Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ако ги тепаме Јуве - ќе јадам ГОМНА цела недела ....Жими се најмило ...НЕМА ШАНСА со ваков ИДИОТ од ТРЕНЕР и незалагање на некои од играчите .....Не дека Ѓубрентус се боље , напротив на хартија имаме мн. ПОЈАК тим од нивниот ама ЏАБЕ ....Ќе поведеме 1-0 и Снајдер ќе го мења у 32 минута ....ИМБЕЦИЛ е Раниери - Сети се Лани коа играа Јуве со нас од кога почнаа да се бранат/држеа време , Крај на прво полувреме - Сторари ....

Одвратен е - ме напна ....И ја глуп шо го сакам тимов поише него некои битни работи ....

Ае ...

пс:Зашо као секој нормален не започне со (тие што биле најдобри на тренинг , на пример ...) Каде што сигурен сум дека поставата би била Цезар,Маикон,Лусио,Ранокија/Самуел/Занети/Мота/Камби/Алварез/Снајдер/Зарате и Пацини (Оби место Алварез може ...)

али не , пичкетината мора да ги игра Станковиќ и Милито ....

Член од
23 август 2010
Мислења
39.753
Поени од реакции
115.599
Абе увек така иде, слабо слабо и ќе се избацат у дерби и ќе исплескаат некој, кој ги знае али мислам дека ќе си јадеш гомна цела недела. :D Мора некат и ние серија да фатиме, ваљда ќе му текне дека треба нешто да смени иако е огромно лузериште ипак мислам дека има бар еден грам мозок. Мота ќе го игра сигурно, се надевам и Рики или Оби, бар еден од овие двајца уз Камби и Мота у средина а Занети ко лев бек и све ќе биде топ.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Јок бе брат , ќе иде на Бод пичката ....шо е сигурно сигурно е .......со Бод против ЈУВЕНТУС не му гори под нозе ....со дебакл јаде шут ....
--- надополнето: Oct 27, 2011 12:21 AM ---
Јок бе брат , ќе иде на Бод пичката ....шо е сигурно сигурно е .......со Бод против ЈУВЕНТУС не му гори под нозе ....со дебакл јаде шут ....

Член од
23 август 2010
Мислења
39.753
Поени од реакции
115.599
Ја си спремам пари за у сабота, само да видам што состав ќе избаци и изглеа сингл ќе ја мавам, премногу ги мразам ѓубрињата, на глава ми се качија сезонава, не дај боже да тепаме има да зажалат што ме знаат!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.162
Поени од реакции
46.277
Еден на темава убедуваше дека е наредена за кец Интер - Јуве, нека се јави.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Кој бед станавме бре луге.Мењаме тренери као чорапи,барем Гасперини се знаеше,игра офанзивен фудбал 3-4-3 а овој што??? се брани од 50 мин и ги вади Снајдер Зарате и го остава Дедо Дејан и Дедо Милито во игра,и во право се некој Морати??? фала му за све што направил за тимот,али ако не му се инвестира слободно нека го даде на друг тимот.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Sin , eve vidi go "PRESILNOTO NAFRLANJE" od Maikon kolku ustv. nema VEZE so PREsilno ....
Se usra idiotot i toa e toa ...

со ГЛАВА чиста ќе ја ЗАКОВАШЕ у гол ....и ДА требаше и МОЖЕШЕ да ја мавне со глава ...види му ја поставеноста на телото ....идиот

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
И јас мислам дека ке тепаме во сабоата(се спремам сингл да играм ),Мота го чуваше значи ке игра прва постава на местото на Станкович,одма е друга играта кога играат Мота заедно со Снајдер (се виде тоа убаво кога ги победивме Лил и Киево) ! Се би дал и Занети да го видам лев бек против Јуве а не негово место уште еден креативец Оби или Алварез сеедно,(значи средината би била Камби,Мота и Оби /Алварез) ако го извади тоа Раниери све му простувам!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.753
Поени од реакции
115.599
Кој бед станавме бре луге.Мењаме тренери као чорапи,барем Гасперини се знаеше,игра офанзивен фудбал 3-4-3 а овој што??? се брани од 50 мин и ги вади Снајдер Зарате и го остава Дедо Дејан и Дедо Милито во игра,и во право се некој Морати??? фала му за све што направил за тимот,али ако не му се инвестира слободно нека го даде на друг тимот.
Чекај сериозен си со тоа за Гасперини што го напиша??

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581

Sin , eve vidi go "PRESILNOTO NAFRLANJE" od Maikon kolku ustv. nema VEZE so PREsilno ....
Se usra idiotot i toa e toa ...

со ГЛАВА чиста ќе ја ЗАКОВАШЕ у гол ....и ДА требаше и МОЖЕШЕ да ја мавне со глава ...види му ја поставеноста на телото ....идиот
Да да, дефинитивно е негова грешка. Како што кажав претходно, лошо го намести телото и топката отиде преку гол...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.753
Поени од реакции
115.599
ЛОЛ Син ако ова не можеше да го удри Милито со глава не знам што можел... Ова е класична зицер ситуација каде што играч како Милито не смее да погреши!!! Брукиии!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам од каде ви иди овој оптимизам ама знаејќи го Раниери и дека има огромна доверба во поискусните играчи ПОСЕБНО ВО ДЕРБИ НАТПРЕВАР ..скоро сигурно е дека ќе ги игра Камбиасо и Занети кои 2 километри заедно неможат да истрчат и подаваат само назад ..а Снајдер и Мота ќе бидат опкружени околу три играчи во секој момент па тука не гледам како би ги победиле кога Јувентус во сосставот скоро сите играчи му се подвижни и брзи и според мене тешко ќе биди за шанса да направиме за гол а камоли да ги победиме со онаква бавна и некреативна средина...Па и Конте не е ретардиран за да не знае како да го постави тимот против нас..сигурно ќе ги закачи Пепе,Видал и Маркизио кои сигурно ќе ни ја скријат топката и ќе не направат магариња на средината од теренот каде Снајдер ќе изиграва нинџа.....резили сме оваа година и не знам зошто ама премногу ни фали во тимот...

Неможам да опишам од какво значење ни беше во тимот и страшно ми недостасува во овој Интер бидејќи тој ни беше единствениот класа напаѓач каде се плашеа другите екипи од нас..вака од кој да се плашат??..од Пацини и од Милито??..Форлан кој нема заиграно натпревар и Зарате каде природна позиција му е крило???...тоа е ..колку пари толку музика..6-7 место е реалноста за нас во оваа сезона со Раниери....само утеха ми е тоа што нема да испадниме во Сериа Б...а револтиран сум што во ваква ситуација Интер го немам гледано од кога навивам за него(пред Калчополи многу подобри бевме од моменталната ситуација)!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.162
Поени од реакции
46.277
E што, тацна да не беше ова случајно ? Па види го движењето на топката, види го на Милито, а и ретко кој фудбалер во ваква ситуација го крева пасот, реков, друго ќе беше ова да беше пас по земја ко што и во 90% од ситуациите прават фудбалерите, од една страна тоа е апла понезгодно за голманите а и далеку поидеално за напаѓачите, гарант и Милито очекуваше ниска топка.

Убаво се гледа на видеото, топката го удира Милито, он не се ни обиде да шутне тука у тој негов трк.

Ја разбирам дека игра лошо, ама тука целосно да се обвинува глупо е ако се земе во предвид и муабетов од погоре, и Маикон не даде пас кој е прилега за една ваква ситуација, што е до Милито, не е глуп да не сака гол да даде во една ваква зицер ситуација.

Kajgana Shop

На врв Bottom