Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.398
Neka si sedi do kraj na sezona, pa neka se stabiliziraat nestata u klubot gore, pa togas neka se razmisluva za nov trener, ako voopsto i ima potreba od toa, jer sea ...

1662586586235.png

Aj Pochetino samo, tolku, ama i on ako doaga bi sakal garancija za nov stabilen proekt sto momentalno klubot ne moze da mu ja dade, taka da nadezno momentalniot trener ke gi oprava rabotite. A ovoj listava sto ja pravel definitivno ne e tachen u toa mrtvata glava ... d'aversa, ranieri, macari :pos: ,da iam rak na pluca i ovie da go lechat, shteka cigari ke si kupam da se dokrajcam.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
Нема шанси да се стабилизираат нештата, ни наредно лето. Ќе се стабилизираат само ако не продадат, во најдобар случај после 1-2 лета од продажбата.
:anco:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.537
Што си го ставал во спојлер, не можам везден да кликам, не сум Горилаз :D

Како искусно сум легнал да спијам вчера, притоа избегнувајќи ги сите нервози и фрустрации... Сега одам да пливам малку па на работа, јер животот е убав (ако привремено заборавиш дека навиваш за Интер).

По се изгледа дека ситуацијата во клубот е многу тешка, а и ние конечно да ги симнеме розевите наочари. Сите надежи ни беа во составот, кој по имиња не е лош за италијански услови, ама клубот не се само играчите. Изгледаат тотално демотивирано, затоа што се оставени сами на себе. Никој во клубот не писна во преодниот рок, ни Инзаги, ни Марота, ни Занети... сите ќутат и се сликаат со кинезот во ложа. Ова ќе биде тешка година, видов хајлајтс Наполи што им направи на Ливерпул вчера, па нас со ваква игра сите ќе не истресат, дерби дуел нема да добиеме.

Од позитивни вести, барем новиот голман не ни е тапа.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Дај боже ама еве веќе 6 месеца не земаат Пиф ,

Штета што стварно имавме одлична база да направиме конкурентен тим за лига шампиони и да владеевме во Сериа а бар 4-5 сезони со конте и неговиот ентураж . Једино ни фалеше подобра клупа и бар уште година дена да се уигра првиот тим .

Сето тоа делува дека е светлосни години пред нас со Инзаги и кучојадовиве , еве за пример одбраната колку е ослабена а истите тројца веќе 3 години се заедно , наместо ѕид ние делуваме смешно . Да , за резултат мора да не купи некој со многу пари и озбилни амбиции .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.789
Поени од реакции
115.740
Здраво Маркес, е сега може да почнеме да критикуваме затоа што има и те како основа за тоа, а не како тебе и пар други на секој кикс да јадете гомна, да бркате играчи, тренери и управа за после кога ќе заредат победи да следат хвалоспеви, да се курчите по другите теми и слично.

Мислам дека Инзаги е веќе завршена приказна, само се чека Јуриќ и Плзен да му пресудат. Очигледно е дека ја изгуби соблекувалната, со Барела нешто не е во ред, можда и со други не знам, пред се Бастони и Миланчо, али од авион се гледа дека смрдиме на умрено. Вчера прв пат после долго време гледав текма без емоции, онака сеедно ми беше дали ќе тепаме или изгубиме 18-0 зашо осеќав и знаев дека ќе играат ко умрени, впрочем тоа го најавија во дербито викендов.

Не знам, дај боже да не купат оние ПИФ од С. Арабија оти ова со Кинезиве веќе не оди. Проблем е што моментално и да лета Инзаги нема кој да дојде, барем нема асален достапен менаџер за нас, ќе треба да крпиме со некој умрен ко Мацари и да лапаме бантер ера пак. Нека си ебат матер сите, у 5то коло ми угасија желба и страст за фудбал, крвта да им ја ебам на сите.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.537
Хахахаха :pos:

Не ми се верува еј... сега било време да се критикува, до сега ружи цветале. Тоа што тебе сега ти светна е друга работа, тоа што некој критикувал порано (arguably не толку рано како @Marquess) покажува само дека некој ги согледал работите побрзо од тебе. Сега кога дојде на мислење дека Инзаги не е за Интер, еве да речеме @Syn само гомна јадел предвреме, а од сега натаму сте на иста линија :D

Циркузи... не мора да се правдате кога менувате курс, сите овде повеќе грешиме отколку што погодуваме нешто, не е ни прв пат ни последен, уживај си.

Инаку се надевам дека Инзаги ја нема испуштено топката до толку и дека има враќање од ова, за да се заврши сезонава. Не верувам дека овие би му врачиле отказ поради лоши резултати бидејќи евро немаат за нов тренер, така да се надевам дека сезонава може да се доигра со Инзаги.

P.S.
Гледаш како го употребив "arguably"? :kafence:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Важи дека нешто согледал Маркез, истите коментари му се за сите тренери.
Бетер од Џони е.

Еднаш вика најголема грешка на кинезите е што не го избркаа Конте таму некогаш коа изиграл нерешено, за сеа пред скоро да вика работите отишле у курац коа одлучија да се ослободат од Конте. :brlav:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.152
Важи дека нешто согледал Маркез, истите коментари му се за сите тренери.
Бетер од Џони е.

Еднаш вика најголема грешка на кинезите е што не го избркаа Конте таму некогаш коа изиграл нерешено, за сеа пред скоро да вика работите отишле у курац коа одлучија да се ослободат од Конте. :brlav:
Дај да видам кај сум пишал за бркање на Конте после нерешено?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.152
Здраво Маркес, е сега може да почнеме да критикуваме затоа што има и те како основа за тоа, а не како тебе и пар други на секој кикс да јадете гомна, да бркате играчи, тренери и управа за после кога ќе заредат победи да следат хвалоспеви, да се курчите по другите теми и слично.

Мислам дека Инзаги е веќе завршена приказна, само се чека Јуриќ и Плзен да му пресудат. Очигледно е дека ја изгуби соблекувалната, со Барела нешто не е во ред, можда и со други не знам, пред се Бастони и Миланчо, али од авион се гледа дека смрдиме на умрено. Вчера прв пат после долго време гледав текма без емоции, онака сеедно ми беше дали ќе тепаме или изгубиме 18-0 зашо осеќав и знаев дека ќе играат ко умрени, впрочем тоа го најавија во дербито викендов.

Не знам, дај боже да не купат оние ПИФ од С. Арабија оти ова со Кинезиве веќе не оди. Проблем е што моментално и да лета Инзаги нема кој да дојде, барем нема асален достапен менаџер за нас, ќе треба да крпиме со некој умрен ко Мацари и да лапаме бантер ера пак. Нека си ебат матер сите, у 5то коло ми угасија желба и страст за фудбал, крвта да им ја ебам на сите.
Дај да видам кај сум се курчел низ темите ?

И ти и другар ти сте во опасен Кастиел-мод влезени при што баајги туѓи муабети мене ми препишувате.
Ако тоа ве прави среќни,терајте.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.739
Сакав да ти го испочитувам тоа барање да не ти копаме мислења на темиве ама сега кога сам го побара тоа бујрум. А и откако имавме дискусија не пропушти прилика да ми се качиш на кур во секоја тема. Пробував да те игнорирам за да не бидеме ко мали деца и да се расправаме ама ти беше упорен.
Идеме вака...

Еве што си зборел за Конте после нерешеното со Борусија Менхенгладбах во сезоната кога сме освоиле титула:

Нека го замолат Алегри (или Покетино) да преземе со време,во спротивно мириса на таква една бедотија од сезона што 2013/2014 та ќе ни се гледа ко лш да сме освоиле.
Овој очобол и блам од денес(а беше во најава,спомнав некоја страна поназад) ни зоран стратев да ни беше тренер немаше да го достави.
12 милиони мајки у сред пичка да му изнаебам на контенаторот а!

Еве ти после нерешеното со Шахтјор. (не е последното коло кога испадна туку второто кога сеуште бевме во игра):

Од тоа копитото од тренер го имаат преземено тоа.

Тажна екипа,тажен тренер,а најтажни ние напатените навивачи...

ОВОЈ КОМЕНТАРЕН Е ЗЛАТЕН ОД ДЕНЕШНА ПЕРСПЕКТИВА. Пропратен со лајк од ЧалетаЦар, најгласните двајца моментално:

Oд денешна перспектива испадна дека најголема грешка на кинезите откако се дојдени е што не го избркаа Конте летоска.
Се надевам после Интер наредна станица ќе му е некој просечен клуб и да бог да никад више титула да не освои!
Ако по некоја луда случајност заврши на крај позади милан,нека прекине кариера и сам во санаториум нека си се пријави!.Да им ги ебам жените и на него и на коларов и на дамбо !!!
Три дена поминаа од срамот и уште вријам коа ќе ми текне како дедо Ибра си играше кур со идиотиве спомнати погоре!
Срам и арам!
Пред натпреварот со Торино на 22ри Ноември 2020:

:tvg:

На конте Мбапе и нејмар да му ги донесат за месец дена во белфодил/зарате ќе ги претвори.
Тоа е таква една мувла,тоа е чудо едно...

Имаш уште мноооогу испади слични на сегашниве во сезоната кога сме биле шампиони. Можам да направам пост што ќе треба да се скрола со саати за да се исчитаат сите твои глупости напишани за Конте.
Целата поента на тоа јас што го зборев е дека ти си еден таков мрачен лик што и после победа од 3-0 вака јадеше гомна за Инзаги.
Еве сега кога има основа како што вика Кобе, ок е, јас нема да ти контрирам затоа што Инзаги ја сјеба и немам со што да го бранам. Ама на победа од 3-0 не знам како воопшто ти текнува да бидеш толку депре.

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.739
Сакам да имам слободно време како @SK-92 :D
Ќе имаш, кога ќе работиш истата работа во истата компанија. :D
Или како што ти милуваш да кажеш - Животот е убав.

П.С. Работата е причината што се вратив на Кајгана. Претходно со години немав отворено форумов а на фејсбук еден тон дебили пишуваат коментари и ми текна на Кајгана форум.

Член од
29 април 2018
Мислења
93
Поени од реакции
128
Претходно немало аргументи, али сега после пораз во дерби и од Баерн ( кај што само вие си имавте увртено у глава дека има некакви теоретски шанси да извадиме позитивен резултат) наеднаш имаме аргументи за јадење гомна и ајде може да се каже лош збор за светецот.

Затоа пак, бламот во претходната сезона и губењето на скудетото од ПИОЛИ , е проследен со контра-аргументот дека уствари е изгубена титулата од тимот кој што успеал да ги победи Фиорентина, Лацио, Верона или што ти знам кои фудбалски гиганти, па сосема заслужено доаѓаат до скудето.
Едноставно не му се поклопија коцките на мистерот али и покрај тоа имавме една позитивна сезона.

Секташине од фан-клуб Барса не ви се рамни еј, секоја чест.
Успут, фала ви што дозволивте да го критикуваме Инзаги. Неизмерна благодарност

Kajgana Shop

На врв Bottom