Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.804
- Поени од реакции
- 60.727
Мора да се поприсебни, 3-0 можевме да водиме до сега.
Јбг, ќе мора со 2-0 на полувреме да се задоволиме. Паничари едни.Мора да се поприсебни, 3-0 можевме да водиме до сега.
au izvini tap in bluetooth gol dae, i ja ke dzviznev vakov gol 5 od 5 pati. Nego sho promasi tamu na pocetokot toa ni kjorav ne bi go promasilДа му се фаќате на Фратези![]()
Ako go ignorirame faktot deka golmanot mu ja krena taman pred sut, da, taka e, a za prviot realno cist gol spasi toj defanzivecot sto blokirase, Fratesi dobro sutna tuka golmanot veke bese matiran.ovoj dimarko e tata igrice, nema opis za likov
Автоматски споено мислење:
au izvini tap in bluetooth gol dae, i ja ke dzviznev vakov gol 5 od 5 pati. Nego sho promasi tamu na pocetokot toa ni kjorav ne bi go promasil
Нормално, последен пат кога не играл фудбал 2 недели било у 8мо одделение на летен распуст кај баба му кога бил.Ako go ignorirame faktot deka golmanot mu ja krena taman pred sut, da, taka e, a za prviot realno cist gol spasi toj defanzivecot sto blokirase, Fratesi dobro sutna tuka golmanot veke bese matiran.
Top se site denes, Mikhitarijan najvise, mnogu gi maltretira.
Во ред Иосоно Урко.Да се играше уште 5 минути, два ќе ни дадеа. Фала му на Сомер...
Марота не знам зошто уште нема добиено нобелова награда за иновација за тој трансфер. Сомер во Интер за кило и двеста компири и 55 милиони во каса за Онана кој претходно го зема на „здраво-чао“.Да се играше уште 5 минути, два ќе ни дадеа. Фала му на Сомер...