Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Ако продолжи вака со Челзи ќе имаме шанса да го земеме и тоа за многу помалку пари од летото :)
Уште следната недела ќе може да го земаме доколку загуби сега во ЛШ и следната недела во лигата ќе дојде кај нас и тоа бес пари :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Уште следната недела ќе може да го земаме доколку загуби сега во ЛШ и следната недела во лигата ќе дојде кај нас и тоа бес пари :)
И ќе го накрши ко ќе дојди :)

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114

Dobri sme more 1 mesto pogore,kako i da e odime poleka na vrvot xD
--- надополнето: Nov 20, 2011 10:24 PM ---

2006?Sve je zavrseno i odluceno,saslusanja su od danas zatvorena..

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
◄███▓░INTER NOVITA░▓███► : Za Teveza ce biti velika borba izmedju Intera i milana,jer pojedini ljudi iz milana vide Teveza kao idealnu zamjenu Casana.U januaru ce biti jako "vruce" sa transferima.Sutra ce Ranieri imati na raspolaganju Lucia i Nagatoma.Pobjeda nam osigurava prvo mjesto u grupi sto je cilj svih igraca i trenera.Takođe se pojavila informacija da Tevez i Juan imaju istog menadzera sto ce olaksati posao za Inter.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Моиве до судови ја отераа работата со цела холандска багра од репрезентацијата. Сега не смеат да пркнат за Робен.:)
Имаше се сеќавам една изјава од Бен ван Марвик селекторот на дач репрезентацијата кога спомна ''Преку глава ми е од Баерн и не сакаме да иргаме пријателска со нив'':D

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114

Coutinho: Da se mene pita, ostao bi u Interu zauvijek

Corriere Dello Sport je intervjuirao Phillipea Coutinha, junaka pobjede nadCagliarijom u posljednjem prvenstvenom kolu, koji je spreman dodatno učvrstiti i potvrditi svoju poziciju u roosteru crnoplavih.

Startaš i protiv Trabzonspora?
"Ako trener odluči da startam, ja sam spreman. Mene zanima samo igrati. Pozicija me ne zanima, iako više volim igrati kao trequartista. U svakom slučaju, širiti se ka aut liniji mi ne predstavlja nikakav problem."

Benitez te prvi gurnuo u vatru:
"Vjerovao je u mene i ja mu se zahvaljujem. Našao mi je novu poziciju koja mi je omogučila da se pokažem."

Sada je tu Ranieri:
"Ponavlja mi da ostanem smiren i da ponavljam na utakmici ono što radim na treningu. Osjećam samopouzdanje. Ako me trener pošalje na teren, biti ću spreman."

Moratti želi da eksplodiraš:
"Radim svaki dan kako bi mu se želja ostvarila."

Mercato?
"Ne mogu odlučiti svoju budućnost sam. Da se mene pita, ostao bi u Interu zauvijek."

Nova generacija klinaca je odvela Inter do pobjede protiv Cagliarija?
"Moramo igrati kako bi rasli, iako mlade treba ubacivati postepeno. Treba strpljenja. Treniranje pored velikih igrača mi je puno pomoglo. Talijanski nogomet je drukčiji: moraš razmišljati i igrati veoma brzo."

Promjene na fizičkom planu?
"Ojačao sam. Nije mi teško trenirati."

Osvajanje Svjetskog Prvenstva U20 te dodatno ojačalo?
"Pobjede daju vjeru, ali istovremeno, važna su i negativna iskustva."

Savjeti na mercatu. Juan?
"Igra na lijevom boku, iako je započeo kao centralni branič. Jak je fizički i veoma je kvalitetan. Pored toga, jako je dobar dečko."

Casemiro i Uvini?
"Prvi je pravi talent. Drugi je kao Juan, samo na desnoj strani."

Lucas?
"Samo pohvale, ekstremno je jak."

Fali ti Brazil?
"Uhvati me nostalgija ponekad, ali u Milanu su mama, tata i Aine, moja zaručnica."

Koji su tvoji hobiji?
"Idem u kino, tako odmah usavršavam talijanski i igram Play Station sa Interom. Naravno, igram u prvih 11."

San?
"Vidjeti Inter ponovo na prvom mjestu."

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Имаше се сеќавам една изјава од Бен ван Марвик селекторот на дач репрезентацијата кога спомна ''Преку глава ми е од Баерн и не сакаме да иргаме пријателска со нив'':D
да за да не платат за тоа што робен го играле таму повреден се договорија да играат пријателска баерн-холандија и заработката цела ке ја земе баерн од тој натпревар а Марвик нешто глумеше пробуваше да се извлече од пријателската колку да не играат иначе гајле им е на Холанганиве дали бил малце повреден или не важно они да го играат па после гајле им е истотот се деси и со Снајдер сеа

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
У каква маснотија се претворил играчов, дресов да го облече нормален играч ко хокеар ќе изгледа.
Ја па вакви мрзам од дно на душа, поседуваше Се за да биде еден од топ 5те напаѓачи на планетава, арно ама ...

Нек се гони у три лепе, кога ќе ми текне дека се споменуваа суми од 90м евра за негово заминување у Челзи, тоа ќе беше бољи трансфер и од давањето на Ибра за 50м плус Ето.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Утре најпаметно ќе биде да излеземе со истата одбрана од саботата, и може да играме формација ЕЛКА. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom