- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.896
- Поени од реакции
- 16.139
Aбе Гаспер во Палермо заминал.
Mногу е моќна маичката
Остај споредување Капитенот со тој труп, кажи некоја негова посебна грешка? имаш и по некој пробив, едно солидну уфрлање, изнуди добар слободен удар. А ја тој Џони само на трева кога лежеше го видов.Ne znam zosto pri site ovie igrachi za vo sredina, nie pak igrame bez sredina... </3
Dali nekoj gi vide Jonathan i Zaneti? Igrale 45 minuti edniot 90 drugiot...
sekoj koj ne e fan na inter i pisuva tuka e ednakvo na parche gomno... onaka ladno ne toplo da chadi, nego lado, ostaeno samo na zima nadvor... smrznato, so muvi vo ladno nadvor... nikakvo gomno... <3Се извинувам за упадов,но кога гледам некој како јаде го*на за Занети ми се иде преку ком да го убијам.
Овој ми е омилениот играч кој не заиграл за Арсенал,дефинитивно.
КЛАСА ИГРАЧ!
Блазе си ви шо имате таков играч,човек во тимот.
Се извинувам за упадов,но кога гледам некој како јаде го*на за Занети ми се иде преку ком да го убијам.
Овој ми е омилениот играч кој не заиграл за Арсенал,дефинитивно.
КЛАСА ИГРАЧ!
Блазе си ви шо имате таков играч,човек во тимот.
sekoj koj ne e fan na inter i pisuva tuka e ednakvo na parche gomno... onaka ladno ne toplo da chadi, nego lado, ostaeno samo na zima nadvor... smrznato, so muvi vo ladno nadvor... nikakvo gomno... <3
Ке те замолам ако си вистински фан на Интер да не го оцрнуваш капитенот Занети тој е бог за нас...Ne znam zosto pri site ovie igrachi za vo sredina, nie pak igrame bez sredina... </3
Dali nekoj gi vide Jonathan i Zaneti? Igrale 45 minuti edniot 90 drugiot...