Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Добра победа и ок игра. Имаа пад во второ полувреме малку, спасија гз во неколку ситуации, во некои имаа и по малку среќа, али најбитно е што е комотна победата.
Прилично лесно го контролираа натпреварот и покрај тоа што скоро цел тим беше со изразито дефанзивни карактеристики. Е сеа ако не го дадеше тој гол Милито, незнам како ќе идеше натпреварот натаму, зш нападот не беше баш најопасен.

Инаку формацијата и таквата игра беше ради вентура, тренерот на Торино. Ако ви текнува он беше тренер на Бари пред некоја сезона и таму, а очигледно и секаде кај што оди игра на скорз ист начин. Некоја офанзивна 4-4-2 со напади скоро исклучиво преку крилата, и со многу ширина во играта. Така да логиката ваљда беше да се запре нивната игра. А во тоа успеаа вечер. Е сеа напаѓањето останува проблем на кој треба да се работи, али затоа многу сме подобри во држењето на топката во наш посед.

Убедливо најлош денеска беше Џонатан. Ептен лош. Катастрофа. Изгледа како да е комплетно изгубен на терен.
И Гуарин не беше добар денес. Има очигледно големи проблеми со концентрацијата. На тоа треба да работи многу. Нагатомо исто лош.

Најдобар и богами пријатно изненадување беше Хуан/Жуан (како и да е правилно). Изгледа баајаги талентиран, многу добро физички спремен, и многу добар во проценките.
И он и Ранокија денес, супер. Агресивни, го напаѓаат играчот пред да ја прими топката, одлична игра.
Камбијасо и Переира исто по мене беа одлични.
Не ми е јасен и хејтот кон Касано. За три натпревари со по 40 минути игра, веќе има 2 гола и 1 асистенција. Незнам со која причина некој би бил незадоволен од тоа, дури и без да се земе начинот на кој го добивме (практично без пари).

Формацијава веројатно нема да ја гледаме пак, зш би требало да е за една употреба.

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Ne znam zosto pri site ovie igrachi za vo sredina, nie pak igrame bez sredina... </3

Dali nekoj gi vide Jonathan i Zaneti? Igrale 45 minuti edniot 90 drugiot...
Остај споредување Капитенот со тој труп, кажи некоја негова посебна грешка? имаш и по некој пробив, едно солидну уфрлање, изнуди добар слободен удар. А ја тој Џони само на трева кога лежеше го видов.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Океј, олеснителна околност беше голот на Милито. Како и да е, незгодно гостување, а три бода. И играта во одбраната се поправи горе-долу. Хандановиќ фати неверојатна топка, браво и за него. Форца Интер.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.474
Поени од реакции
10.205
Се извинувам за упадов,но кога гледам некој како јаде го*на за Занети ми се иде преку ком да го убијам.

Овој ми е омилениот играч кој не заиграл за Арсенал,дефинитивно.
КЛАСА ИГРАЧ!
Блазе си ви шо имате таков играч,човек во тимот. ;)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Се извинувам за упадов,но кога гледам некој како јаде го*на за Занети ми се иде преку ком да го убијам.

КЛАСА ИГРАЧ!
sekoj koj ne e fan na inter i pisuva tuka e ednakvo na parche gomno... onaka ladno ne toplo da chadi, nego lado, ostaeno samo na zima nadvor... smrznato, so muvi vo ladno nadvor... nikakvo gomno... <3

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

КЛАСА ИГРАЧ!

Се океј е тоа,секој што прати воопшто спорт го почитува Занети и се она што има придонесено за спортот и за Интер,ама види вака,веќе има 433454 години,не е истиот Занети од порано и најглавното,мора своето место да го препушти на помладите играчи,на оние што допрва доаѓаатЈас тука лично алудирам на Крајстиг,кој за година до две може да прерасне во звер играч.Затоа го хејта Крејзи.
Патем Крејзи,имаш луд ник и забеган аватар,те отсликуваат комплетно :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.894
Поени од реакции
44.807
Ги читам постовиве наназад, колку лоши проценки сте праеле тоа чудо едно е ... :pos:
Што се однесува до формацијата, и ја апла се изнервирав кога видов кој игра ама имам разбирање једино само поради репрезентативните настапи на фудбалерите па сметам дека Страма беше принуден да импровизира, инаку ... апла раниери потег е ова, апла.

Али ајде, резултатот е најважен, победа од 0-2, килава е не викам не ама голем број на големи клубови после репрезентативни настапи знаат да го јадат, ко Реал вчера на пример, и да играат лошо, ништо страшно, тоа што треба да не радува е дека не примија гол, централното дуо назад беше одлично, пред Се Хуан а и Ранокија солидно, Ханданович имаше меч за подигање на неговата самодоверба и намалување на притисокот со кој игра бидејќи е наследник на Цезар и тоа е тоа, втор меч против боса екипа и ете 6 поени и тоа од гостински терени земени.

Само нека продолжат вака против босиве, реков и вчера, и 50% добитни да се од дерби средбите, па и помалку, со овие никаквиве се освојува титула.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.894
Поени од реакции
44.807
sekoj koj ne e fan na inter i pisuva tuka e ednakvo na parche gomno... onaka ladno ne toplo da chadi, nego lado, ostaeno samo na zima nadvor... smrznato, so muvi vo ladno nadvor... nikakvo gomno... <3
:pos:
Доста бе, Занети убер алес, Нагатомо денес каква шанса имаше у прво ... малце фалеше да го совлада Ханданович. :pos:
Се дур му е ваква конкуренцијата во одбраната, може комотно да се изнаигра што е до мене, Маикон веќе не е тука за жал, али денес играше десно крило, Ранко потег, једино го објаснувам ова со квалификацискиве мечеви али во иднина јок бре, не смее ова да е случај, ко што не смее да е случај играта на Гуарин, Торино најдобрата своја шанса ја имаа веднаш по глупо изгубена топка на Гуарин на средина, им подари посед и оп овие зицер за гол, ок, скоро зицер али случајна одбрана беше тоа на Ханда.

Страмачиони најмногу ме плаши, не тимов, тимов ко тим е одличен за вакво првенство, Торино денес лесно беа победени а тимов играше со упола од својот потенцијал, со глуп избор на играчи каде клупата беше посилна од првиот тим, така му дојде ова денес, јебига.

Снајдер затоа беше нервозен цела текма, не може да дојде до израз во ваква формација, и он и Милито, Милито голот што го даде беше класичен индивидуален потег на одличен фудбалер, од оние што знаат од никаде да решат у 1 потег утакмица, инаку и него немаше да го видиме денес, нешто слично ко Пацини вчера за Милан.

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
Паднавме на дереџе играчи на Милан да даваат голови за нас.Многу почесто било обратно.
Ама нејсе,се додека гази Интер ќе трпам коментари од нивни навивачи.
Amala pazza Inter amala!!!

Член од
1 јули 2012
Мислења
21
Поени од реакции
16
Честитки за победата и морам да да го истакнам Хуан Хесус како еден од главните алки од одбраната,кој по некое чудо се вклопи уше во првата утакмица маестрално.
За Милито и Касано знаеме дека се играчи за одлука, и токму тоа го демострираа на овој натпревар.
Останува моето мислење дека Нагатомо и Џонатан не се играчи кои се заслужни да го носат дресот на Интер ама ајде нека им е да останат да се шлепаат и оваа сезона.
Имаше ситни грешки на Ранокиа ама човекот заслужи високи оценки.
Се гледа дека Переира не е уште уклопен у концепцијата ама верувам дека ќе се снајде.
Се на се мислам само дека повеќе треба да се фокусираме и на нападот пошо стварно напраивме малце шанси:sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom