кучка го земавте?
да се здрави и живи младинците на џенова тие ќе го заменат средниот ред ШО го немаат според тебекучка го земавте?
од милан изјавија дека договориле играч од средината на теренот од џенова да се пресели во милан на зимо
највеќе беше споменуван кучка, али има многу големи шанси тоа да е и костант
по се изгледа ќе остане без среден ред џенова
Mирор во последно време почнаа да вадат точни информации ден пред да даде било кој официјална изјава во врска со некој клуб или играч, изненадуваат. Ама уредниците на Дејли Фејл се леле мајко.....Дејли Мирор ти е исто како да читаш статија од Карло Гаргањезе
Искрено јас тие не ги ни читам, само официјалните страни што се на клубот нив ги читам, а им верувам.Mирор во последно време почнаа да вадат точни информации ден пред да даде било кој официјална изјава во врска со некој клуб или играч, изненадуваат. Ама уредниците на Дејли Фејл се леле мајко.....
Kучка е дефинитивно е земен и ќе биде играч на Интер само не се знае дали од Јануари или од наредно лето, тоа самиот го изјави, али со оглед дека Интер се тенки на тој дел од терен ја мислам дека во Јануари ќе дојде.кучка го земавте?
од милан изјавија дека договориле играч од средината на теренот од џенова да се пресели во милан на зимо
иако сум фан на јуве овај играч секогаш ке биде почитуван од моја страна .... прав капитен ...
не ми е јасно зошто не те бришат модераториведа се здрави и живи младинците на џенова тие ќе го заменат средниот ред ШО го немаат според тебе
Куцка дефинитивно е 50-50 помеѓу Интер и Џенова Сега уште Монтоливо да ви го земеме на фри трансфер (Мада со носењето на Поли, најверојатно Монтоливо иде кај вас)кучка го земавте?
Последно што прочитав беше дека може во јануари да преминел во билан.Јас дури се нервирав со Мунтари, не забележав дека Амаури пак е во Јувентус
Наравоучение: секогаш има бетер!
Тоа би било супер.Последно што прочитав беше дека може во јануари да преминел во билан.
Пу пу скраја да е, ни на Pes не би го земалТоа би било супер.
Бенитез изјави дека пак би дошол ако го викнел Морати
Последно што прочитав беше дека може во јануари да преминел во билан.