Бреј, не е можно толку да критикувате на победа од 0-2
Одбраната сосема солидна, особено во прво полувреме, во второто имаше неколку грешки, ама па ни Лусио-Самуел од 2010 не биле перфектни, битен е добар голман да поправа ако се деси нешто такво, а Хандановиќ беше супер.
И да и јас сметам дека финтата со Камби како трет штопер е феноменална
Не создаваме премногу шанси, и то е дефинитивно грешка на Страма, играта со 4 бека стварно нема смисла, а нема смисла ни Нагатомо да има загарантиран првотимски статус пред Кутињо/Алварез/Касано/Паласио. Никогаш не ми сметал, ама во тимов моментално има поквалитетни играчи од него.
МНОГУ е битно што ги користиме шансите, лани ништо не ме болеше поќе од промашените шанси на Пацини/Форлан сами пред гол, ова година таков проблем нема, нападот функционира добро.
Простор за подобрување има, особено во средниот ред, ама мислам дека во голема мера овај Интер ќе го биди
А, ќе забораев, Гуарин можи малце и да се седни на клупа, а Гаргањо да почнува од прва минута обавезно.
Сакатиноги не сакам веќе у тим да го видам,мора зимоска да се земе друг играч на негово место,чоекот е изгубен у свемир,ај што у одбрана е катаклизма,ама у напад е што да ти зборам,изгубено јагне.
Играч на негово место имаме, Переира, ама Страма му укажува малце отпоќе доверба на Јапончево..
А за замена Нагатомо е супер, не мислам дека треба да се продава.