Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.804
Поени од реакции
60.727
Мора да се поприсебни, 3-0 можевме да водиме до сега.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
761
Поени од реакции
1.724
ovoj dimarko e tata igrice, nema opis za likov
Автоматски споено мислење:

Да му се фаќате на Фратези :pos:
au izvini tap in bluetooth gol dae, i ja ke dzviznev vakov gol 5 od 5 pati. Nego sho promasi tamu na pocetokot toa ni kjorav ne bi go promasil

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.489
Поени од реакции
48.072
ovoj dimarko e tata igrice, nema opis za likov
Автоматски споено мислење:

au izvini tap in bluetooth gol dae, i ja ke dzviznev vakov gol 5 od 5 pati. Nego sho promasi tamu na pocetokot toa ni kjorav ne bi go promasil
Ako go ignorirame faktot deka golmanot mu ja krena taman pred sut, da, taka e, a za prviot realno cist gol spasi toj defanzivecot sto blokirase, Fratesi dobro sutna tuka golmanot veke bese matiran.

Top se site denes, Mikhitarijan najvise, mnogu gi maltretira.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.391
Поени од реакции
10.767
Ako go ignorirame faktot deka golmanot mu ja krena taman pred sut, da, taka e, a za prviot realno cist gol spasi toj defanzivecot sto blokirase, Fratesi dobro sutna tuka golmanot veke bese matiran.

Top se site denes, Mikhitarijan najvise, mnogu gi maltretira.
Нормално, последен пат кога не играл фудбал 2 недели било у 8мо одделение на летен распуст кај баба му кога бил.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.709
Поени од реакции
7.402
Види драми сега, ако ја усерат сега на крај.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.378
Поени од реакции
1.034
Се збори дека титулава може нема да ни ја дадат зошто не сме ги тепале сезонава Јувентус, Милан и Наполи во меѓусебен дуел.

Дај боже да не е точно, ама штета што не успеавме да победиме барем едно дерби...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.489
Поени од реакции
48.072
1743357482400.png

Apsolutno nikad na tekma kade uste ima aktiven rezultat ne smeese da se desat izmenive, ne site tolku rano, 2 da, ama 4, cela koncepcija ni umre tuka narocito sto site 4ca denes vezea, a so Korea u tim i Aslani 10 pati polos si. Ne znam Inzagi sto mislese tuka, 3-0 izglea deka e, zasto samo togas ke imase logika sve ova.

Mnogu ke ne kostase ova ama dobro e sto na kraj odoleavme, Somer kumuvase za prviot gol a i Pavard, ama potoa spasi eden cist gol, ova na krajov isto od korna mozebi nemase da bide gol ama i tuka odbrani.

Da se nadevame vecer deka Milan ke dostavat, i polesno da se dise sleden period.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.378
Поени од реакции
1.034
Да се играше уште 5 минути, два ќе ни дадеа. Фала му на Сомер...
Марота не знам зошто уште нема добиено нобелова награда за иновација за тој трансфер. Сомер во Интер за кило и двеста компири и 55 милиони во каса за Онана кој претходно го зема на „здраво-чао“.

Kajgana Shop

На врв Bottom