Тоа во превод значи: идам на плажа, ако сакате да ми го расипете одморот треба сериозно да го одврзете кесето.Дечки, џабе го зборувате муабетов, кажа Пеп на пресот прееска, некое време нема да тренира, барем една сезона ми се чини.
Ептен го хејташ ,прееска те читав демек лажи нема да си оди, долгометражен пост направи,но сепак испадна (srry mate).Дечки, џабе зборите, што од причина ако морал заради Барселона да одмара (тим со Меси и други суперѕвезди), во Интер ќе дојде и за недела дена ќе треба оставка да даде.
Што му правеле во Барса јас не знам, ама Фергусон, Венгер, па и Мурињо низ оган прошле сите, па еве ги без трогателни пресови. Таков тренер без живци во Интер не ни треба. По ѓаволите, да си навивач на Интер треба живци и трпение, јас имам едно другарче пред 2006та се откажа од нив...и почна да навива за Реал. Демек Реал најјаки ќе биле
Прееска кажав што мислам за ситуацијата, не реков дека 100% ќе излезе така. За неговиот ултра статус во Барселона, ќе видиме и следната сезона - ако Виланова успее со Барса, значи не било толку многу до Пеп, колку што е до целата институција заедно. Дотогаш, јас си имам свое мислење и теории, ти можеш да си имаш твое, а на форумов сме за да ги напишеме.Ептен го хејташ ,прееска те читав демек лажи нема да си оди, долгометражен пост направи,но сепак испадна (srry mate).
Велите не е добар тренер, демек ги имал Иниеста,Чави и Меси? Зошто сега еве не постигнуваат погодоци,нели тој бил само марионета демек тренерче само?
Тој тренер освои се што можеше да се освои во една сезона
И ако добро се сеќаваш, и самиот изјави ко потпиша за Барселона,дека самиот ќе си даде отказ ако лошо му оди на тимот
Некој не сфаќа дека Гвардиола не си оди заради поразите од Челзи и Реал.Дечки, џабе зборите, што од причина ако морал заради Барселона да одмара (тим со Меси и други суперѕвезди), во Интер ќе дојде и за недела дена ќе треба оставка да даде.
Што му правеле во Барса јас не знам, ама Фергусон, Венгер, па и Мурињо низ оган прошле сите, па еве ги без трогателни пресови. Таков тренер без живци во Интер не ни треба. По ѓаволите, да си навивач на Интер треба живци и трпение, јас имам едно другарче пред 2006та се откажа од нив...и почна да навива за Реал. Демек Реал најјаки ќе биле
Капело во Реал.Нема што на Барса да им платат, али Манчини ако освои титула не верувам дека ќе го летнат од Сити, или пак ќе му се деси истото сценарио ко и со Интер, да освои титула и да го избркаат, једини ќе е таков случај у фудбалот ја мислам.
Da ama ova vtor pat ke e za nego, prethodno od inter taka go izede.Капело во Реал.
па у право е и Картер, и Капело двапати беше отпуштан од Реал по освоена титула (1997, 2007).Da ama ova vtor pat ke e za nego, prethodno od inter taka go izede.
Ќе вика Бенитез:Колку посакувам сега Барселона да го ангажира Бенитез