F
FuckYouAll
Гостин
Дај бе не ме зезај. Сигурно не си сериозен?
@Ф.А. Леч
Неможам посериозен да сум, ако сакаш ќе се кладиме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај бе не ме зезај. Сигурно не си сериозен?
@Ф.А. Леч
Oдете лечете се вие, толку голем комплекс имате набиано шо на крај на оваа сезона Јуве кога ќе освојат Италијанско сите ќе доживеете срцев удар.
Тим кој во своето првенство во 5 кола има дадено 8 гола, успеа да ни збрца 3 и тоа за 90м. Се гледа колку сме јаки во моментов.
На млади години ќе ме побудалет.:kez:
Oдете лечете се вие, толку голем комплекс имате набиано шо на крај на оваа сезона Јуве кога ќе освојат Италијанско сите ќе доживеете срцев удар.
Немој да ти ги с'снам Лех Познањ (вака ли се пишуваа?)...
Во кило крв и 2 очи за мезе:tv:!!!Ако освои Јуве оваа година ја се откажувам од форумов,а ако не освои ти се губиш од форумов една година!!Неможам посериозен да сум, ако сакаш ќе се кладиме.
Ајде, кажи во што сакаш, одма прифаќам безусловно, дури и за мене x2 ќе биде од тоа што ти ќе го смислиш.Неможам посериозен да сум, ако сакаш ќе се кладиме.
Си го погрешил форумот ти, овоа е фудбал а не science fiction![]()
Ајде, кажи во што сакаш, одма прифаќам безусловно, дури и за мене x2 ќе биде од тоа што ти ќе го смислиш.
Iosono е модератор во филмови, да средиме нешто преку врски како под-форум „научна фантастика“. Мора да има место за вакви постови да останат забележани!![]()
Кој сака кладба?
Јас викам дека Јуве ќе го освоит Скудетото оваа сезона.
Кој изгубит ќе носит Аватар цела 2011/2012 по желба на победникот.
Кој сака кладба?
--- надополнето ---
Aj види си.
Кој сака кладба?
Не ги заебавај бе па и ти,не беше пораз 3-3 беше:tv:!!!!Нели пиволенд само во Скопје има? :tv:
П.С Ова поразов од Лех (вака беше?) чуда прави. Можда на нареден пораз за ЛШ овај ЛЕ (дека Губентус ќе освои) ќе се клади...
Готово, ако освои Јувентус јас носам 2 сезони, а ако не освои ти носиш 1 сезона, fair enough i think?