Џ
Џонтра Волта
Гостин
Да бе, види го ко Аца Лукас е.Немој така за Јурич , види што убав бил време Интерово.
Кога спомна енглезов што коментира дека бил асистент на гасперсон во Интер морав да изгуглам
Да бе, види го ко Аца Лукас е.Немој така за Јурич , види што убав бил време Интерово.
Кога спомна енглезов што коментира дека бил асистент на гасперсон во Интер морав да изгуглам
Заради ова се пуштив да искоментирам.Бетер од Нејмар е Лаутаро со лежењево. Пичлеме.
Да се потсетиме каков ќотек изедовме лани од Сампдорија на истиот ден кога тука имаше масовно незадоволство со милион пцовки до Конте и сите играчи до еден...а очекувавме лесна победа знаејќи дека вечерта беше дербито Милан-Јувентус.Супер победа, таман за Јуриќ да мисли дека бил добар.
Среќни новогодишни и божиќни празници на актуелниот шампион на Италија и новиот зимски шампион на Италија.
Се глеаме на Бадник, сабајле да одиме на Коледе кај магот Синиша.
За продажба на печени костенчиња на плоштад?Мош ќе го биде циганчево...
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Еднаш го пофалив и после се претвори во Скелото,односно во ништо од играч...За продажба на печени костенчиња на плоштад?
Роденден ми беше, прва смена на работа. Блам ми даде Интер.Да се потсетиме каков ќотек изедовме лани од Сампдорија на истиот ден кога тука имаше масовно незадоволство со милион пцовки до Конте и сите играчи до еден...а очекувавме лесна победа знаејќи дека вечерта беше дербито Милан-Јувентус.
Сега ништо чудно да не снајди иста судбина
Инзаги во Серија А после првиот круг собра повеќе поени и од двете сезони кога Мурињо не водеше и заедно со Конте од 19/20 најдобриот скор последниве 14 сезони.Имаше пред некој ден постирано Конте вс Инзаги до ова коло споредби и убаво се гледа дека води Инзаги у скоро сите параметри
Многу сум задоволен од Инзаги сега за сега. Искрено не очекував ваков скор и развој на настаните на Нова Година.Инзаги во Серија А после првиот круг собра повеќе поени и од двете сезони кога Мурињо не водеше и заедно со Конте од 19/20 најдобриот скор последниве 14 сезони.
Мурињо :
09/10 - 45
08/09 - 43
Конте :
19/20 - 46
20/21 - 43
Манчини :
07/08 - 49
06/07 - 51