Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
A

Ali Pasha

Гостин
Vazzzzi brat, aj ne ni ja gledase utakmicata ama bitno pameten se napravi
Priznavam! Ne sum tolku mazohista , da gledam kako ke pobedi Inter. Btw , cestitki za izvonrednata sezona ,neprikosnoveni ste.
Ama interesento mi dojde, kako za eden mlad igrac, tolku da ima negativni mislenja (ne veruvam deka doaga od toa sto e albanec)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.347
Поени од реакции
47.053
Ja pa pomisliv kojznae kolku loso izigral, koga gi procitav komentarite na lepoto drushtvo

Прегледај го приврзокот 408631
Vakvite brojki mozat mnogu da te izlazat, golot padna po negova izgubena pred sesnaesterec, a igra na pozicija kade ni na trening ne smee tamu da izgubi topka, podocna uste ednas izgubi topka na ist del od teren po koj Genoa vlegoa vo zona za kreacija na sansa. Los bese denes, so Atalanta super (isto i so Lecce), ama denes pod potrebnoto nivo i on, ko i pogolemiot del od timot, generalnata ocena posle mecot sea gleam mu e 6.5, so daden gol realno mozese da dogura i do motm, ama vo vtoro bese ocaen.

So doaganjeto na Zielinski sledna godina, ovoj mora da se z'gne zasto so Hakan i Zielinski, rizikuva uste pomala minutaza od onaa koja ja ima momentalno.

Najdobro oceneti denes se Augusto i Alexis, prviov dali kako stoper ili kako bek dostavuva cela sezona, Alexis vtora utakmica po red na nivo, zasluzi konecno i on gol prvenec sezonava.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Vakvite brojki mozat mnogu da te izlazat, golot padna po negova izgubena pred sesnaesterec, a igra na pozicija kade ni na trening ne smee tamu da izgubi topka, podocna uste ednas izgubi topka na ist del od teren po koj Genoa vlegoa vo zona za kreacija na sansa. Los bese denes, so Atalanta super, ama denes pod potrebnoto nivo i on, ko i pogolemiot del od timot, generalnata ocena posle mecot sea gleam mu e 6.5, so daden gol realno mozese da dogura i do motm, ama vo vtoro bese ocaen.

So doaganjeto na Zielinski sledna godina, ovoj mora da se z'gne zasto so Hakan i Zielinski, rizikuva uste pomala minutaza od onaa koja ja ima momentalno.

Najdobro oceneti denes se Augusto i Alexis, prviov dali kako stoper ili kako bek dostavuva cela sezona, Alexis vtora utakmica po red na nivo, zasluzi konecno i on gol prvenec sezonava.
Хакан следна година нема ни да биде тука памти ми го зборот, затоа е донесен Зиелински, ќе го искешира Марота кај арапите 100%! Имаше шпекулации уште зимава да биде продаден во Саудиска, но Хакан не прифатил наводно затоа што сакал да освои Сериа А.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.347
Поени од реакции
47.053
Хакан следна година нема ни да биде тука памти ми го зборот, затоа е донесен Зиелински, ќе го искешира Марота кај арапите 100%! Имаше шпекулации уште зимава да биде продаден во Саудиска, но Хакан не прифатил наводно затоа што сакал да освои Сериа А.
Po poslednive intervjua ne mi izgleda spremen da ide tamu, odnosno da zamine od tuka, za arapite moze da poceka uste 2 do 3 godini i da ide tamu na 33-34, i da istera 3 godini tamu do penzija. Zasto u prajmot da si ide, treba da e lud vo situacija koga ima status na nezamenliv status tuka, go ceka i svetsko klubsko slednoto leto, ima uste da dava on za timov na najvisoko mozno klubsko nivo, prerano mu e da ide tamu seuste.

Druga rabota, nemame potreba veke od prodazba na nekoj od igracive, od finansiska perspektiva sekako, i treta, u nekoe hipoteticko scenario turcinov da si odi, 1000% ke pazarat igrac za toj del od teren, nema da ostavi Marota na Zielinski koj e stotuku dojden i Aslani sigurno, ama ova iskreno e mnogu malku verojatno deka bi se desilo, ne veruvam, turcinot ni e alfa i omega sezonava, i on samiot e svesen za toj status u koj uziva realni da bideme.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Po poslednive intervjua ne mi izgleda spremen da ide tamu, odnosno da zamine od tuka, za arapite moze da poceka uste 2 do 3 godini i da ide tamu na 33-34, i da istera 3 godini tamu do penzija. Zasto u prajmot da si ide, treba da e lud vo situacija koga ima status na nezamenliv status tuka, go ceka i svetsko klubsko slednoto leto, ima uste da dava on za timov na najvisoko mozno klubsko nivo, prerano mu e da ide tamu seuste.

Druga rabota, nemame potreba veke od prodazba na nekoj od igracive, od finansiska perspektiva sekako, i treta, u nekoe hipoteticko scenario turcinov da si odi, 1000% ke pazarat igrac za toj del od teren, nema da ostavi Marota na Zielinski koj e stotuku dojden i Aslani sigurno, ama ova iskreno e mnogu malku verojatno deka bi se desilo, ne veruvam, turcinot ni e alfa i omega sezonava, i on samiot e svesen za toj status u koj uziva realni da bideme.
Се согласувам дека Марота ќе пазари уште еден место него, но според тоа што прочитав овој се лакомил на големи пари.
Милан ги одјеба за 500к не па нас за 13-15М годишно дај не ме заебавај, умре времето кога играчите беа врзани за дресот или некаков статус во тимот.

Твојот муабет има смисла но малце касниш, бидејќи токму тоа и го направи турчинов со тоа што зимава не прифати да иде во Саудиска и покрај богатата понуда. Остана во Интер за да проба да освои Скудето.

За него клучно беше да освои Скудето со Интер, за сатисфакција и его поготово после целиот ремет и омаложување што го јадеше од своите екс соиграчи кога Милан освои титула од Ибра, Хернандес педерот, кој па уште не му се силеше тој период му дојде ред и на мртвиот Крунич замисли. Следната сезона мотивот нема да му биде Скудето со Интер а и некаков статус на алфа и омега во тоа да бидеш сигурен туку големите пари од арапиве.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.286
Поени од реакции
10.452
Читав пред некој ден дека веќе Марота и Аусилио се фокусирани на трансфер пазарот у 2025та и на слободни агенти што можат да се приберат, нарочито стоперчиња. Мислам многу паметно го работат ова и го водат клубот тие двајца, па дури и да си отиде турчинот ќе се најде некоја добра замена за него, макар го исплаќале ко станбен кредит у Халк 30 години со повластена каматна стапка. Иако ја мислам исто ко Син, ми нема логика да си иде кога клубов игра фудбал на високо ниво, парите таму нема да му избегаат.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.979
Поени од реакции
15.322
Следната година играме на првото светско клупско првенство во историјата на играва. Знаејќи ги ФИФА и американците, сигурен сум дека маркетиншки ќе го одработат максимално. Само 12 европски екипи ќе играат таму, па верувам дека ќе биде биде pull за играчите да останат до тогаш. Може и кур да ги заболи, ама не верувам. Еднаш на 4 години, маркетиншки обработено до максимум, прво во историјата. Ќе биде уникатна можност за секој играч. Секој играч ќе сака да игра пред 100 000 луѓе во Мајами, Њујорк, Лос Анџелес, наместо пред 540 арапи во пустина. Крај краева, кај арапите ќе може да отиде и на 31 година како светски шампион :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.981
Поени од реакции
116.680
Следната година играме на првото светско клупско првенство во историјата на играва. Знаејќи ги ФИФА и американците, сигурен сум дека маркетиншки ќе го одработат максимално. Само 12 европски екипи ќе играат таму, па верувам дека ќе биде биде pull за играчите да останат до тогаш. Може и кур да ги заболи, ама не верувам. Еднаш на 4 години, маркетиншки обработено до максимум, прво во историјата. Ќе биде уникатна можност за секој играч. Секој играч ќе сака да игра пред 100 000 луѓе во Мајами, Њујорк, Лос Анџелес, наместо пред 540 арапи во пустина. Крај краева, кај арапите ќе може да отиде и на 31 година како светски шампион :D
Не само тоа него огромни се премиите што ќе ги земаат клубовите. Мислам 50м само за учество се зема, а замисли до завршницата да стигнеш... Претпоставувам и кај играчите ќе вклучуваат дополнителни бонуси за ова СП што ќе биде дополнителна мотивација за нив. Мене ми е ок ова со СП за клубови, од увек сум се чудел зашо кога има за репрезентации не направат и едно за клубови, ете ЛШ и останатите такмичења нека бидат “квалификации“ за истото и да си тера по ист терк како и СП за репрезентации. Само некако да ја исфрлат мртвата Лига на Нации ќе биде топ зашо премногу утакмици се фаќаат со се нејзе али нема шанса тоа пошо е под палка на УЕФА, а ова СП за клубови е под палката на ФИФА.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Не беше Аслани лош. Ако се земе предвид голот, одигра одлично.
Направи грешка за примениот гол, имаше пад во второто полувреме.
Треба да се земе предвид дека игра на многу тешка и одговорна позиција. Плус треба да го замени Хакан кој игра во животна форма.
Сигурно не може да очекувате да победуваме 4-0 секој натпревар.

Демфриз на пример можеше и многу подобро. Исто и Лаутаро не беше на најдоброто.

Важно е дека се зголеми предноста, сега може да се влезе опуштено со Болоња и да се одморат клучните играчи за да бидеме на најдоброто со Атлетико. А со нив треба да се пристапи исто како во финале од ЛШ.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Имавме среќа што комшиките се исциганија за некои ситни пари инаку ќе го гледавме Турам како си гази у нивни дрес.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.347
Поени од реакции
47.053
Имавме среќа што комшиките се исциганија за некои ситни пари инаку ќе го гледавме Турам како си гази у нивни дрес.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Секако дека ќе го гледавме, нареден одамна за кај нас уживај, одамна ни имал даено збор, ако е за пари ќе отидеше и во ПСЖ, и они го сакаа. Мислам дека јавна тајна беше подолг период каде ќе дое, што и се деси, само што едно време влеговме у panic mode летово и бевме во бунило повеќето, ама на крај све испадна ок, со Павард само удрија печат на доброто меркато. Проблемот најголем ни го напраи Лукаку зашто немаа опција Б за него, под дифолт си го сметаа за нивни играч и кога све договорија со Челзи он не извиси, па импровизација некоја направија со Арнаутович и Алексис ко бонус, јебига. Сеа тоа се исправи за следна година со Тареми, и тоа е тоа.

Марота го читав пред некоја недела потврди дека Турам секако бил планиран во пакет со Лукаку, црното глупо створење по втор пат испушта голема титула у кариера ради само нему познати причини, првиот пат кога реши да се враќа во Челзи мислеќи дека е реинкарнација на Пеле, и сеа кога наместо да дое тука во многу посилен тим од лани, го фатија будалите и докажа дека е тежок психијатарски случај.

Kajgana Shop

На врв Bottom