Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
толку ми е преку к од шпекулации што не ни ги читам, мислев дека е тој од евертон :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Spremanje u Interu: Kraj za Stankovića?

Klub iz Milana na leto 2012. planira veliko podmlađivanje igračkog kadra, što znači da bi i naš internacionalac mogao da promeni sredinu.DEJAN Stanković, doskorašnji kapiten srpskog nacionalnog tima, verovatno igra svoju poslednju sezonu u dresu Intera!

Iako ima ugovor sa „neroazurima“ do juna 2014. godine, pojedini italijanski mediji najavljuju da će gazda Masimo Morati, usled loših rezultata, izvršiti veliko spremanje narednog leta.

Pored srpskog internacionalca koji će tada imati već 34 godine, „Meacu“ bi mogli da napuste i drugi veterani poput Argentinaca Havijera Zanetija, Estebana Kambijasa, Dijega Milita i Valtera Samjuela, Brazilaca Maikona, Lusija i Žulija Cezara, Kolumbijca Kordobe, pa čak i Holanđanina Veslija Snajdera.A, ceh bi mogli da plate i sportski direktor Intera Marko Branka, kao i sadašnji trener Klaudio Ranijeri.
Ова е тоа, што го зборев :) знам тешко е да се разделите од Камбиасо, Деки, Милито, Лусио или Самуел(посебно кога ќе се потсетите на годините кога тие играчи донасале титули), ама ете време е, можеми нема сите од еднаш да го напуштат тимот, но најпрво тренер како долгорочно решение, па потоа заедно со тренерот и управата, селектирање на играчите кои се први на листата за заминување и играчите кои треба да се купат ... незнам за тој Бранка колку е добар, ама многу битно е новиот тренер и спортскиот директор да се на иста фрекфенција сто се однесува до купување и продавање на играчи ;)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Секоја чест за тоа како си го одржувате порталот и за вашата уредничка политика. Пример сте за тоа како треба да изгледа портал на фан клуб, станавте бенчмарк, нека се угледаат, па и нека се засрамат останатите. И за крај, благодарност за подршката на Касано, да се надеваме на градско дерби со полни состави.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Колку што разбрав од моменталниов прес на Раниери и Милито , Пацини и Милито ќе играат утре од почеток .

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Mozen sostav protiv LIL:
.............Kastelaci...............
..Zaneti...Lucio...Ranokia....Naga.....
...Stankovic...Cambiaso...Obi........
.....................Snajder.....................
.......Pazzini...............Zarate.............

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Mozen sostav protiv LIL:
aбе нека игра Џонатан

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Mozen sostav protiv LIL:
Според Tuttomercato:
Inter (4-3-1-2): Castellazzi; Zanetti, Lucio, Ranocchia, Chivu; Cambiasso, Thiago Motta, Obi; Sneijder; Zarate, Milito.

A disposizione: Orlandoni, Samuel, Faraoni, Stankovic, Alvarez, Castaignos, Pazzini. All.: Ranieri

Го ставиле и Кастињос а нема право на настап во Лига на шампиони... :pos:

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Според Tuttomercato:
Inter (4-3-1-2): Castellazzi; Zanetti, Lucio, Ranocchia, Chivu; Cambiasso, Thiago Motta, Obi; Sneijder; Zarate, Milito.

A disposizione: Orlandoni, Samuel, Faraoni, Stankovic, Alvarez, Castaignos, Pazzini. All.: Ranieri

Го ставиле и Кастињос а нема право на настап во Лига на шампиони... :pos:
Bes vrska za Kastinjos ama ovo sostav po mi se dopaga.Ne e bitno dali ke igra Milito ili Pazzini od 1 min.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Bes vrska za Kastinjos ama ovo sostav po mi se dopaga.Ne e bitno dali ke igra Milito ili Pazzini od 1 min.
Само да не се ризикува со стаклените Ранокиа и Мота од прва минута и да се одмори Снајдер.

---------------Кастелаци----------------
Џонатан--Лусио------Киву--Занети
---Станкович--Камбијасо--Оби---
----------------Алварез-----------------
-----------Зарате-----Милито------------

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Еви ги повиканите - Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 72 Riccardo Melgrati;

Difensori: 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 42 Jonathan;

Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 8 THiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo Crisetig;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Кастелаци
Џонатан Лусио Ранокија Занети

Алварез Камбијасо Мота

Снајдер

Пацини Зарате
--- надополнето: Nov 1, 2011 2:13 PM ---
Значи Нагатомо отпаднал.Е тоа ми се свиѓа највише,нема сакатури да ми играат во тимот,составот што го поставив е најдоброто нешто за сега што го имаме,(вклучувајки ги Форлан ,ПолиМајкон) очекувам победа утре,и да загарантираме пласман 1/8 финале.

Иначе што е со кофициентот Интер 1 :D 2.15 ихууу никогаш подобар :)
--- надополнето: Nov 1, 2011 2:14 PM ---
Само да не се ризикува со стаклените Ранокиа и Мота од прва минута и да се одмори Снајдер.

---------------Кастелаци----------------
Џонатан--Лусио------Киву--Занети
---Станкович--Камбијасо--Оби---
----------------Алварез-----------------
-----------Зарате-----Милито------------
Покрај Самуел и Ранокија,Киву нема шанси да заигра.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.657
Поени од реакции
7.305
Според Газета се на се добар состав, имам само една замерка Мота да го смени местото со Камби, и спремни сме во поход кон победа. :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Според Газета се на се добар состав, имам само една замерка Мота да го смени местото со Камби, и спремни сме во поход кон победа. :)
Е оваа средина веќе наликува на нешто:),ако искочиме со овој состав сигурно победуваме!Иначе ако не победиме со овој ист состав,јас нема до крај на сезона да го критукувам Раниери бидејки ке се покаже дали било до тренерот или до формацијата,но ја сум сигурен дека ке победиме и ке се покаже дека Раниери е лузер!

Kajgana Shop

На врв Bottom