радува! Од утакмицава можеше да се извади повеќе и работата за пласман понатака да беше 80% завршена
Се надевам не сум у право!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.790
колку само субјективни мислења во темава брееее .. веќе не ми се улава тука :mad:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Повторно дежа ву 2:2 Шпанија - Хрватска и шпагетите си одат дома. А ја ставив сингл онака од мерак и ме паднаа.

F

FuckYouAll

Гостин
Наместо Ночерино онај глупакон Монтоливо :facepalm: ми го редит. Уште кога го стави него падна цела игра на Италија, посебно средината, Маркизио беше тој прво полувреме што играше најмногу но со влегувањето на Монтоливо, Маркизо мораше да биде дефанзивно настроен, Ночерино требеше да го заменит на Мота.

Маџо прво полувреме беше дупка и пол.:гомце:
А и онај судијана чор, на ќерката негова да му го свирнам еднаш од позади.:mad:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
На последниов меч од групата против Ирска на местото на Џак треба да улета Балзарети. Не дека Јувентинов е дрво ама едноставно тоа не е негова позиција. Верувам дека Балзарети на таа позиција може да пружи далеку подобра игра и да биде доста покорисен за репрезентацијата.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.905
Поени од реакции
23.310
Уште да му текнеше Маџо да го седне на клупа....

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Наместо Ночерино онај глупакон Монтоливо :facepalm: ми го редит. Уште кога го стави него падна цела игра на Италија, посебно средината, Маркизио беше тој прво полувреме што играше најмногу но со влегувањето на Монтоливо, Маркизо мораше да биде дефанзивно настроен, Ночерино требеше да го заменит на Мота.

Маџо прво полувреме беше дупка и пол.:гомце:
А и онај судијана чор, на ќерката негова да му го свирнам еднаш од позади.:mad:
Не тропај глупости...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А добро зошто господинот дотичен Прандели не го стави во игра еднаш Ночерино???..покрај онаква страшна сезона изиграна во Милан заслужува човекот да изигра сигурно повеќе од неподвижниот и спориот Мота барем..па и од Монтоливо и Џакерини....не знам што чека ќе испаднат од првенството а ни една минута не му даде..

Kajgana Shop

На врв Bottom