Гејовите у репрезентација dislike this
Tooooooooooooooo FORZA ITALY
Барзаљи се опоравил од повредата и можно е да биде во комбинација за со Ирците.Да беше здрав Барзаљи и те како моќни ќе беа назад тројцава ...
цела сезона напаѓачите не можеа око да отворат,арно ама почитуваните форумџии Балзарети го бараат.........Да беше здрав Барзаљи и те како моќни ќе беа назад тројцава ...
Кое ризикување на пласман бе. Договор 2-2 и на двете им чини и се оттарасваат од единствениот тим шо можи да ги помини во нокаут. Шпанија ќе напрат поголема грешка ако победат отколку ако изиграат 2-2Јас мислам дека Шпанија нема да ризикува пласман и ќе ги здробат усташите,али мене поеќе ме секира што ќе направат нашиве со Ирците
Aко се плашат од можно среќавање со Италија во нокаут фаза незнам како планираат да играат против Германија,Русија,Франција итн.Кое ризикување на пласман бе. Договор 2-2 и на двете им чини и се оттарасваат од единствениот тим шо можи да ги помини во нокаут. Шпанија ќе напрат поголема грешка ако победат отколку ако изиграат 2-2
Сакаш да кажиш дека овие трите се поспособни од Италија? Мислам Италија е Италија.Aко се плашат од можно среќавање со Италија во нокаут фаза незнам како планираат да играат против Германија,Русија,Франција итн.
Абе Италија си е Италија ама ниту Касано е Дел Пиеро,ниту Џакерини Замброта,реално со вакви играчи неможе да бидеме фаворити.Али не исклучувам дека ако се поклопат коцките можат далеку да догураат.Сакаш да кажиш дека овие трите се поспособни од Италија? Мислам Италија е Италија.
за тие буљашот рекол дека се метросексуалциЏовинко, Абате и Монтоливо биле педери а со еден од нив имал однос еден новинар кој тоа го признава
??Јас мислам дека Шпанија нема да ризикува пласман и ќе ги здробат усташите,али мене поеќе ме секира што ќе направат нашиве со Ирците
На форумов сме све италијанци,али ради правилата мораме да пишуваме на македонски јазик,јасно ти е сега?
Добро друже талијан......фала што ми појасниНа форумов сме све италијанци,али ради правилата мораме да пишуваме на македонски јазик,јасно ти е сега?