Едвај чекаат да играат во Интер за плата од 4 милиони.Халанд и Мбапе чекаат позив од Интер,а ние Лаутаро ќе го тинтраме...
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Јас го сакав. Минато определно свршено време.Некој го спомна Стракоша како замена на Ханданович?
5-0 пораз од било кој.Инзаги играл некад 343?
Би сакал да ги видам лаутаро џеко и кореа заедно. Барела и Брозо се доволно стабилни да бидат двајца класични средњаци во таа четворка.
Крила би биле перишиќ/ди марко и дамфриз во таква формација. Броз е пребитен за почетокот на акцијата, без него нема топка да изнесеме. За на дербија секако ќе не протурат, ама со смешни екипи како Болоња ваљда доволни се задњите тројца да ја држат дефанизвата.5-0 пораз од било кој.
Брозовиќ воопшто не е стабилен да биде у пар во таква висока везна линија.
А Лаутаро и Кореа не се крила за да играат у 343.
Може 3421 ама така Броз нема да игра и место него ќе треба еден од Видал/Весино/Гаљардини.
Перишиќ/Димарко и Дамфриз се бекови и во 352 и во 343 и во било која друга формација.Крила би биле перишиќ/ди марко и дамфриз во таква формација. Броз е пребитен за почетокот на акцијата, без него нема топка да изнесеме. За на дербија секако ќе не протурат, ама со смешни екипи како Болоња ваљда доволни се задњите тројца да ја држат дефанизвата.
И мене не ми е јасно кој кур стартер, ама ајде, нека потрча.Весино стартер
Автоматски споено мислење:
Весино стартер![]()