Фан Клуб: Италија

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
^Џабе бе,све педери се у репрезентација:pos::pos::pos:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Џовинко, Абате и Монтоливо биле педери а со еден од нив имал однос еден новинар кој тоа го признава :vozbud:

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Јас мислам дека Шпанија нема да ризикува пласман и ќе ги здробат усташите,али мене поеќе ме секира што ќе направат нашиве со Ирците:tapp:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Да беше здрав Барзаљи и те како моќни ќе беа назад тројцава ...
цела сезона напаѓачите не можеа око да отворат,арно ама почитуваните форумџии Балзарети го бараат.........

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Јас мислам дека Шпанија нема да ризикува пласман и ќе ги здробат усташите,али мене поеќе ме секира што ќе направат нашиве со Ирците:tapp:
Кое ризикување на пласман бе. Договор 2-2 и на двете им чини и се оттарасваат од единствениот тим шо можи да ги помини во нокаут. Шпанија ќе напрат поголема грешка ако победат отколку ако изиграат 2-2

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Кое ризикување на пласман бе. Договор 2-2 и на двете им чини и се оттарасваат од единствениот тим шо можи да ги помини во нокаут. Шпанија ќе напрат поголема грешка ако победат отколку ако изиграат 2-2
Aко се плашат од можно среќавање со Италија во нокаут фаза незнам како планираат да играат против Германија,Русија,Франција итн.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Aко се плашат од можно среќавање со Италија во нокаут фаза незнам како планираат да играат против Германија,Русија,Франција итн.
Сакаш да кажиш дека овие трите се поспособни од Италија? Мислам Италија е Италија.

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Сакаш да кажиш дека овие трите се поспособни од Италија? Мислам Италија е Италија.
Абе Италија си е Италија ама ниту Касано е Дел Пиеро,ниту Џакерини Замброта,реално со вакви играчи неможе да бидеме фаворити.Али не исклучувам дека ако се поклопат коцките можат далеку да догураат.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
На форумов сме све италијанци,али ради правилата мораме да пишуваме на македонски јазик,јасно ти е сега?
Добро друже талијан......фала што ми појасни (y)
Форца жабарија :D

Kajgana Shop

На врв Bottom