Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Што си зборел бе?
За првите тројца дека ќе освојат Златна топка/копачка :)
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 21:18 ---
Oooooo Кај си ти бе момче, ај само вака ке те поздравам 4444444444444444444444444444444 ти асоцира нешто. :D:pos:
Те барав пред утакмица, те барав после утакмица, те чекав и сега за утакмицава, ти се губиш како Фичо во јака утакмица :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Јас не знам што се запаливте толку по Кутињо и Алварез небаре тие ќе не сапсат сезонава..не заприметивте дека ако не беше голот од оффсајд на Мота немаше да постигнеме гол до крајот со онаа никаква игра...кога ги гледам Камбиасо и Станович во тимот ме фаќа серка а кога ќе ги видам со топка веднаш вртам канал....играта ни е лоша многу лоша..ни организираност ни ништо...Раниери прави глупости на дело ама добро е тоа што има премногу среќа и замената Зарате/Алварез му излезе правилна иначе Зарате мора секој ебан натпревар да игра а Станович најубаво ќе му биди да се откажи оф дубалот..со 10 играчи игравме денес и победивме само тоа е позитивната работа за нас во овој момент!
Така треба, сега веќе личиш на стариот Неразуро :pos:
Ќе ги тепавме секако бе, играта беше лоша ама пак се играше пред еден гол, тие беа безопасни. Само ми недостига времето кога бркавме резултат со „сви у напад“.
Јас лично се радувам со Кутињо и Алварез затоа што уште тие ако не покажат ништо, отидовме јабана. на сезонава тури и пепел туку да се издефинира костур на тимот за догодина и да се види кои играчи се за тимот а кои не се.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Мн. јасно дека со Станквич и Мота сезоната ни е срање - Смени ги со Поли и Оби и имаш мн. подинамична игра ... али мадињери е пикча

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
За првите тројца дека ќе освојат Златна топка/копачка :)
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 21:18 ---

Те барав пред утакмица, те барав после утакмица, те чекав и сега за утакмицава, ти се губиш како Фичо во јака утакмица :D
Не за овде ама ајде,јака утакмица ??? 2 гола со Работнички молим ти се. :D

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Е вака се сака клубот... секоја чест Филипе! (y)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Така треба, сега веќе личиш на стариот Неразуро :pos:
Ќе ги тепавме секако бе, играта беше лоша ама пак се играше пред еден гол, тие беа безопасни. Само ми недостига времето кога бркавме резултат со „сви у напад“.
Јас лично се радувам со Кутињо и Алварез затоа што уште тие ако не покажат ништо, отидовме јабана. на сезонава тури и пепел туку да се издефинира костур на тимот за догодина и да се види кои играчи се за тимот а кои не се.
Не е за песимизам работата туку не гледам квалитет во овој состав со онаква поставеност и со оние играчи....добро бе да му е*ам мајката онај Идиотот раниери не заприметува дека Станович и Камбиасо не се повеќе за играње??..не заприметува колку се изглупира со тоа што двата ги постави да бркаат во средината на теренот и тоа Камбиасо да се уфрла не баре за Иниеста правиме муабет..не мис е верува Раниери што прави..пичка си е пичка шо можи да очекуваме од лузер кој цел живот ништо нема освоено...сега претпоставувам следното коло Станович обавезно прва постава ќе биди а Алварез и Оби на клупа нормално дека тие се неискусни а Станович и Камбиасо се на рамништето на Чави и Иниеста....

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Не за овде ама ајде,јака утакмица ??? 2 гола со Работнички молим ти се. :D
Ќе ти речев дека сме офтопик, али и овдека има доволно дрва па не се важи :)

Неам време сеа, ќе ти пишам вечер или утре што кажа еден од тренерите во Вардар :)

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Како бе,со јадење на амблемоф? :)......
Шала малку,иначе на детево му требет само минути ,Серија А е кроена за него :)
Па види ти сега шо замислил Кутињо :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Станко вечерва најголемо дрво,исто како Величе за репрезентација кога игра,само смета ! :pos:

Нека не го игра него,да му ебам живите,нека го игра Оби и се ќе биде во ред,ама Раниери ко Раниери мора да комплицира...

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
►Интервјуто на фудбалерите по натпреварот со Каљари ~
☻ Кутињо: ’’Можеби не одигравме добро но битна беше победата.
Среќен сум за голот иако бев долго време повреден.Најбитното нешто
е да му помогнам на тимот,се надевам ќе продолжам вака и да го
дадам најдоброто за Интер.“

☻ Раниери: “Жално е што се повреди Снајдер,тој бараше да игра
но јас му реков не,на крај се одлучив за Кутињо кој играше без да
се загрее ниту малце.Замената Алварез со Зарате? Тактичка работа,
видов дека Каљари имаше проблеми по десната страна и го ставив
Алварез кој беше фантастичен вечерва.“

☻ Тиаго Мота: “Ја баравме победата од почетокот,бидејќи многу
се важни победите дома за ситуацијата која сме и заради навивачите.
Игравме со еден тим кој многу силно игра во средината.Вечерва
покажавме дека можеме да победиме и без добра игра.Можеме да
се бидеме и подобри,и ние за тоа работиме.“

☻ Ранокиа: “Среќен сум за победата,да продолжиме вака.Вториот
дел беше подобро од првиот.Примениот гол на крајот?Беше малку
и со среќа.Ние ја погодивме 2 пати пречката,Каљари во целиот
натпревар само еднаш биеше кон нашиот гол.Понекогаш има многу
критики,ние имаме играчи кои доаѓаат од различни шампионати,
вие само имајте трпение.Тренираме секој ден за да го направиме
најдоброто за тимот.“

☻ Џонатан: “Среќен сум што играв и што забележивме победа.Јас
ќе се трудам да го направам најдоброто и да ја следам тактиката
на тренерот,кој многу ми помогнува да се подобрувам.Не е лесна
тактиката тука,бидејќи фудбалот во Италија е многу поразличен
од оној во Бразил.Маикон?Тој е голем играч и пријател кој многу
научив од него.Чест ми е да учам од него.Не барам секогаш да
играм,секогаш сум на располагање.“

☻ Рикардо Алварез: “Многу сум среќен,влегов на теренот со многу
самодоверба и среќен сум за победата.Ми треба време да се
адаптирам во еден шампионат доста различен од Аргентинскиот.
Во ЛШ сме први,и сега во Шампионатот после ова победа треба
и другите натпревари да ги добиеме.Не верував дека ќе одиграм
вечерва,но ете одиграв и премногу сум среќен.Знаев дека ќе биде
тешко да го доживеам ова искуство,бидејќи да играш за еден од
најсилните екипи во Светот е битка со себе,но со самодоверба и
среќа мислам дека ќе бидам многу добар.“

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Што си зборел бе?
Абе мене одма ми текна на Бене, али не го спомнав глеј му его, до Анромеда му е отидено, иначе знам дека не сака такви статикуси напред, и мене ич не ми се по ќејф али после Рома - Сампдорија у 2010 неможам а да не го сакам Пацо, иначе до тогаш и он и Мацари ми беа први на листа на хејт ( овој вториов остана ), заедно со оној Поци, кога со Пацини у пакет плачеа на Меаца и изнудија 2 црвени у прво.

Али ете, 2 гола беа доволни да го славиме таа сезона ко и Мурињо и Милито. :icon_lol:

Шала на страна, потребна е универзала од напаѓач, вчера гледав едно видео од Лукас, 17 минутно, бубрег би дал за да дојде детето у Интер.

п.с. А глеам Раниери го извадил Зарате на полувреме, вади напаѓач, го остава Пацини напред кој и онака е играч мање а брка водство, кај му поебува самодоверба на Зарате 2 меча по ред, па и влече таков потег а брка гол. Требаше Алварез да влезе, на место на Дејо или Мота.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
п.с. А глеам Раниери го извадил Зарате на полувреме, вади напаѓач, го остава Пацини напред кој и онака е играч мање а брка водство, кај му поебува самодоверба на Зарате 2 меча по ред, па и влече таков потег а брка гол. Требаше Алварез да влезе, на место на Дејо или Мота.
Тоа е моментот...
Инаку овој Џонатан не е ништо полош (или незначително) од Маикон, треба одма реакција, продавање некаде во Анжи, не за друго: ако остане уште некое време ќе стане еден од оние кои лапаат плата а се влечат по терен. Маикон може да ги извади парите за напаѓач.

Kajgana Shop

На врв Bottom