Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.570
Поени од реакции
5.616
Жика, не заебавај, каков СМ каков ДМ, за нигде не е. За назад е низок, одраз 0 има ништо не може да одбрани, напред е само за да нафрла од 35 метри далечина. Јас сакам да го видам во дрес на Торино или Специја, такви некои екипи, и да ми се тргне од Интер.
Јас само не сакам да го гледам пак Гаљардини следна сезона :D

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Искрено кур ме боли дали че остани или не Грозни. Дека е повампирен, е! Ама и да си замини, го имаме Госенс. Мене ме мачи ДеФреј (Бремер мора да го земиме), нападот ( двајца мора да се зема Тројца ако си замини Лаутаро и Санчез), и средината (имаме точно три зарез еден играч за средина).

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Искрено кур ме боли дали че остани или не Грозни. Дека е повампирен, е! Ама и да си замини, го имаме Госенс. Мене ме мачи ДеФреј (Бремер мора да го земиме), нападот ( двајца мора да се зема Тројца ако си замини Лаутаро и Санчез), и средината (имаме точно три зарез еден играч за средина).
Перишич е класа играл, Госенс е солиден/добар. Првиов во секое сценарио ќе има поголем импакт во играта.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Колку и да е важен трофеот во купот на Италија посебно дека го добивме против душманскиот Јувентус , сепак тешко ќе ги залечи раните за тоа што ја чоукнаа титулата ...уште неможам да повервам дека Милан ќе го освои скудетото со онаков тим...срам за цел Италјански фудбал.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Двајца тропаат на тапан, четворица викаат Форца Каљари, се осеќам како на времето во втора МФЛ :pos:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Нека донесат две победи до крај, нашето да си го одиграме чесно.

Фала однапред

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
Лаутаро со промашениве потсеќа на периодот негов декември-март од сезонава.
Али генерално земено си гази тимот како шо треба.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Касно е. Ама ги тепаме овие и Дон Бепе вечерва му се јавува на газдата на Сасуоло и му нуди 50 милиони за Скамака, и ја правиме интересна :D

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Уствари најголемиот проблем сезонава беше оваа неефикасност пред гол.
Премногу промашувања и неконцентрација.
Инаку од аспект на создадени шанси и тимска игра, нема што да му се забележи на Инзаги и играчите.
Слично ко @Sky* и ја само сакам да ги исфрлат овие гомнава во втора лига. Да го извлечеме максимумот од ситуацијава, нешто позитивно.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Единствено позитивно во тоа што Салемакерси и Круниќи ќе ти слават титула, е тоа што Џорџо Џубрето и Квадрадо нема да ја слават. Ама да го оставиме муабетов за другата недела :D

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Единствено позитивно во тоа што Салемакерси и Круниќи ќе ти слават титула, е тоа што Џорџо Џуберто и Квадрадо нема да ја слават. Ама да го оставиме муабетов за другата недела :D
Целиот стајлинг на Салемакерс, со плус медаља на него, е пораз за Интер.

Kajgana Shop

На врв Bottom