Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 април 2014
Мислења
7.375
Поени од реакции
11.835
Кои ви се овие коментари ''смирете доживљај 10птс бегаме'' ??
Не е проблем дека бегаме 10, титулата е 102% наша.

Ќе играме в година лш и ќе браниме 0-0 против Ференцварош, оти со икс одиме во 1/8.
Менталитет е во прашање. Мн подлабок е проблемот од ''еехххх титулата секако наша е''

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Играме многу лошо веќе подолг период. Лукаку не е во форма, Барела е многу лош во последно, Брозович исто како мува без глава.
Капитенот се губи во битни моменти...
Ериксен игра добро, но многу повеќе се очекува од таков играч.

Дармиан, Хакими и штоперите се на ниво. Среќа што имаме солидна предност а конкурентите се исто лоши. Само Аталанта може да победи се до крај, во супер форма се.

Уште 3 бода ни фалат за математички да обезбедиме скудето?

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Играме многу лошо веќе подолг период. Лукаку не е во форма, Барела е многу лош во последно, Брозович исто како мува без глава.
Капитенот се губи во битни моменти...
Ериксен игра добро, но многу повеќе се очекува од таков играч.

Дармиан, Хакими и штоперите се на ниво. Среќа што имаме солидна предност а конкурентите се исто лоши. Само Аталанта може да победи се до крај, во супер форма се.

Уште 3 бода ни фалат за математички да обезбедиме скудето?
Уште 4 бода со оглед на тоа дека Аталанта планира све да изгази до крај...многу дива екипа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
Уште 4 бода со оглед на тоа дека Аталанта планира све да изгази до крај...многу дива екипа.
Taka mu doaga ako utre ne pobedi milan, so pobeda nad krotone sledno kolo, milan i juve matematicki se otpisuvaat od bitkata za titula, ostanuvaat samo atalanta.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Аталанта никад нема да изгази се до крај, затоа што знае да киксира баш кога не се очекува од нив.
Јас сметам дека со победа против Кротоне се ќе биде јасно за тоа кој ќе биде шампион во Италија.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Од оваа перспектива добро е што ја победивме Аталанта ...замислете да изгубевме против нив :pos: ...од нигде никаде ќе ни дишеа во вратот... ненормална екипа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.210
Во право е Аце неколку поста над мене, сега ни е убаво пошо сме на чекор до титула и заверувањето на истата е само формалност, ама ако планира Конте да негува ваков пристап и следна сезона тогаш маФ ни е работата. Го пишувам ова веќе едно 100 пати, еве сега пак, не може, ама сериозно не може да и остаиш на Верона да ти игра фудбал и да те напаѓа среде Меаца. Тоа со контри е ок во побитните мечеви со појаки противници, како што ги угасивме Милан на пример, ама не може на Верона бе да и препушташ игра и да ја чекаш на контри... Особено па после дадениот гол, сместа две дефанзивни измени, полека бе Конте не играш против ПСЖ ебате.

Хипотетички, ако земеме добар лев бек, Таљафико или Госенс, ако земеме бар еден добар везњак, голман и измена штопер, или кратко кажано ако се скоцка тимов како што треба, вакви мајмунлаци и пристапи од страна на Конте нема да бидат толерирани. Лично ми се допаѓа концептот кој сака да го фура Конте, а не ми се допаѓа мајндсетот да се брани на минимално водство, особено против мртви екипи. Јер утре ќе им се затвори така на Сити и ќе прими 15 гола или некој ко Кротоне ќе ти земе титула пошо си ремизирал 1-1 со примен гол во 93та.

Има во екипава простор за многу напредок, особено тоа важи за Хакими, првиот дел од сезоната играше како во грч, после се опушти и почна да пружа партии како што му доликува. Но, одлуките што ги носи во завршницата од нападите се доста лоши понекогаш, место да шутне он подава и обратно. Се тоа ќе си дојде на свое место убеден сум зашо Хакими е прејак играч. Лаутаро иако е одличен сезонава има простор за напредок, веќе од следната очекувам да биде убица и да дава многу поише голови. Му пројдоа веќе "преодните" сезони, една ја преседе на клупа кај Спаљо, лани беше прв тим али не беше толку добар како оваа, еве оваа сезона направи исчекор и изгази, така да од следната очекувам да беснее.

И да, нов голман под итно!!! Донарума на пример хехехехе Ихихиосоно Хихинтериста.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
И да, нов голман под итно!!! Донарума на пример хехехехе Ихихиосоно Хихинтериста.
Во најдобро сценарио, нема да продадат ни еден од клучните играчи, ќе соберат 50-на милиони од продавање боранија, ќе купиме еден играч, двајца на free transfer, и тоа е тоа.

Во пореално сценарио, ќе кешираат на некого.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.210
Во најдобро сценарио, нема да продадат ни еден од клучните играчи, ќе соберат 50-на милиони од продавање боранија, ќе купиме еден играч, двајца на free transfer, и тоа е тоа.

Во пореално сценарио, ќе кешираат на некого.
Иосоно Тевдовски.
Видал, Гаљардини, Санчез, Весино, Јанг, Ранокија, се на излезна врата. Не дека би земале 200 милиони од овие ама ќе се ослободи добар дел од буџетот за плати, Видал и Санчез земаат заедно околу 13м ако не се лажам така да ете ти го Донарума хехехехехехе.

Јасно ми е дека ќе крпат со позајмици али голман како знаат и умеат мора да донесат.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
Брозович и колку сака Лотито кеш за Савич ако сакаме да напраиме чекор напред у лш.
Лев бек ворлд класс и напаѓач кој не би имал против да влага по потреба и во купот.
Тоа е светото тројство кое ни треба летоска :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Иосоно Тевдовски.
Видал, Гаљардини, Санчез, Весино, Јанг, Ранокија, се на излезна врата. Не дека би земале 200 милиони од овие ама ќе се ослободи добар дел од буџетот за плати, Видал и Санчез земаат заедно околу 13м ако не се лажам така да ете ти го Донарума хехехехехехе.

Јасно ми е дека ќе крпат со позајмици али голман како знаат и умеат мора да донесат.
Донарума е долгорочно решение, ама не знам колку сме во можност да му даваме мин 8м евра плата. И да дојде без оштета, дебелиот ке земе огромна провизија а знае и да прави проблеми со уценување за повисика плата во иднина... Значи се работи за сериозна инвестиција.
Според мене ке се оди на поефрина варијанта, со вклучување на играчи, рати и слично.

Очајно ни треба нов голман, Ханда имаше катастрофален старт на сезоната, па се подобри за на крај повторно да разочара. Веќе не е за прв голман.
На Ранокиа би му понудил нов договор, благодарен играч, секогаш е на ниво кога е потребен а нема проблем да грее клупа.
Исто и Весино, ако дојде понуда ок, а може да биде корисен од клупа.
За Санчез треба да се размисли, корисен е од клупа, ама зема огромна плата.

Видал, Јанг, Коларов, Гаљардини, Пинамонти, па и Раду мора да се продаваат. Да не ги заборавиме Марио, Далберт и Лазаро. На Лазаро би му дал втора шанса ако нема добра понуда, ако замине Јанг ке ни треба уште една опција.
Мислам дека Конте ке направи се за да го продаде Ериксен, а високата плата е само причина плус.

Голман, бек, напаѓач и ако замине Ериксен еден играч како СМС на пример. И спремни сме за наредна сезона.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Јас прв потпишувам продажба на Ериксен ако тоа значи носење на Сергеј.

Врвен играч е СМС остајте вие бајати муабети после 1 лоша утакмица дека бил преценет ваков таков. Има све дечкото, едноставно врие, 1.90 висок, ја доминира средината. Комплетен везњак е.
Нема таков у Калчово.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
Јас прв потпишувам продажба на Ериксен ако тоа значи носење на Сергеј.

Врвен играч е СМС остајте вие бајати муабети после 1 лоша утакмица дека бил преценет ваков таков. Има све дечкото, едноставно врие, 1.90 висок, ја доминира средината. Комплетен везњак е.
Нема таков у Калчово.
Место брозович,веруј ми.
Има да везе на таа позиција.
Луис Алберто место Ериксен,коа више го уклучивме фудбал менаџер на најјако :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom