Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Кога сме кај голман мене Стракоша ми прави многу повеќе кејф отколку Мусо или Крањо.
Секако, најидеално би било Донарума ама ако финансиите се проблем или тој сака друг клуб (или веќе се има договорено) не би било лошо да се дојде до Томас кој ионака се здрви на клупа во Лацио сезонава.

Јас прв потпишувам продажба на Ериксен ако тоа значи носење на Сергеј.

Врвен играч е СМС остајте вие бајати муабети после 1 лоша утакмица дека бил преценет ваков таков. Има све дечкото, едноставно врие, 1.90 висок, ја доминира средината. Комплетен везњак е.
Нема таков у Калчово.
Или Луис Алберто.

Место брозович,веруј ми.
Има да везе на таа позиција.
Луис Алберто место Ериксен,коа више го уклучивме фудбал менаџер на најјако :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Си го повлекувам "Ми се допаѓа"
Многу си ми нешто анти-мој аватар у задње време, не ме харесваш.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
Кога сме кај голман мене Стракоша ми прави многу повеќе кејф отколку Мусо или Крањо.
Секако, најидеално би било Донарума ама ако финансиите се проблем или тој сака друг клуб (или веќе се има договорено) не би било лошо да се дојде до Томас кој ионака се здрви на клупа во Лацио сезонава.

Или Луис Алберто.

Си го повлекувам "Ми се допаѓа"
Многу си ми нешто анти-мој аватар у задње време, не ме харесваш.
Стварно незнам што гледате во брозгарата.
Таа позиција што ја игра си бара огромна фудбалска интелегенција(па и онаа другата),а дечкото е ретко глупо створење.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Брозович и колку сака Лотито кеш за Савич ако сакаме да напраиме чекор напред у лш.
Лев бек ворлд класс и напаѓач кој не би имал против да влага по потреба и во купот.
Тоа е светото тројство кое ни треба летоска :)

Прескап е СМС за Интер, иначе е играчиште типот. Баш тип на играч што би им требал на средина на терен. Предолго остана во Лацио, време му е да направи чекор напред во кариерата, а каде на друго место, ако не кај побратимите од Милано.
А Броз јас не би го чепкал. Врши голема работа, и е играч со квалитети кои се многу ретки и тешко заменливи. Ако го продадат, ќе си отворат работа, зошто замените за неговата позиција и неговата улога, се многу поскапи од него. Ако би бирал идеален играч за да го замени, во моментов, би го избрал Родри. Али тоа е невозможна опција за нас.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Броз не ми го закачајте, многу го потценувате...

Јас сметам дека нема играч во калчото кој може да го замени на таа позиција, едноставно нема.

Инаку јас не би чепкал ништо од прва постава, единствено на голманска позиција, очигледно Ханда веќе не е тоа што беше.

А би барал замена за Лукаку, и еден за средина на местото на Ериксен, бидејќи прва измена му е глупиот Галјардини...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.374
Поени од реакции
11.834
Што ви е филмов со Броз што го критикуватЕ? Да не заборавивте какви утакмици сме играче без него?
Неможат да се поврзат.
Во што филм сте влезени? Ќе го продадеме него и ќе го купиме Кимих и Горецка?
Aко некако го продадат, очекувајте ала Видал трансфер, и да пцуете овде по 2 сати после утакмица.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
Што ви е филмов со Броз што го критикуватЕ? Да не заборавивте какви утакмици сме играче без него?
Неможат да се поврзат.
Во што филм сте влезени? Ќе го продадеме него и ќе го купиме Кимих и Горецка?
Aко некако го продадат, очекувајте ала Видал трансфер, и да пцуете овде по 2 сати после утакмица.
Епа замисли СМС да го имаш на таа позиција.
Само толку.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
И да игра на таа позиција, никад во живот нема да трча колку Брозо во еден натпревар, затоа Инзаги го мења на 60мин макс.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.325
И оној Руиз од Наполи добро би легнал на тимов.
Ех, пусти желби.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Не може квалитетите на СМС да излезат на виделина ко задњи везни. Он е box-to-box.. одлична игра со глава, страшен шут .. грев е да се стаи пред одбрана да игра.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Место брозович,веруј ми.
Има да везе на таа позиција.
Луис Алберто место Ериксен,коа више го уклучивме фудбал менаџер на најјако :)

Грешиш за Брозовиќ многу. Нема таква региста у Калчово како него.
Сергеј со таа конституција, сила, техника и шут греота е да го лимитираш да игра на наша половина. СМС е везњак што сака комплетна слобода у играта. Тоа што го игра Ериксен да речеме или што би требало да го игра.
Секако и Луис Алберто топ ќе легне. Нема збор.

Уште ти стои таа мржња кон него уште од времето Манчини коа беше тренер и го гураше напред да игра. Откако заигра задњи везни кај Спалети ни е главен и незаменлив играч у везниот ред.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Не може квалитетите на СМС да излезат на виделина ко задњи везни. Он е box-to-box.. одлична игра со глава, страшен шут .. грев е да се стаи пред одбрана да игра.
Воопшто не е box-to-box.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
Сигурно сте во право чим повеќето мислите така.
Најверојатно кај мене е грешката јер имам некоја мржња према брозо плус пола литар џејмисон свиткав уз дебаклов на комшикиве на арена :)
И тоа си повлеквиТ xd

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Воопшто не е box-to-box.
Баш е, барем у сегашнава тактика на лацио. Леива е тој што ги коси позади, луис алберто има голема слобода да организира напади, а сергеј е тој што ги одработува и 2те фази

Kajgana Shop

На врв Bottom