Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.447
Поени од реакции
7.732
Второ па почна и да истура, има да си ебеме мајката...

Али каков дебил е Конте додека направи измени 3-0 ќе биде

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Ајде ајде у 80 влага Биг Ром а у 87ма Ериксен и ја вртимеее!

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Абе Дамбо за Хакими, што е сигурно, сигурно е...
Па Хакими Лево, Дамбо десно ќе беше 1000 пати боље од перишич бе... Ранокија боље да го стаи место Гаљардини или место Санчез...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
1-2 Ајде сега Сенси наместо Санчез и одиме.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.166
Маестрална партија на перишич,нема што...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
две утакмици со Кротоне и Сампдорија и 4 гола примени..браво за Конте и за целиот тим што дозволија ваква катаклизма....сега нека бркаат победи со Рома и Јувентус....се надевавме дека Милан ќе ги фати бродолом, на крајот нас ќе не фати....

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.917
Поени од реакции
17.881
Ја што имам две леви нозе, ја што сум опериран од играње фудбал, ја што кога би играл фудбал со деца би изгубил имам бољи центаршут од хендикеприаниов перишиќ бе. Па да ти ебам се женско до десеттото колено, да ми прости денешниов ден, па 20 години тренираш фудбал, 20 мили мајки да ти ебат. Еј за 20 години ке научиш бар еден центаршут да погоди играч. Ова е дно дна. Тешка мизерија. Нека го тераат таму у Монако, Валенсија, бидејќи само допира тешки бламови во Интер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.478
Ne mozes titula da brkas so galjardini kako starter koga site ti se dostapni za sredina, ednostavno nema sansa. 1 golem klub na svetov nema kade ovoj bi dogural makar i do nosenje voda, kaj nas 200 starta ima. Ovoj ni u atalanta, lazio ne bi mozel da bide starter, kaj nas se utepa od igranje, aj ke sfatam so povredite i slicno ama ne i vo vakov del od sezonata, prebiten, so site igraci dostapni.
Na dusa na konte i alexis ide porazov denes, i golem udar e ova za timot posle 8 u niza, smesno izgubeni bodovi se ova protiv mrtvata sampdoria, ekipa edno poluvreme sto moze da igra. Sramno izdanie ali ako mu e, skudeto i bilo kakov trofej nikad nema teoretska sansa da osvois sve dodeka tolku minuti luksuz mu davas na igrac kako galjardini i toa na smetka na miniumum 2ca igraci sto se 1000 pati podobri od nego vo sekoj eban segment od fudbalskata igra.

Kajgana Shop

На врв Bottom