Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Да беше Милан во ситуација на Интер, ја би го пречекал Раниери со раширени раце, и би бил среќен со трето, а не па второ место.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Quique Sanchez Flores, Delio Rossi, Claudio Ranieri и Gigi De Canio. Се имиња засега што се спомнуваат. Ова ке биде тежок ден, ко да е последен ден од трансфер периодот.

А добра вест е и тоа што Маикон почна да тренира со екипата, значи за со Болоња и ЦСКА ке биде спремен.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Quique Sanchez Flores, Delio Rossi, Claudio Ranieri и Gigi De Canio. Се имиња засега што се спомнуваат. Ова ке биде тежок ден, ко да е последен ден од трансфер периодот.

А добра вест е и тоа што Маикон почна да тренира со екипата, значи за со Болоња и ЦСКА ке биде спремен.
Мислам дека ќе биде Делио Роси, ама јас сепак би свртел уште еднаш за секој случај до Турција и до Хидинк.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Каков е тој звер кога на три кола пред крај губи титула дома со Самдорија:pos:,за разлика од Гасперини е многу подобар али нејќеме второ место сакаме прво:)
Амбициозност :pos::pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.163
Време е Раниери конечно да освои голем трофеј

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Е зашто да биде луд да прифати. Во ваква ситуација Ван Гал ја донесе Барса. Во Јануари беа последни или предпоследни, па ја презема Радомир Антиќ и од дното на табела за 5 месеци ја донесе на 6 место на крај. А башка кај нас сега почна сезоната тек сме трето коло.
Збориш за Гвардиола зошто не би дошол во Интер или зошто класа тренер не би дошол?
А и Антиќ не е класа тренер, освен ако имаме различни мислења за тоа што е класа тренер, не беше ни тогаш барем класа што одговара за клуб ко Барса.
А и незнам зошто ми го даваш примеров. Тим што треба да се бори за титула да заврши на 6 место, дури и ако на полусезона биле претпоследни, потфрлува и тоа за него е лоша сезона. А и да они го направиле тоа што ние го правиме сеа( и лани). Земале caretaker и ја изгурале сезоната до крај. А и колку остана како тренер на Барса он?
Него Барса после тие фијаска паметно направија. Комплетно се реорганизираа и види до каде стигнаа. Ние ќе видиме што ќе направиме.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.748
Поени од реакции
6.479
Амбициозност :pos::pos:
Па ако гледаш реално првиот конкурент Милан не бега многу,додека вас да ви се повредат неколку играчи и ке паднете кога тогаш,Наполи добра екипа имаат али не ги сметам за прво место! Сега радувај се,али на полусезона ке видиме како ке стојат работите!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Може ќе ме критикувате бидејќи не сум за Интер а сакам да дадам мое мислење тука .. Вие сте во ваква позиција т.е клубот не бидејќи немате класа играчи туку тие играчи немаат амбиција и немаат мотив затоа што веќе све освоија и не се на ниво како пред 2 години ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.163
Dude, srsly, Милан вечер у најлошо сценарио, 3 бода ќе им бега.
Немој да ми кажеш дека шансите за борба за титула се сведени на нула во моментов ...

Чим Лео со оној скрпен тим од лани, уништуен пола година со мал милион повреди, влезе у битка за титула и тоа на пола сезона, за сеа ич муабет да не праам ...
Шанси за тоа да се случи во моментов има, каде-каде поголеми од оние кои Лео на пример ги имаше, е сеа дали тоа ќе биде случај или не, ќе видиме во остатокот од првенствово, али сега да ги отпишам, нема шанса.

Освен ако не дојде Раниери.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Па ако гледаш реално првиот конкурент Милан не бега многу,додека вас да ви се повредат неколку играчи и ке паднете кога тогаш,Наполи добра екипа имаат али не ги сметам за прво место! Сега радувај се,али на полусезона ке видиме како ке стојат работите!
Епа ради ова претходните 2 сезони Јуве отпадна рано за борба за титулата пошто имаше скоро половина тим повредени .. Ама ете сега имаме здрава конкуренција дури 6 напаѓачи (Ква, Матри, АДП, Вучко, Јакинта, Амаури) и многу крила и играчи во средниот ред, само немаме лев бек (треба да крпиме до полусезона со Гросо и Де Чеље) ... И мислам дека нема да ни претставуваат проблем повредите ради тоа што имаме голема конкуренција и адекватна замена и не се губи многу квалитет ако на пр ни се повреди Вучко, или др напаѓач ...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.225
Поени од реакции
14.508
Може ќе ме критикувате бидејќи не сум за Интер а сакам да дадам мое мислење тука .. Вие сте во ваква позиција т.е клубот не бидејќи немате класа играчи туку тие играчи немаат амбиција и немаат мотив затоа што веќе све освоија и не се на ниво како пред 2 години ...
Да бе, им требаат играчи како Сидорф, Неста, Гатузо кои немаа освоено ништо, па затоа лани сакаа да освојат со милан Сериа А, за да имаат некоја титула во кариерата. Или Гигс, и него лани лесно го мотивираа, па не бива да заврши кариера без титула. Да не збориме за Чави, на него се за малку му бегаат титулите и личните признанија, па затоа секоја година е ненормално мотивиран.

Е, но овие ги имаат Станковиќ, Камбијасо, Мунтари, не се мотивираат тие играчишта лесно, за разлика од оние погоре...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Dude, srsly, Милан вечер у најлошо сценарио, 3 бода ќе им бега.
Немој да ми кажеш дека шансите за борба за титула се сведени на нула во моментов ...

Чим Лео со оној скрпен тим од лани, уништуен пола година со мал милион повреди, влезе у битка за титула и тоа на пола сезона, за сеа ич муабет да не праам ...
Шанси за тоа да се случи во моментов има, каде-каде поголеми од оние кои Лео на пример ги имаше, е сеа дали тоа ќе биде случај или не, ќе видиме во остатокот од првенствово, али сега да ги отпишам, нема шанса.

Освен ако не дојде Раниери.
Јебига, се врати песимизмот во мене...
Сум задоволен за наредна сезона да обезбедиме излез во Европа, на титула не ни размислувам, каша - попара ќе биди цела сезона, крајот неможи да си го најдиме, тешко дека Делио Роси или кој и да биди ќе не управи за брзо време, макотрпна работа треба, не само тренерот, ами и играчи кои повеќе се легачат по терен и ги боли цеф дали Интер ќе обезбеди титула оваа сезона, бидејќи нормално, пред некое време тие играчи освоиле триплете и што им е гајле за наредните години.
Кој и да дојди ќе биди paste од Лео од ланската сезона.
Гасперини ти е paste oд Рафа.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Да бе, им требаат играчи како Сидорф, Неста, Гатузо кои немаа освоено ништо, па затоа лани сакаа да освојат со милан Сериа А, за да имаат некоја титула во кариерата. Или Гигс, и него лани лесно го мотивираа, па не бива да заврши кариера без титула. Да не збориме за Чави, на него се за малку му бегаат титулите и личните признанија, па затоа секоја година е ненормално мотивиран.

Е, но овие ги имаат Станковиќ, Камбијасо, Мунтари, не се мотивираат тие играчишта лесно, за разлика од оние погоре...
Aбе јас само си кажав мое мислење не мора да е така како што зборам .. Не знаеш што се дешава кај нив во соблекувална пред утакмица (мотивирање дали има бла бла онака зборувам) или пак во нивните редови на тренинг и какви комбинации уиграваат .. Може за некој тактиката Гасперини што ја вади на утакмици е лоша, можеби за некој формата на играчите и кој знае друго што ..

Kajgana Shop

На врв Bottom