Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Еее ама памтиш кога бранеше добро пред 4 утакмици? Ни јас.
И за ова најмногу е криво она мулено на клупа!
Што толку му има згрешено нигерот да неможе на ваков ханда да му земе место?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
Еее ама памтиш кога бранеше добро пред 4 утакмици? Ни јас.
Внимавај пошо можно е Марио sad да ти стави и да ти се изнасмее за најдобриот голман у свет Самир Месечаровиќ.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Ханданович ќе одбрани 5 невозможни топки и ќе прими глуп гол во следната акција. Секоја утакмица е истиот шаблон.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.364
Поени од реакции
11.823
Кои невозможни топки, жити се. Во минатото да, сеа не.
Гледај само неколку минути пред голот. Тој е веќе фрлен и овие го погодуваат него. Таа одбијаната нз дали Дибала ја шутна или кој. Буквално само да ја запри топката или лажнак дека ќе шутира, Ханда веќе ќе беше на земја. Секоја утакмица се случува истото.
Само далеку од тоа дека Ханда е главниот проблем во моментов. Барела не знае кај тера и тој. Голот оди и на негова душа (ако добро видов).

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
А глеј го и Димарко, у моментот кога центрираше Спинацола овој беше на половина на Рома се уште, затоа беше сам како дух Дибала. ЛЕВ БЕК СИ БЕ КРВТА ДА ТИ ЈА ЕБАМ МАЈЧИНА ШАТИРАНА У ПИЧКА

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Лоша е работата со сезоната...не дека денес ќе киксниме туку што нема квалитет тимот..нема никаква идеја...изгубени се и никаква организација нема во екипата....сезона фрлена во канта

Член од
29 април 2018
Мислења
93
Поени од реакции
128
Смешка од тим, успеаа да примат 2 гола од тим кој што нема средина, нема играч што може да изнесе топка и се мачи цела утакмица два паса да сврзе.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Вау каква измена Карбони со 15год ќе ја решава.

Само промена на тренер не спасува.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.325
Тури му таквото на тренерот кој нема топки да го седне Ханда на клупа, па излага со изјава имаме два квалитетни голмани.
Толку, друже ти си да водиш некој помал клуб.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Seriozno ne mi bese biten rezultatot u derbivo kolku sto mi bese bitno ona sto se zborese periodov deka rabotel nesto menjal probuel i slicno, apsolutno nisto od toa ne se vide denes, duri ni pobeda onaka ke mi bese, mehara, sekako ovoj fudbal nit konstantnost ke donese nit nisto, najmalce bitka za visok plasman, poise grebenje za LS koe moze da mu go donese samo Lukaku (vo slucaj da e u forma).

Neka cekaat do SP za smena, sega e 8 boda od Napoli razlika, togas 20 ke e od prviot i 8 od cetvrtiot.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.651
Отиде возот во пченките. Стратегијата позната како „да продадеме уште нешто, ни фалат 70 милиони“ ги дава очекуваните резултати. За две години од шампиони на Италија до почеток на нова бантер ера.

Интер има навивачи кои не ги заслужува (оние на Меаца, не ние).

Kajgana Shop

На врв Bottom