Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Според Скај Интер ги дава бараните од Џенова 10 милиони за Паласио.
Овие одма изпратиле понуда до Фиорентина 10мил + Каржа за Џила ако не прифателе Лопез или Амаури ќе земале.

Ова ако е точно тешка утка 10 мил за Паласио.
Абе што се секираш, в година ке го шитнеме на Анџи за 15мил. ако се покаже. :pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
10 милиони за Паласио.:tapp:

Абе ај нека се гонат у ку*рац .
Милито, Пацини, Форлан, Кастињос, Паласио..кој од кој класа...и сите чекачи во шеснаест метри..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
99,8 акциите се на Морати.Повеќе би верувал да не му одобриле пари за некој подобар играч.Па Морати сигурно се нервира што мора да се помири со Паласињо:)
Информациите друго велат.
Инаку јас знам дека ни треба уште еден напаѓач, посебно ако играме со тројка напред, да не бидеме само со Кастињос на клупа.
Ама да дадеш 10 милиони за Паласио во услови кога докукаа дека немаат пари и треба да се штеди, е блиску до перверзија.
Ако веќе беше потребен 5-ти напаѓач, држи го Пандев на клупа. 10 милиони + платата на Паласио и 0 милиони + платата на Пандев исто е.
Никој не дава 10 милиони за 4-ти или 5-ти напаѓач. Ако се официјализира ова според мене ќе биде глупост на годината.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Инаку јас знам дека ни треба уште еден напаѓач, посебно ако играме со тројка напред, да не бидеме само со Кастињос на клупа.
Ама да дадеш 10 милиони за Паласио во услови кога докукаа дека немаат пари и треба да се штеди, е блиску до перверзија.
Ако веќе беше потребен 5-ти напаѓач, држи го Пандев на клупа. 10 милиони + платата на Паласио и 0 милиони + платата на Пандев исто е.
Никој не дава 10 милиони за 4-ти или 5-ти напаѓач. Ако се официјализира ова според мене ќе биде глупост на годината.
После финалето во Мадрид, се наваму е глупост...
Ц ц ц ц, на кое дереџе дојдовме, не ми се верува...

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Aко е вистина дека го барал Гасперини,а и не ме чуди...тогаш ако дојде Паласио ке игра прва постава 100%... барем добро е што Морати му рекол да го игра Пацини, иначе ке го гледавме Милито и ке чекавме да постигнеа гол.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.326
Aко дадат 10 милиони за Паласио значи големи слепци се овие од управа!!!

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Добро после секоја лоша има и добра вест, а тоа е дека прецедателот на Галатасарај постигнал начелна согласност со Мунтари. Бај бај Мунтари

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Тешко перење пари со глупостиве што ги прават :X3:
Единствено што има смисла :)
--- надополнето: Aug 30, 2011 8:01 PM ---
Добро после секоја лоша има и добра вест, а тоа е дека прецедателот на Галатасарај постигнал начелна согласност со Мунтари. Бај бај Мунтари
Пишман-аџија е Суљо :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
Од ку* на ку* човекот се одомаќини:D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
За твое добро и доброто на твоите деца во иднина, се надевам се зафркаваш со добрата вест.

Колку сакам да читам некоја вест каде што некој се обидува да објасне зошто го купуваме Паласио... кој и да е, некој, anyone? Зошто цело лето се спомнува неговото име?

Подобар од Пандев или воопшто од некој друг напаѓач во Интер - НЕ
Млад - FUCK NO
Може да реши утакмица сам - ФЕЈС_ПАЛМ

Што е финтава околу Паласио?
Нека се тепа со некој за време на тренинг па да го убијат, маме да му ебам...

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
абе каква согласност за мунтари, на кого се не го понудивме ц ц ц, на крај ни неговиот локален тим од Гана нема да сака да го земе на поклон. а 15 мил дадовме, баш ги гледав точните износи на трансферите и суљо е поскап(за некое евро додуша) од Снајдер!!! а паласио беше голем талент пред едно 10 год. може баш сега кај нас ке се развие у играч што го предвидуваа. позадоволен ке бев ако не купеа никого и барем да си ги форсиравме алварез и кастињос него да го гледам овој. ај нека ме демантира и нека биде како Милито првата сезона кај нас

Kajgana Shop

На врв Bottom