Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Тие секогаш ви се во пресред не само ако треба туку секогаш :)
М
Па нормално дека нас ќе ни бидат во пресрет..не ќе му бидат на Катанија или на Фиорентина...Интер е име во Италија и еден од најголемите клубови во Европа..да не сакаш на Рома да му помагаат судиите ебате ботот?..демек Јувентус и Милан се немаат провлечено со судии??..тоа е нормалитет во секоја лига поголемите екипи да бидат попривилелигирани од другите тимови...ај оди радувајсе на победата и не туку ми попувај овде!..

С

сашенко

Гостин
Раниери е копук бе, убаво си реков времето си го губите со него.Тактички ве спреми добро, не надигравте прво полувреме што и очекував ама ете некои битни работи ке заебе и крш измени ке направи и ке се поебе самиот себе си на крај.Ке се вратите полека, ке рипнете на табелата ама пропуштивте многу шанси, а Раниери е човек што не се мења и како почнал така ке тера до крај.Он ви е најголемиот проблем годинава.Џабе добра екипа кога тренерот незнае да игра со нив како што треба.Интер може има дупки во екипата некои, ама Интер со овој тим има капацитет за каде каде подобра игра од оваа што ја прикажува.Топ 5 може да се истера како ништо, ама копуков не разбира да води тим во ваква ситуација, тој барса да му ја дадеш ке и ја смени формацијата :pos: и ке направи некоја глупост.За тактичар одличен е ама незнае да го "води" тимот кога треба најмногу

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Па нормално дека нас ќе ни бидат во пресрет..не ќе му бидат на Катанија или на Фиорентина...Интер е име во Италија и еден од најголемите клубови во Европа..да не сакаш на Рома да му помагаат судиите ебате ботот?..демек Јувентус и Милан се немаат провлечено со судии??..тоа е нормалитет во секоја лига поголемите екипи да бидат попривилелигирани од другите тимови...ај оди радувајсе на победата и не туку ми попувај овде!..
Кога тоа судија судел за Јувентус јас не се сеќавам стварно...:tapp: А за Интер секогаш биле ама оваа сезона почаа да им сврат пенали против нив и одма кукаат ама изгледа Морати не им ги беше пуштил парите на судиите до оваа коло за тоа така е било :pos:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
^ И сега кажи, добар тренер е или не? Работава ми е „сакам кажам, не знам речам“.

Добар тренер е, ама не знае да го води тимот... Упс, добар тактичар, ама за едно полувреме. :/

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кога тоа судија судел за Јувентус јас не се сеќавам стварно...:tapp: А за Интер секогаш биле ама оваа сезона почаа да им сврат пенали против нив и одма кукаат ама изгледа Морати не им ги беше пуштил парите на судиите до оваа коло за тоа така е било :pos:
Не ми се верува колку си прост..не сакам да те навредувам но заслужуваш да те отерам и три п.м.....јас ти објаснувам односно ти цртам како одат работите општо во италија и секаде во европа кога се работи за фудбалските првнетсва..ти се глупираш и се ме сфати буквално..јас па мислев дека ќе ме разбериш што сакам да ти кажам како постара личност те сметам за попаметен а ти памет како онај Панче воџата на фановите на Милан во Македонија.....ЈАС ТИ ПИШУВАМ ЗА ДА МЕ РАЗБЕРИШ ДЕКА НОРМАЛНО Е СУДИИТЕ ДА МУ ПОМАГААТ НА ПОГОЛЕМАТА И ПОПРИВИЛИГИРАНАТА ЕКИПА ВО СЕКОЕ ПРВЕНСТВО БЕЗ РАЗЛИКА ДАЛИ Е ИНТЕР,ЈУВЕНТУС,ВАРДАР,СТЕАУА БУКУРЕШТ,ВИСЛА КРАКОВ ИТН...МЕ СФАТИ? ИЛИ ДА ТИ НАЦТРАМ УШТЕ ЕДНАШ?

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Не ми се верува колку си прост..не сакам да те навредувам но заслужуваш да те отерам и три п.м.....јас ти објаснувам односно ти цртам како одат работите општо во италија и секаде во европа кога се работи за фудбалските првнетсва..ти се глупираш и се ме сфати буквално..јас па мислев дека ќе ме разбериш што сакам да ти кажам како постара личност те сметам за попаметен а ти памет како онај Панче воџата на фановите на Милан во Македонија.....ЈАС ТИ ПИШУВАМ ЗА ДА МЕ РАЗБЕРИШ ДЕКА НОРМАЛНО Е СУДИИТЕ ДА МУ ПОМАГААТ НА ПОГОЛЕМАТА И ПОПРИВИЛИГИРАНАТА ЕКИПА ВО СЕКОЕ ПРВЕНСТВО БЕЗ РАЗЛИКА ДАЛИ Е ИНТЕР,ЈУВЕНТУС,ВАРДАР,СТЕАУА БУКУРЕШТ,ВИСЛА КРАКОВ ИТН...МЕ СФАТИ? ИЛИ ДА ТИ НАЦТРАМ УШТЕ ЕДНАШ?
Абе те сватив уште прееска ама зборот ми е дека до сега претеруваа со сидењето за Интер...:tapp:

С

сашенко

Гостин
^ И сега кажи, добар тренер е или не? Работава ми е „сакам кажам, не знам речам“.

Добар тренер е, ама не знае да го води тимот... Упс, добар тактичар, ама за едно полувреме. :/
Добар тактичар, лош менаџер.Знае да постави игра, ама незнае да ги води неговите играчи до победа.Незнае да мотивира, незнае да се справи во кризни ситуации, незнае да ги спреми психички играчите и нема победнички менталтитет.Добар менаџер треба да има такво нешто во себе, да има харизма, да знае да се понаша со нив и да ги води во победа.Конте нема којзане каков состав на располагање им изиграа и на Милан и на Интер машка утакмица и дадоа колку што можеа играчите.Раниери незнае да го извади максимумот од играчите.Реков многу пати, за мене тој човек не е тренер.Морам да му признаам дека има тактички познавања и денес не надигра со интер ама нема константност и нема план целосен како до крај со тоа.Има многу недостатоци така да повеќе е во негатива кај мене он..

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе те сватив уште прееска ама зборот ми е дека до сега претеруваа со сидењето за Интер...:tapp:
Во која смисла претеруваа??..Интер како што гледаш на 18 позиција се наоѓа моментално....од претходните сезони Интер најзаслужено што можи си ги освојуваше скудетата и тоа го покажуваа на теренот со победи против директните ривали за титула..во ЛШ позаслужена титула амин...не гледам тука акде претеруваа судиите освен ако гледаш на ситници каде ако ги бараш за секој клуб ги има..и плус ти ако ме имаше сфатено немаше сеуште да ми ја повторуваш истата теза по пет пати..

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Во која смисла претеруваа??..Интер како што гледаш на 18 позиција се наоѓа моментално....од претходните сезони Интер најзаслужено што можи си ги освојуваше скудетата и тоа го покажуваа на теренот со победи против директните ривали за титула..во ЛШ позаслужена титула амин...не гледам тука акде претеруваа судиите освен ако гледаш на ситници каде ако ги бараш за секој клуб ги има..и плус ти ако ме имаше сфатено немаше сеуште да ми ја повторуваш истата теза по пет пати..
Добро ајде несакам да се расправам повеќе ама за одењето на Јувентус во Б морети е директен виновник, со таков тим јуве ако местеше тогаш незнам сега што се случува во А :tapp:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро ајде несакам да се расправам повеќе ама за одењето на Јувентус во Б морети е директен виновник, со таков тим јуве ако местеше тогаш незнам сега што се случува во А :tapp:
Не ми е муабетот за Калчополи и за Јувентус...поентата ми беше дека во секое првенство судиите се попривилегирани кон поголемите тимови и то е то!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Не ми е муабетот за Калчополи и за Јувентус...поентата ми беше дека во секое првенство судиите се попривилегирани кон поголемите тимови и то е то!
Да, иако по мое не треба да е така ама за жал така е...:tapp:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Чезена нема победа а има 6 гола помалку примено од нас ...
Се е јасно ко бел ден

С

сашенко

Гостин
^ Судиите во италија се крш, тоа е факт.Прават големи пропусти и ден денес се добива впечаток дека некој сеуште мести а тоа се нивни грешки.Јас денес воопшто не бев задоволен од судијата.Може не немаше големи грешки но имаше доста мали пропусти.И за Интер и за нас имаше многу грешки денес.Снајдер на пример тоа што доби жолт беше без везе зошто имаше фаул претходно а исто и за Пирло кога доби жолт за прекршокот над Снајдер немаше тоа да се деси да прекинеше игра ради фаулот претходно.Не само тоа, имаше и други моменти што не смееше да си ги дозволи.Снајдер беше изнервиран скроз, и нашите се бунеа многу на неговите одлуки.Не смее такви работи во дерби да прави...

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
E neznaev deka morati gi e mestil natprevarite na juve za da pobeduva i ovaa ne beh go slusnal haha abre timo,timo

Kajgana Shop

На врв Bottom