Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.951
Поени од реакции
45.104
Mечот со Трабзон и оној со Рома до некаде ќе дадат слика за Гасперини, ако и тука поебе мислам дека многу рано ќе летне и ја лично тоа ќе го оправдам, без разлика што е прерано и истото ќе биде окарактеризирано ко Зампарини - потег.

Ако сака Гасперини да остане во тимов, прво, ќе смени тактика и начин на игра во одбраната, и второ, ќе почне да победува, почнувајќи од Трабзон дома па потоа Рома дома, Новара гости, Болоња гости, ЦСКА гости, Наполи дома ... по што следат мечеви на репрезентациите, пауза пред која МОРА да влезат со 12 бода во Серија А и 6 во ЛШ.
До тука ќе се знае на што се, рано е да се суди, 5 кола само, ама и лани толку беа потребни да се види за што се кадарни со Бени.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.745
Поени од реакции
6.472
Да е само тактиката добро ке е,погледнета ја само атмосферата помеѓу него и играчите ! Искача Нагатомо а овој ни рака не му даде ни ништо,ако неможе да учи од Мурињо барем нека учи од Лео кој беше голем мотиватор и имаше одлична релација играч - тренер . Незнам како можеше Морати да го избере овој тренер,Делио Роси беше многу подобро решение али сега нема враќање.Се надевам дека Морати ке направи паметен потег и ке го смени во брз период иначе лошо ни се пишува со таква 3-4-3 поготово против посилни тимови,па замислите вчера да играме против Барса или Баерн имаше 10 гола да примиме,лани го изгубивме скудетото поради Бенитез ,овој пат не сакам заради Гасперини!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne sakam da go kritikuvam mnogu Gasperini, prv natprevar mu e, pa mozebi bil pod pritisok da igra samo so mladite, zatoa sto ako zagubese taka, site ke mu se frlea "kako moze od start da stava eden alvarez koj dojde pred 5 minuti, ova ona", ne deka go opravduvam, ama si vikam da ne brzame mnogu so kritikite.

Mozebi treba da go gleda Fergi kako gi sednuva na klupa legendite kako Skols, Nevil, Gigs. Rekov pred natprevar, deka mnogu podobro ke bese Alvarez da startuva za koga ke vleze Deki da moze da trca 20 minuti bez prestan, vaka ne odi.

Kambi site go kritikuvate, duri i nekoj zema za sila da si vika deka Mariga koga ke dojde da igra mesto nego :icon_lol:, daj mu go na Kambi eden Obi kako partner vo 4-2-3-1 formacija, ke vidite dali ima vo svetot podobar i po intelegenten DM.

Mozebi ke eksperimentira protiv Trabzonsport pak so trojca nazad, mozebi nema, ama mislam deka ke igra pak 3-4-3 so Snajdi kako starter ama krilo, moze i ke gi tepame anonimcite, pa koj ke go slusa... mnogu se plasam da ne ispadne kako Rafa i ovoj, deka vcera intervjuto mu bese zbor do zbor ista kako i na Rafa.

Samuel nema poveke sto da bara starter. Zaneti isto, isto i samurajot, Deki, Milito.

johny-zhaba-pepe senior-faraoni
-------Kambi----Obi-----------------
----------Piter Parker---------------
Emo---------------------diego
-----------Pazzini--------------------

Nekade kon 55 minuta moze da go pikne kapitenot na mestoto na Faraoni, pa 70 Obi out Deki in, i na kraj Diego out Alvarez in.

Neka igra so formacijava, ako ne im dademe 5 na turcite i uste tolku na rimjanite...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Крејзи, нема ништо лошо во играта на Самуел, одбраната не функционира во еден систем, цело време висат и цело време идат во ситуации еден на еден. Одбраната во четврка ќе биде супер, Самуел или Ранокиа може да се менуваат. Сега после натпревар мислам дека од сите глупи идеи, најглупава беше онаа да одмора Ранокиа а во тројката назад да игра Занети. Мислам јбт, како на улица да играат малски екипи па ај да си пробаме.

Немам што да кажам повеќе, и ова сега од нервоза го пишуваме сите, едвај чекаме да додје Трабзон да видиме дали нешто се сменило во филозофијата. Можам само да се надевам дека добил нареџење да смени формација.

Отидов да гледам кошарка. Таму барем одбраната функционира.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.377
Поени од реакции
113.804
Не знам зашто одма се нафрлате на Нагатомо кога тој вчера не си играше на својата позиција. Негова природна позиција е лев бек, а не играч од среден ред.... и да јас сум еден од ретките кој го поддржува Нага и сметам дека со тек на време ќе се покаже како добар трансфер.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Секако очекував тежок натпревар, а уште кога го видов почетниот состав со просек 34 години се ми беше јасно. Со само 3ца во одбрана и тоа сите старци нема што да се бара во борба за титула.
Сепак 1во коло е, ќе видиме како ќе се покажат на наредните дуели.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Дури и во ерата на Бенитез, и на темата што ја отвори Деко, имаше интересни моменти :)
По повод овој легендарен муабет, дајте да избереме некој убав аватар за нашиот нов фан, дури и во вакви кризни времиња.
Давајте предлози:

Од мене овој:

Или само од Занети од ЛШ :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Дури и во ерата на Бенитез, и на темата што ја отвори Деко, имаше интересни моменти :)
По повод овој легендарен муабет, дајте да избереме некој убав аватар за нашиот нов фан, дури и во вакви кризни времиња.
Давајте предлози:

Од мене овој:

Или само од Занети од ЛШ :)
Јас сум повеќе за home made аватри ако можеш да се стрпиш. Инаку треба да е нешто од калчото пошто они заборавиле што е ЛШ :)
Бај д веј, треба да му намалиш на 2-3 недели, чисто да го вратиме долгот што нашиов фан-клуб го направи со непочитувањето на кладбата која ја загуби Јонзе, своевремено :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Јас сум повеќе за home made аватри ако можеш да се стрпиш. Инаку треба да е нешто од калчото пошто они заборавиле што е ЛШ :)
Бај д веј, треба да му намалиш на 2-3 недели, чисто да го вратиме долгот што нашиов фан-клуб го направи со непочитувањето на кладбата која ја загуби Јонзе, своевремено :)
Планирав и повеќе да му намалам :)

Ајде, ако има некој да се нафати да направи, слободно. И нека биде покреативен :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.798
Интересна ситуација имаме, Морати бара резултати од Гасперини. Ако не ги добие, ќе има ремонт на неколку директорски места и тренерското место. 90% Ориали се враќа во тимот.
Мислењето горе на SYN мислам дека кажува се, победите ни се единствена опција, подобро да ги има оти гасперини нема да го има :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Планирав и повеќе да му намалам :)

Ајде, ако има некој да се нафати да направи, слободно. И нека биде покреативен :)
Не бе кој ќе се замара, нервозен сум со кошарката, налет сите компликации, ја имав уплатено на 5.25 коеф :)
Збичи му го Занети.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Не бе кој ќе се замара, нервозен сум со кошарката, налет сите компликации, ја имав уплатено на 5.25 коеф :)
Збичи му го Занети.
Може некој од Марсо/Грејт ќе се нафати до го среди :)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Ориали изгледа пак ќе се врати во Интер???

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Па фала богу дека ке го предупредат,цел свет виде дека таа формација не му иде на Интер,а он тоа да го одбие нема шанси.Ајде сеа 4-2-1-3 системот,нека гледа од Жозе,и оваа формација му одговара на Интер,па ајде да видиме за што друго ке се одлучи ГАСПЕРСОН :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom