Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па за нигде била ситуацијава бе у Интер.
Ја мислев го имаат Самир уште една година да изгураат па не им се брза :icon_lol:
Не бе таман сме, сеа ќе ја ујачаме понудата за Зомер, ќе додадеме милионче на веќе понудените 4, од веќе побараните 6 од Баерн.
Верувај му на процесот.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
881
Поени од реакции
1.175
И Интер не е то шо беше. Не дека беше нешто најнај, ама сеа ич не ми се интересни.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Не бе таман сме, сеа ќе ја ујачаме понудата за Зомер, ќе додадеме милионче на веќе понудените 4, од веќе побараните 6 од Баерн.
Верувај му на процесот.
Намерно се чека за Сомер. Баерн исто одат во Јапонија, шо ќе му плаќаме ние карта, нека му плати Баерн, таму ќе им го зееме.
Бепе магот за трансфери!
Али сериозно, мислам дека Сомер ќе си остане во Баерн, не се тие прости како нас да си ги дадат голманите па после да бараат.
Додека не се врати Ноер, Сомер ќе си го чува голот, после тоа може да прават муабет.
До тогаш, да глеаме Де Хеа да си го земеме слободен е, остајте вие Манчестер шо го избркаа, човекот не е крив за ниеден примен гол. Пред било кој голман да стои одбрана како Хери Мегвајер ќе му падне концентрација само што го гледа.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.581
Поени од реакции
66.282
До тогаш, да глеаме Де Хеа да си го земеме слободен е, остајте вие Манчестер шо го избркаа, човекот не е крив за ниеден примен гол. Пред било кој голман да стои одбрана како Хери Мегвајер ќе му падне концентрација само што го гледа.
Само последнава година имаше 5 кикса, каде му помина млака топка меѓу нозе, низ раце, лош штоп. Лепеза на грешки.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Само последнава година имаше 5 кикса, каде му помина млака топка меѓу нозе, низ раце, лош штоп. Лепеза на грешки.
Голманот зависи од одбраната и тоа многу. Да имаш стабилна одбрана и да треба да одбраниш 3 топки цела утакмица и притоа да не се плашиш да подадеш на било кој е многу битно. Убеден сум дека ако дојде кај нас ќе има јака сезона.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.439
Поени од реакции
13.543
Мајка му разгледувала куќи у Милано

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.862
Поени од реакции
23.265
Во некои други времиња овој ќе беше нашето засилување а не Квадрадо.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не сум видел клуб што ладно си ги продал двата голмани и потоа бара голман, и веројатно никогаш нема да го видам ова додека сум жив. Освен ако Интер не го повтори истото, се може да се очекува додека сме под кинеска окупација.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.416
Поени од реакции
114.000
Не најискрено, освен ако не ги имаат унапред договорено Зомер и Трубин не гледам друга причина да чекаат волку. Мада, и вака не гледам причина зошто би чекале, ако ги имаат договорено ги земаат и чао. Нема логика да пројдеш скоро цели припреми без 2ца голмани, апсолутно 0 логика. А на страна што ни фалат штопер, шпиц и десен бек.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.027
Поени од реакции
9.727
Трубин ќе го штелуваат за следна сезона на free transfer, што до некаде и ми е разбирливо, секако годинава би бил Зомер прв голман, ако им одобрат кредит у банка со жиранти, а ваљда за втор ќе идат со Аудеро.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.416
Поени од реакции
114.000
Трубин ќе го штелуваат за следна сезона на free transfer, што до некаде и ми е разбирливо, секако годинава би бил Зомер прв голман, ако им одобрат кредит у банка со жиранти, а ваљда за втор ќе идат со Аудеро.
Па добро не е лошо комбо Зомер со Аудеро, зашо 30м за голман да дадат мислам нема теорија во ситуација кога ни фалат шпиц, штопер и бек, а неаме за буџав лебац. Абе они за Зомер се ценкаат и не плаќаат 6м а не па за Турбин. :ROFLMAO:

Член од
16 октомври 2021
Мислења
637
Поени од реакции
1.426
teska nestabilna licnost da ti bil volov lukaku, lautaro bil mnogu razocaran od nego, navodno mu dzvonel nekolku pati cisto prijatelski i ovoj ne mu kreval. A ke im kreva na onie sto do vcera majmun go vikaa.

Inace da, za duplo sme oslabeni od lani pa nekoja srekja imame sto i drugive ekipi se teska tinja.

Kajgana Shop

На врв Bottom