Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
демел Меган Фокс те нервира и тие одвратна???Абе боље филм со Меган Фокс ќе глеам него Мунтари да го читам ...
Ма немој да ме јебеш бре...
демел Меган Фокс те нервира и тие одвратна???Абе боље филм со Меган Фокс ќе глеам него Мунтари да го читам ...
Марко Бранка повеќе од Меган Фокс.Абе боље филм со Меган Фокс ќе глеам него Мунтари да го читам ...
Све пишувате у овие најави, освен кога (саат) ќе се игра натпреварот...
Све пишувате у овие најави, освен кога (саат) ќе се игра натпреварот...
Не дека некој не може да најде, ама подобро би било и саатот да го пишува.
Дрогба боље глуми од неа.демел Меган Фокс те нервира и тие одвратна???
Ма немој да ме јебеш бре...
Ако гледаме така 50% од глумците во Холивуд се тапа за глумење и сите треба да се отераат упм..продукциите ги поштоваат само парите..додека тој глумец носи пари во касата и примерокот односно филмот се продава во милиони примероци низ светот тогаш тој е успешен глумец..Меган Фокс не се сеќавам во кој филм беше fail..можеби кај што беше вампиркаДрогба боље глуми од неа.
ПоправеноСве пишувате у овие најави, освен кога (саат) ќе се игра натпреварот...
Не дека некој не може да најде, ама подобро би било и саатот да го пишува.
Меган Фокс енд Бускец ар нао ин а рилејшншип.Дрогба боље глуми од неа.
Ај да се договориме ти да не пишуваш за филм повеќе?.Меган Фокс не се сеќавам во кој филм беше fail..
Финалето е во 13 часот во недела, е сеа јас ако сум некој главен уредник на спортска програма, прво би го дал првото полувреме од Интер, а после финалето во целост, бидејќи и не е нешто дуелот повеќе од финалето.
Во 12ипол играме, сигурно ќе не има на Телма, само да не има тенис, зезнато ќе биде, може тие тенис да пуштаат
зошто..од каде знаеш можеби му сум застапник на Меган Фокс во балканот?Ај да се договориме ти да не пишуваш за филм повеќе?
Нов стадион ќе се гради
Од цела статија го преведе дава шо го разбирам, дај преведи на доле , шо година месец париНов стадион ќе се гради