Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не го бива за одбрана, што ќе ти е.

Проверувам колку миланези има на темава :cautious:
Гери Бастони игра позади него, све е под контрола, нема потреба да игра одбрана Тео. Све што треба да напраи е да ја тргне бланшираната фризура и да ренда по лево крило.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.177
Поени од реакции
10.146
Гери Бастони игра позади него, све е под контрола, нема потреба да игра одбрана Тео. Све што треба да напраи е да ја тргне бланшираната фризура и да ренда по лево крило.
И да игра за Гвардиола место за Конте, јер овој кај нашиов прво треба да положиш Кордоба школа, па да глумиш Маикон. Прашај го Ашрафот, колку што е метак у напад, дупло побрзо се враќа назад. У спротивном ќе го гледа Дармиан како му краде место у тим.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И да игра за Гвардиола место за Конте, јер овој кај нашиов прво треба да положиш Кордоба школа, па да глумиш Маикон. Прашај го Ашрафот, колку што е метак у напад, дупло побрзо се враќа назад. У спротивном ќе го гледа Дармиан како му краде место у тим.
Бастони ќе му вика брат слободно стој напред уживај ја сум тука.

Само Брозовиќ ќе му се дере враќај се назад бе не можам све сам умрев од трчање. И Барела со тоа фацата ко на желка ќе вика у реду е Броз брат не дигај тензија јас ќе покријам.

И тука ќе се смири ситуацијата со едно, па чему сваџа рокани мои, идете сите напред ја ќе седам сам позади.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Се што треба е Регуљон да му протестира на Мурињо и да му глуми/не игра после казната што ја доби за непочитување на ковид рестрикциите....ќе ја наредат нашите со Евреинот како што ја средија за Ериксен.....офанзивно има да крениме еден левел ако дојди Регуљон синчето...еден од најпотценетите играчи моментално...гази дечкото.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.647
Поени од реакции
59.593
Чудни канали имате. Плус кога ќе земете да дискутирате после утакмица со Џонтра и со Син, од некоја причина Џонтра е стално депримиран, дури и кога тепаме. Којзнае што му пишувате ама детето се врати на форум во одлично расположение а вие двајцата го избедиравте некако... :cautious:

Инаку од ова што прочитав на кратко, не е Ериксен туку агентот на Ериксен си ги бара провизиите што му следувале.

Член од
27 септември 2015
Мислења
618
Поени од реакции
678
Ериксен тужба ни стегнал. :)
Од тоа што читав сега на нет,поднел неговиот агент(не му биле исплатени провизиите за трансферот на Ериксен).Тужба/допис ди КОНИ.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.873
Чудни канали имате. Плус кога ќе земете да дискутирате после утакмица со Џонтра и со Син, од некоја причина Џонтра е стално депримиран, дури и кога тепаме. Којзнае што му пишувате ама детето се врати на форум во одлично расположение а вие двајцата го избедиравте некако... :cautious:

Инаку од ова што прочитав на кратко, не е Ериксен туку агентот на Ериксен си ги бара провизиите што му следувале.
Животот му е него таков, Интер само му долева масло на огнот. Јас и Урко го доутепуваме реално, немилосрдни копилиња сме. Мада тоа копиле Марио знае од такт да ме извади баш кога не треба, му ебам тоа гмизавецот.

Ио, ќе рикаат Рома и Јуве да ти кажам само, да не викаш после Стекот вака Стекот онака.

Каиседо нов играч на Интер.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
мех, Стек е најпотчинет у цел чат. Највише го јаде КОСАЧОТ НА ДОБРОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ, све му ебам.

Мене животот ми е таков, депримиран, умрен и непостоечки.

WOWOWOOWOWOWOW Урко јакиот реметач, 50 пати со излив на мозок го има напуштено четот, 19 пати не има блокирано мене и Стекот.
Според Урко, јас сум копиле створено само и само да го нервирам него.

Kajgana Shop

На врв Bottom