- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ако ги тепаме Јуве - ќе јадам ГОМНА цела недела ....Жими се најмило ...НЕМА ШАНСА со ваков ИДИОТ од ТРЕНЕР и незалагање на некои од играчите .....Не дека Ѓубрентус се боље , напротив на хартија имаме мн. ПОЈАК тим од нивниот ама ЏАБЕ ....Ќе поведеме 1-0 и Снајдер ќе го мења у 32 минута ....ИМБЕЦИЛ е Раниери - Сети се Лани коа играа Јуве со нас од кога почнаа да се бранат/држеа време , Крај на прво полувреме - Сторари ....
Одвратен е - ме напна ....И ја глуп шо го сакам тимов поише него некои битни работи ....
Ае ...
пс:Зашо као секој нормален не започне со (тие што биле најдобри на тренинг , на пример ...) Каде што сигурен сум дека поставата би била Цезар,Маикон,Лусио,Ранокија/Самуел/Занети/Мота/Камби/Алварез/Снајдер/Зарате и Пацини (Оби место Алварез може ...)
али не , пичкетината мора да ги игра Станковиќ и Милито ....
Одвратен е - ме напна ....И ја глуп шо го сакам тимов поише него некои битни работи ....
Ае ...
пс:Зашо као секој нормален не започне со (тие што биле најдобри на тренинг , на пример ...) Каде што сигурен сум дека поставата би била Цезар,Маикон,Лусио,Ранокија/Самуел/Занети/Мота/Камби/Алварез/Снајдер/Зарате и Пацини (Оби место Алварез може ...)
али не , пичкетината мора да ги игра Станковиќ и Милито ....