Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.149
Koлку и да не ти штима дека може да се снајде тука, од друга страна не заборавај дека имаш човек кој до лани петличите на Рома ги водел. :)

P

pepito*

Гостин
Дечки, џабе го зборувате муабетов, кажа Пеп на пресот прееска, некое време нема да тренира, барем една сезона ми се чини.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дечки, џабе зборите, што од причина ако морал заради Барселона да одмара (тим со Меси и други суперѕвезди), во Интер ќе дојде и за недела дена ќе треба оставка да даде.

Што му правеле во Барса јас не знам, ама Фергусон, Венгер, па и Мурињо низ оган прошле сите, па еве ги без трогателни пресови. Таков тренер без живци во Интер не ни треба. По ѓаволите, да си навивач на Интер треба живци и трпение, јас имам едно другарче пред 2006та се откажа од нив...и почна да навива за Реал. Демек Реал најјаки ќе биле :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Дечки, џабе го зборувате муабетов, кажа Пеп на пресот прееска, некое време нема да тренира, барем една сезона ми се чини.
Тоа во превод значи: идам на плажа, ако сакате да ми го расипете одморот треба сериозно да го одврзете кесето.

Како и да е, ние како и секогаш демек ќе преговараме, Бранка ќе му отиде на кафе еднаш, ќе се јаде бурек на големо по новини, и на крај се знае.

Јас сум против енивеј, одамна си кажав. Нек иде во Холивуд кој го ебе. :cool:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Дечки, џабе зборите, што од причина ако морал заради Барселона да одмара (тим со Меси и други суперѕвезди), во Интер ќе дојде и за недела дена ќе треба оставка да даде.

Што му правеле во Барса јас не знам, ама Фергусон, Венгер, па и Мурињо низ оган прошле сите, па еве ги без трогателни пресови. Таков тренер без живци во Интер не ни треба. По ѓаволите, да си навивач на Интер треба живци и трпение, јас имам едно другарче пред 2006та се откажа од нив...и почна да навива за Реал. Демек Реал најјаки ќе биле :)
Ептен го хејташ ,прееска те читав демек лажи нема да си оди, долгометражен пост направи,но сепак испадна :гомце: (srry mate).
Велите не е добар тренер, демек ги имал Иниеста,Чави и Меси? Зошто сега еве не постигнуваат погодоци,нели тој бил само марионета демек тренерче само?
Тој тренер освои се што можеше да се освои во една сезона ;)
И ако добро се сеќаваш, и самиот изјави ко потпиша за Барселона,дека самиот ќе си даде отказ ако лошо му оди на тимот ;)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ептен го хејташ ,прееска те читав демек лажи нема да си оди, долгометражен пост направи,но сепак испадна :гомце: (srry mate).
Велите не е добар тренер, демек ги имал Иниеста,Чави и Меси? Зошто сега еве не постигнуваат погодоци,нели тој бил само марионета демек тренерче само?
Тој тренер освои се што можеше да се освои во една сезона ;)
И ако добро се сеќаваш, и самиот изјави ко потпиша за Барселона,дека самиот ќе си даде отказ ако лошо му оди на тимот ;)
Прееска кажав што мислам за ситуацијата, не реков дека 100% ќе излезе така. За неговиот ултра статус во Барселона, ќе видиме и следната сезона - ако Виланова успее со Барса, значи не било толку многу до Пеп, колку што е до целата институција заедно. Дотогаш, јас си имам свое мислење и теории, ти можеш да си имаш твое, а на форумов сме за да ги напишеме. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Каков Пеп бе, ФФП треба да исполнуваме, иако за малце немаше да играме во ниедно натпреварување под капата на Уефа :)

Моето мислење за Пеп веќе го знаете...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.601
Поени од реакции
22.595

Некој не сфаќа дека Гвардиола не си оди заради поразите од Челзи и Реал. :facepalm:
Па и во 2010та отпадна од Интер од 1/2 ЛШ. Зошто и тогаш не си отиде?
Има некои луѓе кои едноставно не можат да се задржат на едно исто место повеќе време(Лаудруп изјави дека откако влегол во тренерските води, не може да сфати како некои тренери можат да се задржуваат повеќе од 3-4 години во иста екипа).
Гвардиола уште лани изјави дека неговото време во Барса се ближи кон крајот(изјава околу која се крена огромна прашина во Шпанија).

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Нема што на Барса да им платат, али Манчини ако освои титула не верувам дека ќе го летнат од Сити, или пак ќе му се деси истото сценарио ко и со Интер, да освои титула и да го избркаат, једини ќе е таков случај у фудбалот ја мислам. :)
Капело во Реал. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Колку посакувам сега Барселона да го ангажира Бенитез :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom