Хахахах кои де бе тие 5-6 екипи што би биле пред Интер, што сва среќа се умрени, а инаку не се?Ќе ја тепале Барса инвалидиве...
Абеее....
Скоро 30 години навивам за Интер,знам како дише оваа полуретардирана збирштина!
Летоска окотосакато ја усра за сите пари,среќа другиве екипи у калчово се умрени па не сме негде 6-7мо место.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Па не се пред нас зашто се умрени и они.Хахахах кои де бе тие 5-6 екипи што би биле пред Интер, што сва среќа се умрени, а инаку не се?![]()
И голем кур ако не обрука, трагедија еве гледам Барса престна да постои како клуб пошо Баерн ги доби 8-2 у двомеч. Дај боже да стигнат да играат топ 8 па ќе правиме муабет.Па не се пред нас зашто се умрени и они.
Ќе видите што ќе ни се задеси у лш после феенорд,има да не обрука Баерн уште пред до барса да дојдеме.
Месец дена уназад сме мртваци,ич не верувам дека стаорецот на клупа ќе им ја дигне формата на лепотанине на терен.
barsa e svetlosni godini pred inter. I da nemaat pari pak ke gazat i ke osvojuvaat liga i ke vadat mladi talenti. Ovie u megjuvreme vo onoa mrtvana italija mozat samo kur da svitkaat, so site ostanati 19 kluba sekako. Mrtva liga, od fan klubov da se sobereme poise pari ke iame od mrtvava ligaИ голем кур ако не обрука, трагедија еве гледам Барса престна да постои како клуб пошо Баерн ги доби 8-2 у двомеч. Дај боже да стигнат да играат топ 8 па ќе правиме муабет.
Не беа кога јадеа бламови од Баерн, не ми го врти муабетот.barsa e svetlosni godini pred inter. I da nemaat pari pak ke gazat i ke osvojuvaat liga i ke vadat mladi talenti. Ovie u megjuvreme vo onoa mrtvana italija mozat samo kur da svitkaat, so site ostanati 19 kluba sekako. Mrtva liga, od fan klubov da se sobereme poise pari ke iame od mrtvava liga