Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Ваљда Раниери полека пополека почнува да сфајќа дека во младите е иднината ...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Нек се угоде..
Интер во прво полувреме наликуваше на тим од Серија Ц1.
Интер во второ полувреме наликуваше како Новара кога не прееба :D
Убава игра во второто полувреме.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Koутињо мен оф д меч,крај на приказната ! :cuc:

Без него се виде колку тешко игра Интер,мада и Алварез на моменти пробуваше да стори нешто повеќе.
Добро одигра и Алварез,ама Коутињо вечерва беше-:vozbud:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Според меne мен оф д меч Алварез внесе живост, му отвори на Џонатан повеќе простор за напред.
И пофалба за Ранокиа позади беше стуб!!

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Замислете -​
(Оби Поли Кој било само не станкович)Камби - Мота .​
Алварез - Снајдер - Кутињо​
Пацини​
Мислам дека ко из шале голој че даваме. Само онај глупион, ахххххх.....​

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Според меne мен оф д меч Алварез внесе живост, му отвори на Џонатан повеќе простор за напред.
И пофалба за Ранокиа позади беше стуб!!
Одбраната е супер кога играме без Киву и поготово Нагасаки, а Занети е бек. Единствениот гол го примивме откако Фараони исплива ама штотуку влезе детето немаше ни најдобра ориентација. Дејан треба да се седне на клупа и да го препушти местото на помладите. Раниери треба да порасне мадиња.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.181
Поени од реакции
13.029
Честитки дечки за победата!!!Инаку Алварез страшно ме бендиса и денеска,уште еднаш докажа дека има огромен потенцијал.Премногу ме потсека на Кака во начинот на игра!Ке стане играчиште дечково само штета што немаме асален тренер баш во овој период на промена на генерации,па нема соодветна шанса од ова телево што ни е тренер.Инаку уште еднаш ако го видам станко прва постава уопште не ја гледам утакмицата.Значи како навивач го имам фатено и времето на бурук окан,на џулиоменпијетро или како и да беше,на луиџи ди бјаџо ама ваков тиквар како што е станко во моментов не сум гледал жими се!!!!
поз

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Пацини е играч мање во екипава, он функционира очигледно само кога се користат крилни играчи кои често прават кросеви и го хранат шеснаестерецот со топки, не гледам иднина за овој играч во Интер, што повеќе вонсериски играчи во нападот толку подобро а Пацини е лимитиран и апла предвидлив. Може да се истури од голови во тим ко Јунајтед на пример, или Реал, во Интер 10 голчиња ќе даде у една сезона, максимум 14-15 преку сила, а се знае кој е лимитот за еден напаѓач во ваква екипа.

Сезонава во Италија само 1 гол има дадено, во иднина тимов ќе мора да инвестира и во играч од типот на Милито во 2010, или претходно Ибра, кои гарантираат минимум 20 гола у една изиграна сезона. Можеш да го замислите само Пацини против Барселона на Кампот или дома, едвај допир ќе има со топка, денешниов фудбал бара повеќе универзалност а истата Пацини не може да ја понуди.

Бев за негов ангажман али како одминува времето губам верба во овој фудбалер, односно, губам верба дека може да успее во тим кој негува ваква фудбалска филозофија, не дека е он лош, напротив. Во никој случај не смее во иднина он да биде главната алка во нападот ко што е сега зашто наебале, минимум 1 фудбалер за таму треба да се донесе, максимум 2ца, али пред тоа, и тренер, тоа е главниот приоритет.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Back to reality ...

Станковиќ и Мота се за сегде само не за у игра

Алварез/Снајдер/Поли/Камби(или Оби) се повеќе од доволни за Италија ...

Коутињо супер игра , ја да сум на место на смрдлево раниери ќе го играм ко Меси :)))

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Кутињо звер,феноменален беше денес,играше во прво плеј,ама знаев дека он како крило(лево) игра многу подбро,и многу сме офанзивни тогаш,уште со Баерн го приметив тоа,Лео кога беше.Алварез такоџе незнам што уште чека Раниери,иднината ни е во Младите а посебно во тие двајца.Џонатан бе маме му ебам ист ама ист како Мајкон,и во стил на игра и све,наредна со Трабзон,не мора многу замор во Турција,и така сме пласирани 1/8 финале(сигурно Цска ја тепаме дома)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Кога ви зборев за Бјамбјани, ви зборев и за Пацини, и за Нагатомо, и за Оби...

Него, назад на утакмицава.
Уште кога го видов Алварез реков дека ќе излезе Зарате. Алварез не можеше да го замени Станковиќ бидејќи „го влече топката“ напред, па ризик е да се игра со него и плус тие офанзивни играчи.
Друго, некој нека ми каже освен пречката што друго направи Зарате освен што изиграваше кловн на утакмицава. Убаво некој пиша поназад, само го гушеше Кутињо и цел останат тим.

Кутињо очигледно е подобар како лево крило отколку на позицијата на Снајдер, се уште е неискусен и физички неподготвен за таа позиција.

Замената Оби-Кутињо беше очекувана. Прва утакмица после два месеци, плус Интер имаше водство од 2-0.

Фараони не знам колку беше крив за голот, можеби не можеше да ја фати топката, сепак...

Мота изјави дека најдобро се чувствува кога игра пред дефанзивците, така да ете објаснување зашто ја играше таа позиција до сега...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Кога ви зборев за Бјамбјани, ви зборев и за Пацини, и за Нагатомо, и за Оби...

Него, назад на утакмицава.
Уште кога го видов Алварез реков дека ќе излезе Зарате. Алварез не можеше да го замени Станковиќ бидејќи „го влече топката“ напред, па ризик е да се игра со него и плус тие офанзивни играчи.
Друго, некој нека ми каже освен пречката што друго направи Зарате освен што изиграваше кловн на утакмицава. Убаво некој пиша поназад, само го гушеше Кутињо и цел останат тим.

Кутињо очигледно е подобар како лево крило отколку на позицијата на Снајдер, се уште е неискусен и физички неподготвен за таа позиција.

Замената Оби-Кутињо беше очекувана. Прва утакмица после два месеци, плус Интер имаше водство од 2-0.

Фараони не знам колку беше крив за голот, можеби не можеше да ја фати топката, сепак...

Мота изјави дека најдобро се чувствува кога игра пред дефанзивците, така да ете објаснување зашто ја играше таа позиција до сега...
Oooooo Кај си ти бе момче, ај само вака ке те поздравам 4444444444444444444444444444444 ти асоцира нешто. :D:pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас не знам што се запаливте толку по Кутињо и Алварез небаре тие ќе не сапсат сезонава..не заприметивте дека ако не беше голот од оффсајд на Мота немаше да постигнеме гол до крајот со онаа никаква игра...кога ги гледам Камбиасо и Станович во тимот ме фаќа серка а кога ќе ги видам со топка веднаш вртам канал....играта ни е лоша многу лоша..ни организираност ни ништо...Раниери прави глупости на дело ама добро е тоа што има премногу среќа и замената Зарате/Алварез му излезе правилна иначе Зарате мора секој ебан натпревар да игра а Станович најубаво ќе му биди да се откажи оф дубалот..со 10 играчи игравме денес и победивме само тоа е позитивната работа за нас во овој момент!

Kajgana Shop

На врв Bottom