Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Вечер на Меаца све освен победа ќе им го бројам за кикс, имаме шанса да ги раздрмаме психички Конте и Де Лаурентис, да почне да вријат малце, да не дозволиме ко сезоната кога освоија да се одлепат. Куровми муабети долга сезоната, нерешено не е лошо бла бла. Нагази ги.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Ако ништо друго вечер на она смрдлено Лукаку мора да му бидат забодени 6 лакта у ребра, да квичи кога ќе излегува од Меаца, смрдеж небањат.
Затоа е најавен господин Ачерби у стартна, а не Де Фрај пацифистот.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Не затворија.
Мириса на неуспех.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Без игра, без шанси - гол ни дадоа.
Автоматски споено мислење:

Бушииииии

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Ауууу голазо! Ова требаше, пошо иначе ќе кружевме уште 50 минути.

Член од
12 март 2024
Мислења
148
Поени од реакции
251
Без игра, без шанси - гол ни дадоа.
Автоматски споено мислење:

Бушииииии
Нивните напади се поретки, ама затоа поорганизирани и поопасни од нашите, зашто Конте е микро-менаџер. Инзаги игра похаотично, "клавајте голој" филозофија.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Pa teska tekma bese ova se znaese od start, Konte zadovolen so 0, klasika 451 ultra defanziven, odmoreni site igraci, se znaese deka ke branat kako stoka i tesko deka ke gi probies u situacija koga ne brkaat gol, a go dadoa samo radi pokloneta korna koja mislam deka lesno mozevme da ja izbegneme.

Hakan ne izvadi, vo mnogu nezgoden moment za Napoli dade gol, koga deluvase narocito deka nie nemame ideja kako da gi probieme, a oni igraa so pogolema samodoverba.

Podobri sme mnogu od niv ali i po poluvremevo se vide deka toa moze i nisto da ne znaci, lesno mozese i 0-1 da zavrsi, so bunker filozofija koja tesko se probiva i gol od prekin. Me nerviraat sto manifestiraat nervoza na momenti, i poveke se skloni na greski, a poveke od evidentno e deka Konte tuka ja gleda sansata koga odbranata nasa nema da e definirana.

Ideme na 3 boda u vtoro ae, klupata treba e faktor denes u vakva utakmica a tuka pa sme apla podobri, nisto cudno i toa da odluci na krajot, mojot covek Fratesi da se proshunja tivko necujno i da ja zakova i da go tagnuvame tuka SK92 so forsovi, ili pa Zielinski da gi otpozdravi so eden gol koj sekako nema da go proslavi.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Лаутаро е ван форма скроз, спор, лош прием, касни пола секунда минимум, 3 месеци сме у сезона ни близу не е до формата во која сме навикнати да го гледаме.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Каков малер, искочи статистика дека немаме примено 4 гола, ни дадоа одма Јуве, сеа искочи дека 19/19 е Чалха, ете ти одма промашен.

Kajgana Shop

На врв Bottom