- Член од
- 12 април 2012
- Мислења
- 139
- Поени од реакции
- 402
Ти и кило мед да изедеш пак ќе речеш дека не е благ.Тука сум и сеуште викам дека не е спремен и дека подобро ке изигра некој друг
Ти и кило мед да изедеш пак ќе речеш дека не е благ.Тука сум и сеуште викам дека не е спремен и дека подобро ке изигра некој друг
Сите знаеме дека не е спремен но добро го разигрува нападот и вака нели?Касано е 60 % спремен играч,ако мислиш дека е ова најдоброто од него значи постираш само од инает
ПОООО колку беше глуп. Значи онаква ситуација само Балотели и Торес можат да заебат.Второ полувреме Балотели надвор за да не го однесе натпреварот во неповрат.
Трескаш зелени јас сум реален и ти кажав што како сега ти кога неможеш да го прифатиш тоа не е моја работа. Да не ја имаше операцијата и да играше константно немаше да се бунам ич! Ама вака...Ти и кило мед да изедеш пак ќе речеш дека не е благ.
Реално во мементов нема некој што е болје од Касано на неговата позиција,па макар и пет операции да имал направено.И само немојте тоа џуџето да го спомнувате.Трескаш зелени јас сум реален и ти кажав што како сега ти кога неможеш да го прифатиш тоа не е моја работа. Да не ја имаше операцијата и да играше константно немаше да се бунам ич! Ама вака...
Што си ми кажал бе? Па јас не сум можел да го прифатам тоаТрескаш зелени јас сум реален и ти кажав што како сега ти кога неможеш да го прифатиш тоа не е моја работа. Да не ја имаше операцијата и да играше константно немаше да се бунам ич! Ама вака...
Епа видовме колку е спремен освен 2 нафрлувања и некој пас друго ништо посебно не направи.Како што реков секој друг подобро ке изигра и ете ти го тука Ди натале. Да бев поголем селектор сега немаше на форумов да дремам .Што си ми кажал бе? Па јас не сум можел да го прифатам тоа
Зар мислиш дека твоето мислење ми е репер за тоа што е најдобро за италијанска репрезентација? Па ти си бил поголем селектор и од селекторот на Италија! Прандели незнае дали е спремен Касано ти знаеш.
Гледам дека водиш инает затоа секоја дебата со тебе би била излишна. Ајт поззЕпа видовме колку е спремен освен 2 нафрлувања и некој пас друго ништо посебно не направи.Како што реков секој друг подобро ке изигра и ете ти го тука Ди натале. Да бев поголем селектор сега немаше на форумов да дремам .