Tegla
Interista
- Член од
- 20 февруари 2012
- Мислења
- 5.108
- Поени од реакции
- 9.049
Со таа фризура не требаше ни да го пуштат на терен.Што е крив Арнаутович бе со неговите вкупно 3 минути на терен не зезај
Со таа фризура не требаше ни да го пуштат на терен.Што е крив Арнаутович бе со неговите вкупно 3 минути на терен не зезај
Мајче умрено и неписмено да ти изнаебам, срамото една глупава види какви умрени грешки правиш глупак еден проклет, ти ебам срамот смрдлив. Нека не те банираат нека ти стои постов да видат сите колку си екстремно глуп и прост.досудија го последниве 2 дерби утакмици, и крив ги е Арнаутович
садисфакција
баниранијате
Се да ти ебам неписмено,будало една патетична!Ви го читам Фан клубов само затоа што се патетични и како клуб и како навивачи. 3 пенали ви досудија го последниве 2 дерби утакмици, и крив ги е Арнаутович
Си ставивте 2 звездички на дрес, а едвај таа едната ја заслужувате како клуб. Не знаете дали ви се газди Кинези, Американци, Таџикистанци итн. Повеќе вие садисфакција Јувентус да изгуби него вие да победите. Да не ги донесовте Марота и Конте да ви изградат концепт како се прави клуб ( И двајцата се школа на Јувентус) уште ке талкавте ке си баравте идинтитет. Традицијата на Милан И Јувентус ке ви биде уште долго недостапна, затоа што немате таква ДНК, ви ебам тоа шутот од клуб. Е сега баниранијате ме слободно од фан клубов. И не се мачете да стискате реплај дека кур ме боли што ке пишете.
Многу луд избор на пцовки и навреди. Глупак проклет и срам смрдливсрамото една глупава види какви умрени грешки правиш глупак еден проклет, ти ебам срамот смрдлив
Још боље, прво 3 асистенции, па сите овие глупости ги направил. Се угасил од штек у второ полувреме, споулавен бил.Тареми си дал автогол, направен пенал врз него, па го му фатиле пеналот и на крај асистент на сите три гола за Иран.
Следна во прв состав за Интер
dolga e rakata na kim jong un.Још боље, прво 3 асистенции, па сите овие глупости ги направил. Се угасил од штек у второ полувреме, споулавен бил.
И трета ствар, прочитав дека баш он најверојатно лета летово, Оуктри сакаат да намалат плати и да уновчат на него.Hakan se povredi nesto za Turcija ama ne e seriozno, diskutabilno e samo dali ke igra sega slednava vo Serija A.
Ali drug problem moze da ima so Hakan, a toa e da jade suspenzija od 2 do 3 natprevari radi toa sto kontaktiral so ultrasite ...
Ne ja znam sodrzinata na tie kontakti ama pa od koga e zabraneto da prais muabet so luge koi se pogodilo na krajot da se kriminalno goneti (a da nemas vrska so toa sto oni go pravele). Eventualno ako ovoj im nabavuval karti pa oni gi preprodavale, taka da ne znam sto tocno tuka se slucuvalo.